Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Mektubu


MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Aşağıda ki mektubu uzun süre önce bi steye yazmıştım. Şans eseri buldum bilgisayrımda.. Hangi siteye yazdım bulamadım interneti alt üst etmeme rağmen..


Mektup :


Pörtlek gözlüm , anime karakterim, dünya tatlısı denizim... Sen bu satırları okurken emin ol ben çok yakınlarda olacağım.. 2 tık uzağında.. Msn'inde icq'unda..

Sana hiç aşk mektubu yazmadım biliyorum biraz hödük'üm.. Ama kimseye yazmadım be aşkım.. Askere gitsem anneme bile telefon açmam dönene kadar.. Sorumsuzum umursamazım, Allah baba'da beni bole yaratmış ne yapiim :huh: Ama seviyorum seni, sevdiğimden yapıyorum yani tüm bunları, bunu bil. (nası kıvırdım ama)

İlk tanıştığımız günü hatırlıyorumda, sabaha kadar muhabbet etmiştik. Ben o gün iş'e uykulu uykulu gitmiştim. Gözlerim senin gözlerin gibi olmuştu pörtlek pörtlek. İşte o gün, budur benim kadınım, demedim tabii abartı olur. O gün paso nası yer ayarlasamda bir yere sızsam diye düşünüyodum ne yalan soliyim..
Neyse geyiği bırakıp konuya gelirsek aşkım, Allah'ın izni, Peygamber'in kavliyle (haha hangi peygamber solemiyom onuda sen bul) seni cumartesi akşamına yemeğe davet ediyorum. Bole romantik romantik, bole kımıl kımıl bir gece için aşkım...

Bugün seni ofisine bıraktıktan sonra içimde bir burukluk oluştu. Melankoli sardı dört bir yanımı.. Sonra anladım, bilirsin aç olunca mutsuz olurum. Hemen 2 poça kaptım kendime geldim.. Bugün dediydim ya çok iş var, sıkıldım yapmadım, çünkü seni düşündüm, halen de düşünüyorum, girdim bi internet sitesine gezdim dolaştım siteyi, aşk mektupları diye bir yer gördüm, sanada bole bi mektup yazasım geldi. Ve şu an bu satırları o sitede yazıyorum. Kamuya bağışladım bu mektubu..

Yavaş yavaş mektubumun sonuna gelirken, bu mektup aracılığı ile, dayıma, amcama, kuzinlerime, ve askerdeki nişanlım fırat'a selam yolluyorum. (ay çok ezberden konuştum)

Evet mektup boyunca kah güldük kah eğlendik, ama artık bir mektubunda sonuna geldik. (aa uyumlu oldu..) İlk defa aşk mektubu yazdım, gerçi bi tarafıda aşk'a benzemiyo ya mektubun, olsun, ilkler her zaman özeldir.. Onun için bu mektubun değerini bil.. Seni seviyorum bunu unutma !

Bu arada dün bana akrostiş yaz dedin ya, al aşağıda yazdım bi tane şimdi...

Dövüyorum ama kimi
En tatlı birisini
Nasıl anlatsam bilemiyorum
İlk harflerine baksana
Zalim aşkın sever seni

Ne gadar romantikim demi?
Uww öptüm mucx o:)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...