Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 basit bir dilden başla derim sana algoritmalar için sadece mantık oluşturması açısından... Daha sonra başka bir dile geçersin. Ben VB ile başladım ama öncesinde qbasic biliordum az çok ve spehrein aptal kodlarıla baya uğraştım =) neyse bunu okumamış olun... Geçerli bir dil olsun istiyorsan C++ öğren derim phpde zorluk çekmessin çok basit olur senin için yalnız kitabını almadan tek başına örneklerle hiç girişme önce bir kitap şart derim....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Java Java Java sonra bir de C#[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 www.deitel.com burdaki kitaplardan birini alıp kayak olarak kullanabilirsin . Kitapçılarda tanesi 32m e satılmaktadır .[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 c++ la programlama öğrenmeye girmemeni tavsiye ederim..bu iş sahasında olan az buçuk tecrübemle kendini gerçekten geliştirmek istiyorsan sana java tavsiye edicem..artık java heryerde kullanım alanı genişledi..tabi her programlama dilinin kendine göre artıları wardır ama java + özellikleriyle bir çoğuna baskın çıkıyor..işe başvurduğum ya da iş yaptıgım her yer artık sadece java soruyorlar(özellikle jakarta struts), bazende asp.net fakat javayı örendikten sonra c# la asp.net olayındada kendini aşman çok kolay olucaktır..php ayrı bir konu,php bence güzel bir tekonloji ama gerçekten bir progralama dilini öğrendikten sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.. bence sende kendini teknolojinin kollarına bırak java yönetir diyim :) şimdi javayı en basit şekliyle kullanmak istiyorsun diyelim yapman gerekenleri listeliyim ben sana 1. JCreator isimli programı siteden çekmelisin önce..javanın en güzel derleyicilerinden(compiler) birisidir kullanımı basit kullanıcı dostudur..öğrenmesi kolaydır.. Bu siteden download kısmı altından freeware olan 3.50 Le sürümünü çekiceksin..mailina bir download linki gelicektir ordan çekebilirsin.. 2. tabiki bununla bitmedi javanın apisini çekmen gericek Java SDK şimdi bu sayfadan neleri çekiyoruz ilk olarak ortalarda bir yerde olan Download j2se Sdk linkini bulup tıklıyoruz burda çıkan sayfada accept e işaretleyip windows platform altındaki windows offline installion lı olanı çekiyoruz..(umarım karışık olmamıştır :) ) ikinci olarak aynı sayfadan(yukarda linki olan) J2SE v 1.4.2 Documentation isimli yeri bulup altındaki download linkine tıklıyoruz.. bu ikisi hazır oldugu zaman jcreator ı kurmadan önce bu arkadaşları kuruyoruz unzipliyoruz vs vs. sonra jcreator ı kurmaya başlıyoruz zaten jcreator bu documentation ve sdk yi otomatik olarak görecektir eğer kurulumda default yeri değiştirmediysen.. artık javayla ilgili program yazmaya başlamak için herşey elinde hazır.. bundan sonra güzel bir tutorial bulmaya geldi..bu konuda sana bir kaç pdf verebilirim eğer bana özel mesajdan ulaşırsan ayrıca soruları da cevaplayabilrim forumdan yada gene ö.m. dan..bir sürü güzel site biliyordum fakat bakmam lazım sanırım bulursm bu mesajı editlerim umarım yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar