Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 7-8 yaşlarımdan beri bilgisayar kullanıcısıyım ancak bu güne kadar HTML dışında hiçbir asp, php, visual basic, c++ gibisinden aktiviteyle uğraşmadım ve bunu düşünmeye başladım. kendi çapımda, internetle vb. şeylerle programlamaya küçük bi başlangıç yapmak istiyorum çünkü ilerde de bilg. mühendisliği okumak istiyorum sizden bi kaç öneri almak istedim başlangıç için? sizce hangi dille başlamalıyım? visual basic, pascal, c++ vb. birde önereceğiniz dil ile ilgili internette bulabileceğim türkçe döküman, programlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. yada internette türklerin yaptıgı bol kaynaklı bir programlama sitesi mecvut mu? vaktim bol çoğu zaman yapacak bişey bulamıyorum eğer başarılı olacaksam uğraşmak istiyorum bu program dillerinden birisiyle. yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ben link olarak sana öneri de bulunayım. www.aspindir.com www.aspnedir.com www.programlama.com www.maxiasp.com www.maxiasp.net www.asparsivi.com www.aspin.com www.hotscripts.com www.vbsturk.com Bunlar programlamaya başlarken sana yardımcı olabilecek asp,asp.net ve daha bir çok dille ilgili kaynak siteler.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 linkler için sağol ama hangisini önerirsin onu da söylersen sevinirim. asp php düşünmüyorum en çok aklıma yatan c++ ne dersin?[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben ilk c++ ile başladım sonra arada php de öğrendim ikisi birbirine benziyor bence 2side kendi alanlarında en iyi diller[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 birde bütün programlara sitelerinde başta ne yapacağımızı bulamadım? bilgim sıfır derleyici program mı kurmam gerekiyo? bu kodlar nereye yazılacak ? yani kısaca hiçbişey bilmiyorum yardım :)[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. [Bu mesaj Black1ce tarafından 09 Ağustos 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 C++ için ne yazıkki eğitim olarak yardımcı olan Türkçe bildiğim site yok. Ama hazır örnek ve yabancı makalelerde Hotscripts c++ için sana yardımcı olacaktır. http://www.hotscripts.com/C_and_C++/index.html şu kategoriden ulaşabilirsin.[signature][hline]My Honour is My Life [Bu mesaj lancelotdulac tarafından 09 Ağustos 2004 16:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 lancelot sen c++ biliyormusun bilmiyorum ama mağdem sitelerde yok acaba birisi bana ilk başta ne ile başlayacağımı anlatabilirmi? hangi programı kuracağımı? şöyle ufak bir program yazmayı??[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 php için derleyiciye falan gerek yok bilgisayarına bir server kurarak yazdığın kodları çalıştırabilirsin ama c++ için derleyici gerekiyor sana bir başlangıç kitabı tavsiye ediyim bare Robert Lafore yazarı kitabın ismi Nesne Yönelimli C++ (uzmanlar için diyor ama takma onu kafana :) )[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Benim c++ bilgim yok. Bu konuda Nameless sana yardımcı olacaktır sanırım.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sana yardımcı olabliecek bir site programlama.com[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 visual basicle başlamıştım ben, hiç zorlanmadım. c öğrenmek istiyorum işte şu öss olayı bitsin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Evet Türkçe kaynak olarak başta verdiğim linkler arasında c++ konusunda sana yardımcı olabilecek www.programlama.com varmış.Üyelik zorunluluğu var ama :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hmm anladım sağol ama şuan yazlık bir belde de oldugum icin kitap alamıyorum en az 3-4 gün sonra alabilirim? bir derleyici var makinemde Dev C++ diye bi program var bununla neler yapabilirim vs?[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: nameless13, 09 Ağustos 2004 16:13 tarihinde demiş ki: sana yardımcı olabliecek bir site programlama.com üye oldum bildiğin başlangıçla ilgili bir döküman varsa linkini verebilirmisin?[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tam versiyonuysa süper baya özellik var onda işine çok yarar programlama namına istediğin her şeyi yapabilirsin o derleyiciyle[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 burada temel bilgilerle ilgili şeyler var[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 acaba bu Dev C++ ile yazılabilecek en ama en kolay program nedir yani şöyle bir pencere açılsın üstünde bişey yazsın butona basınca kapansın gibisinden bişey yazılabilirmi? :)[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 //Buyrunuz // int main(int argc, char* argv[]) { printf("Meraba Dünya!n"); return 0; }[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim [Bu mesaj nameless13 tarafından 09 Ağustos 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 dev'i silmişim boyutu da biraz büyük çekemiyorum acaba şunlarla bi yere gelinirmi boyutları bana uygun da :) Digital Mars C/C++ Compiler 8.29 Spetnik's C++ Compiler Shell 3.0[signature][hline]i'm turkey, you're hungary, so you can eat me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 C++' tavsiye ederim C++ dilinin öğrenmen en en en fazla 5 saat sürer ama windows'u, pc'yi öğrenmen ne kadar sürer onu bilemem ? sonucta programlama dilden bağımsız bir şey. [signature][hline]www.asmworm.com [Bu mesaj Criminal2 tarafından 09 Ağustos 2004 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yok criminal 5 saat fazla bile yarım saat bir okusun tamamdır zaten. hey allam ya. freeware derleyici olarak DevC++ 4 derim 5incisi tam doru düzgün çalışmıyor. paralı olanlardan haliyle visual studio.net derim. ama programlamaya başlangıç için qbasic öneririm, zaten orda mantığı kavradıktan sonra c çok çok daha kolay gelir.(php de olur, o da başlangıç için güzel)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 herhalde yukarıdaki mesajımda kendimi iyi ifade edemedim. ekrana "hello wordl" yazdırdığınız anda programramlama dilinin dışına çıkmışsınız demektir.[signature][hline]www.asmworm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Criminal2, 09 Ağustos 2004 21:31 tarihinde demiş ki: herhalde yukarıdaki mesajımda kendimi iyi ifade edemedim. ekrana "hello wordl" yazdırdığınız anda programramlama dilinin dışına çıkmışsınız demektir. ne demek istedin şimdi?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim [Bu mesaj nameless13 tarafından 09 Ağustos 2004 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bence turbo pascal la başla dandik ama onu hem öğrenmesi kolay hemde onu öğrenince diğer dilleri daha çabuk öğreniyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ben de black gibi hiçbir şey bilmiyorum. C++'dan başlamaya karar verdim ama bir kitap lazım, web'de konsantre olamam ben :p. Kısacası bi kitap öneriniz.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar