Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Xp,2000&2003 Makinelerde Arama Yapma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşalar benimde başımı baya ağrıtan bir sorunun çözümünü buldum ve sizinle paylaşmak istedim.
Sorun ; Windows Xp,2000&2003 Makinelerde Scp Uzantılı Doslayarın İçerisinde Arama Yapma.
Örnek : i_scroll_blank in hangi scp içinde olduğunu arıyorsunuz script klasörüne sağtuşla tıklıyorsunuz ara diyip içerik kısmına i_scroll_blank yazıyorsunuz ama sonuç çıkmıyor.
Çözüm ; http://www.mspro.org/uzantiarama.vbs Uzanti Arama Dosyasını Çekip Çalıştırıyoruz Daha Sonra Uzantı Olarak Scp yazıp tamam diyoruz makineyi yeniden başlattıktan sonra artık arama yapabileceğiz...

Saygılar.[signature][hline]- SlayerTr -

Mesaj tarihi:
hm şimdi anladım ne işe yaradığını
çok güzel olmuş sağol :)

[Bu mesaj taz tarafından 12 Ağustos 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu sorun sadece xp'de vardı diye biliyorum biz 2000 kullanıyorduk rahatlıkla buluyordu.
search & replace türü programlar bu konular hakkında birebir çok daha faydalı.[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan
Mesaj tarihi:
söylemeden geçemiyecem slayertr'mi açıldı yada açıktıda reklammı başladı, durduk yere ne bu iyilik şaşırtıcı.
kızmayın dayanamadım :)[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan
Mesaj tarihi:
Zaten açıktı canım kardeşim illa bi laf olacak benim amacım çözdüğüm birşeyi herkez ile paylaşmak . Bu sorunu herkezin yaşadığını bildiğimden buraya yazdım...
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 12 Ağustos 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
donanım yazılıma atalım :)
katılır[signature][hline] Coder
Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir.

-Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var
-Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım
-Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...