Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asp forumlar

Cyclone

Öne çıkan mesajlar

Microsoft JET Database Engine error '80040e09'

Cannot update. Database or object is read-only.

/login_user.asp, line 120

Ya Bir Forumu bi makineden başka makineye alıyorum böyle bi hata veriyo üye girşi iyapmaya çalışımca ne yapacm delirmek üzereyim :S[signature][hline]www.stormuo.com
www.msxturks.com
Semih a.k.a Cyclone
-----------------------------------
Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

üzgünüm ama neden ısrarla yeni konu açıyorsun onu anlayamadım
hem internet hemde donanım bölümünü işgal ediyorsun
tabiki öncelik senin sorunun giderilmesi ama
forum kuralları senin önceliklerinden daha önemli
daha önce açtığın konular
http://forum.paticik.com/view.php?id=136256
http://forum.paticik.com/view.php?id=136246
http://forum.paticik.com/view.php?id=137059
http://forum.paticik.com/view.php?id=137060
açacağın konunun neyle ilgili olduğunu düşünüyorsan o bölüme aç eğer yanlışsa bile gerkeli yere taşınacaktır ama tabiki doğru bölüme açmaya çalış
ayrıca aynı konuyla ilgili bir başka soruyuda tekrar yeni konu açarak değilde önceden açtığın konuya yeni bir post atarak sor
lütfen[signature][hline]Welcome to Linuxland, in silent nights you may hear the windows machines rebooting sound...
Sosyal ağlarda paylaş

veritabanına sağ tıklayıp properties kısmından Security sekmesine gel, Groups and user names kısmının altındaki AAdd butonuna bas, Enter the object names kısmınına IUSR yapıp check names yap (IUSR_BILGISAYARADI seçmeli olsun), gelen yerden uygun kullanıcıyı seç, ok diyip write hakkını check ile onaylayıp OK diyip scripti yeniden çalıştır.
bakalım sorunun çözülcekmi en uzamamış halinden

[Bu mesaj Angelfire tarafından 19 Ağustos 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:( tmm özür dilerim

hepsi var :S

şimdide sorun

Server.MapPath() error 'ASP 0175 : 80004005'

Disallowed Path Characters

/common.asp, line 156

The '..' characters are not allowed in the Path parameter for the MapPath method.

şimdidde bu var :S[signature][hline]www.stormuo.com
www.msxturks.com
Semih a.k.a Cyclone
Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

database i common.asp nin olduğu klasörün içine at ve ../ yı çıkar pathden sadece db dosya adı olsun güvenlik amaçlı parent directorye izin yok herhalde
edit: ben db deimde o db olmayabilir herhangi include ettiğin bi r dosyada olabilir

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 19 Ağustos 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cyclone, 19 Ağustos 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
ardından insanlık ettik özür diledik..

Sen bunu Bile YAPMAZSIN!

Ayrıca Bişi Bilmiyorsan Git Post Kasma

ya yazmayayım diyorum dayanamıyorum okuyunca. şimdi birincisi. tamam uzatma kes derken insanlığın nerdeydi? ikincisi senin gibi yapmıyorum ki özür dileyeyim. üçüncüsü cevapları verildiği halde soruların kafası basmayıpta tekrar tekrar soran sen olduğun halde nasıl post kasan ben oluyorum ? ve 4 üncüsü sorduğun sorulara cevap verdiğim halde bilmeyen yine nasıl ben oluyorum ? şu son sorunun cevabını verdim daha önce açtığın konuların birinde ...
[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu

[Bu mesaj Zopik tarafından 19 Ağustos 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya zopikçim, hadi bu forumları, ortamı bilmeyen biri olsan tamam diyecem de.. zaten iki günde bir böyle şeyler yaşanıyor, bırak, tartışma..

@Cyclone, bu şekilde insanlarla itişerek bir yere varamazsın. çünkü konu dağılır ve cevap alma olasılığın gittikçe düşer..

ki aradığın soruları cevabını google'dan çooook rahat bulabilirsin ya.. o ayrı bir konu[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamm yardımlarınız için sağol şimdi herşey tamam ama hiç böyle bi sorun çıkmazken şimdi yeni çıktı buda.

Microsoft VBScript runtime error '800a0046'

Permission denied

/activate.asp, line 57

-----------

57. satırda şudur.

set setdn=dn.opentextfile(server.mappath("../../sphere/accounts/sphereacct.scp"), 8)

of çıldırmamak elde degilki :([signature][hline]www.stormuo.com
www.msxturks.com
Semih a.k.a Cyclone
Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

iss windowsda bi user olarak çalışır ona yetki vereceksin lakin asp yi çok iyi bilmiyorsan yapma birisi sistemine girer alt üst eder hatta yeterince bilgiliyse bi de üstüne overlock yapar account sistem yapacam derken cpu dan olursun :)[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Sosyal ağlarda paylaş

inan anlatımı tutorial gibi olacak googledan hatayı paste edip dökümanlara ulaşabilirsin[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...