Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Microsoft JET Database Engine error '80040e09' Cannot update. Database or object is read-only. /login_user.asp, line 120 Ya Bir Forumu bi makineden başka makineye alıyorum böyle bi hata veriyo üye girşi iyapmaya çalışımca ne yapacm delirmek üzereyim :S[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 üzgünüm ama neden ısrarla yeni konu açıyorsun onu anlayamadım hem internet hemde donanım bölümünü işgal ediyorsun tabiki öncelik senin sorunun giderilmesi ama forum kuralları senin önceliklerinden daha önemli daha önce açtığın konular http://forum.paticik.com/view.php?id=136256 http://forum.paticik.com/view.php?id=136246 http://forum.paticik.com/view.php?id=137059 http://forum.paticik.com/view.php?id=137060 açacağın konunun neyle ilgili olduğunu düşünüyorsan o bölüme aç eğer yanlışsa bile gerkeli yere taşınacaktır ama tabiki doğru bölüme açmaya çalış ayrıca aynı konuyla ilgili bir başka soruyuda tekrar yeni konu açarak değilde önceden açtığın konuya yeni bir post atarak sor lütfen[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 hiçbirine cvp veren yok uplasamda dikkat çekmiyo..[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 yeni konu açman cevap gelmesini sağlamaz hem herkesin aynı şeyi yaptığını düşünsene ?[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ya tamam ya uzatma.[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 veritabanına sağ tıklayıp properties kısmından Security sekmesine gel, Groups and user names kısmının altındaki AAdd butonuna bas, Enter the object names kısmınına IUSR yapıp check names yap (IUSR_BILGISAYARADI seçmeli olsun), gelen yerden uygun kullanıcıyı seç, ok diyip write hakkını check ile onaylayıp OK diyip scripti yeniden çalıştır. bakalım sorunun çözülcekmi en uzamamış halinden [Bu mesaj Angelfire tarafından 19 Ağustos 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hata kodunu ya da hata mesajını google'a yazarak bulabilirsin. ben demin yazdım ve buldum, istersen bir de sen dene.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Cyclone, 19 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki: ya tamam ya uzatma. Ozur dilemeyin zaten, ters cevap falan verin boyle.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 :( tmm özür dilerim hepsi var :S şimdide sorun Server.MapPath() error 'ASP 0175 : 80004005' Disallowed Path Characters /common.asp, line 156 The '..' characters are not allowed in the Path parameter for the MapPath method. şimdidde bu var :S[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 database i common.asp nin olduğu klasörün içine at ve ../ yı çıkar pathden sadece db dosya adı olsun güvenlik amaçlı parent directorye izin yok herhalde edit: ben db deimde o db olmayabilir herhangi include ettiğin bi r dosyada olabilir [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 19 Ağustos 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ama Anlamadıgım Bir mevzu Var. Aynı Forum Aynı Dosyalar Aynı Şeyler Bi makineden bi makineye rar ladım çektim. Niye Böyle. Diger Makinede şuan .. oldugu halde çalışmakta :S[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 server güvenlik ayarlarından olası..[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Server.MapPath() error 'ASP 0175 : 80004005' Disallowed Path Characters /common.asp, line 156 The '..' characters are not allowed in the Path parameter for the MapPath method. HATA BU :S[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Cyclone, 19 Ağustos 2005 02:42 tarihinde demiş ki: ya tamam ya uzatma. şunu yazdıktan sonra şu adama hala cevap veriyosunuz ya ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ardından insanlık ettik özür diledik.. Sen bunu Bile YAPMAZSIN! Ayrıca Bişi Bilmiyorsan Git Post Kasma[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Cyclone, 19 Ağustos 2005 12:48 tarihinde demiş ki: ardından insanlık ettik özür diledik.. Sen bunu Bile YAPMAZSIN! Ayrıca Bişi Bilmiyorsan Git Post Kasma ya yazmayayım diyorum dayanamıyorum okuyunca. şimdi birincisi. tamam uzatma kes derken insanlığın nerdeydi? ikincisi senin gibi yapmıyorum ki özür dileyeyim. üçüncüsü cevapları verildiği halde soruların kafası basmayıpta tekrar tekrar soran sen olduğun halde nasıl post kasan ben oluyorum ? ve 4 üncüsü sorduğun sorulara cevap verdiğim halde bilmeyen yine nasıl ben oluyorum ? şu son sorunun cevabını verdim daha önce açtığın konuların birinde ... [signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu [Bu mesaj Zopik tarafından 19 Ağustos 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya zopikçim, hadi bu forumları, ortamı bilmeyen biri olsan tamam diyecem de.. zaten iki günde bir böyle şeyler yaşanıyor, bırak, tartışma.. @Cyclone, bu şekilde insanlarla itişerek bir yere varamazsın. çünkü konu dağılır ve cevap alma olasılığın gittikçe düşer.. ki aradığın soruları cevabını google'dan çooook rahat bulabilirsin ya.. o ayrı bir konu[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Doğru diyosunda zopiklik var ya hani ondan oluyor. Alışamadım pek insanlara sanırım :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya tamm yardımlarınız için sağol şimdi herşey tamam ama hiç böyle bi sorun çıkmazken şimdi yeni çıktı buda. Microsoft VBScript runtime error '800a0046' Permission denied /activate.asp, line 57 ----------- 57. satırda şudur. set setdn=dn.opentextfile(server.mappath("../../sphere/accounts/sphereacct.scp"), 8) of çıldırmamak elde degilki :([signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 boşuna apache php sql demiyorum ben bi ısınamadım şu asp ye pws ye fln [Bu mesaj Angelfire tarafından 20 Ağustos 2005 03:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 filesystemobjesini kullanılması engellemişler öyle diyorlar :( bunu nasıl açacazki :([signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 iss windowsda bi user olarak çalışır ona yetki vereceksin lakin asp yi çok iyi bilmiyorsan yapma birisi sistemine girer alt üst eder hatta yeterince bilgiliyse bi de üstüne overlock yapar account sistem yapacam derken cpu dan olursun :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya abi şimdi aynı sistem aynı dosyalar aynı tas aynı hamam ama bi makinede çalışyo bi makinede çalışmıyo bu. :( Tam Olarak Ne Yapacam Anlat Yapalım :([signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 inan anlatımı tutorial gibi olacak googledan hatayı paste edip dökümanlara ulaşabilirsin[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Gerçekten Google de Aradım Ama Hiçbişi bulamadım :( Hata Kodu Filam Var Sorulmuş Ama Adam Gibi Cvp Yok. Abi Hadi Be :( Yaz bi tutorial :)[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar