Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte arabam (nihayet)

Gunn

Öne çıkan mesajlar

foto gözüküyo mu bilmiyorum, gözükmüyosa da umrumda diil sonra yenilerini koyarım.
Nihayet aylardır istediğim arabayı aldım. 1994 model BMW 3.18 is Coupe.
Yarın akşam İzmir'den geliyor bebek :)
Patinajjjjjj

edit: resim çıkmamış tabi ki lol

[Bu mesaj Gunn tarafından 03 July 2003 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heyt beah hayırlı olsun :) da nerdeyse 10 yaşında ve performanslı bi araba almışsın dikkat et derim. Bi de 4 silindir di mi bu? (tabi yaw 4 silindir 1800 cc)[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 03 July 2003 19:56 tarihinde demiş ki:
hadi canım yalancı... :)

gözükmüyo foto falan... biz sana nerden inanalm?[hline]:D

şşt çaktırma :) şimdi kosiflerin sitesinden 2003 model bi araba yapıştırıcam inanan inanır artık
Sosyal ağlarda paylaş

abi o para warsa sende bana ver de 316 ti alıyım 97-96 falan he?[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

*unuttuğu birkaç numaranın ardından resmi biyerlere yükler*
bakalım şimdi çıkacak mı

arana 150K da bu arada. Ama ilk sahibinden ve adam yaşlı birisi. Netice itibariyle İzmir'deki belli başlı BMW servislerinin hepsine girdi. En ufak hatası yok yemişim 150K yı :) 350 olsa ne yazar.

Not: madem patinaj alanındayız, faydalı bir bilgi verelim: 30bin km kötü kullanılan (çok/az devir gören, yağı yenilenmeyen, soğutması kötü olan) motor, 300bin kmdeki tüm bakımları düzenli yapılmış motordan daha kötü durumdadır. Araba alırken sadece kmsine bakmayın. 20 milyon liraya hemen tüm arabalara "gençlik aşısı" yapılabilmektedir. Onun yerine ilk sahibinden almaya, alırken arabanın dosyasında düzenli servis bakımlarının kağıtları olmasına dikkat edin.

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
sağ tıkla propertiesden linki cp le browsera yapıstır ordan bakın artık:)

bmw karizmadır da biz aldıydık 96 model 318 arkadan itişli velet
babamda hep önde ncekiş kullanmıs
sehirler arası giderken biryerde tipi vardı feci buzlanma falan araba ötmeye basladı işte buzlanma var uyarısı yanıyo derken babam baktık hızımız 70-80 yavaslayayım diye sadece vitesi düşürdü motor ufacık bi fren koydu hemen basladık sağlı solu kaymaya baya gitik sonra tarlaya uctuk(arka tampon hafif ezildi birde bi boru mu ne kırılmıs tampon altında biyerde egzosun civarlarında ne oldugunu unuttum) cok abartı hasar yoktu şansa tarlaya göt üstü uctuk tarla içinde bi tepecik varmıs ufak oraya carpınca arabanın arkası havada kaldı tekerler falan yerde 35-40 cm kar var zaten hasta olduk hepimiz dağ basında :P)

bunun üstüne bir kerede zeytinburnuna alttan geçit var ordan dönmünce cıkısta buzlanma olmus virajda kaydık bende vardım gene arabada 2 yol arasındaki çimenliğe uctuk kar-çamur içine daldı teker(bi hasar olmadı arabada) ama güzel döndük baya zevklidi dorusu :) kaldırıma çarpıp havalanıp çimenlige girmek cok sarıyo ehehe

ve son olarak da karsıdan eve geliyor babam şile tarafından yolda bi tankerden yağmı ne dökülmüş birazda buzlanma var öndeki 3 araba kaymıs peşinden babam hafi sağa kırmıs kurtarmıs dierlerine vurmada narkadan gelen hızlı geliyo oda kaymıs babamın arabaya sonra dierleride girmiş 10 küsür araç zincirleme
eh sonunda sattık arabayı en son kazada zaten hurdaya cıkmıstı:P[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
dikla
Gallery=1 // 2
Sosyal ağlarda paylaş

gurur meselesi yaptım bakalım burdan çıkacak mı. ha olmadı arabanın kendisini kaldırıp upload edicem biyere

edit: sanırım şifre soruyo di mi? .... olmamış

[Bu mesaj Gunn tarafından 07 July 2003 02:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Zegna tarafından 09 July 2003 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...