Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Arkadaşalar benimde başımı baya ağrıtan bir sorunun çözümünü buldum ve sizinle paylaşmak istedim. Sorun ; Windows Xp,2000&2003 Makinelerde Scp Uzantılı Doslayarın İçerisinde Arama Yapma. Örnek : i_scroll_blank in hangi scp içinde olduğunu arıyorsunuz script klasörüne sağtuşla tıklıyorsunuz ara diyip içerik kısmına i_scroll_blank yazıyorsunuz ama sonuç çıkmıyor. Çözüm ; http://www.mspro.org/uzantiarama.vbs Uzanti Arama Dosyasını Çekip Çalıştırıyoruz Daha Sonra Uzantı Olarak Scp yazıp tamam diyoruz makineyi yeniden başlattıktan sonra artık arama yapabileceğiz... Saygılar.[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hm şimdi anladım ne işe yaradığını çok güzel olmuş sağol :) [Bu mesaj taz tarafından 12 Ağustos 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Fena bir calisma degil de, su remote makinelerdeki turkce klavye sorunu cozulse cok daha mutlu olurdum :)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu sorun sadece xp'de vardı diye biliyorum biz 2000 kullanıyorduk rahatlıkla buluyordu. search & replace türü programlar bu konular hakkında birebir çok daha faydalı.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 donanım yazılıma atalım :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 edit plus indirin rahat rahat takılın diyim ben size[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 @Deltree teşekkürler. Ek bir program yüklemeden arama fonksiyonunu artık tam anlamıyla kullanabileceğim. Zaten gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 söylemeden geçemiyecem slayertr'mi açıldı yada açıktıda reklammı başladı, durduk yere ne bu iyilik şaşırtıcı. kızmayın dayanamadım :)[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Benimde ihtiyacım olduğu bir şeyi bulmama karşılık teşekkür etmemi böyle yorumluyorsun eyvallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Zaten açıktı canım kardeşim illa bi laf olacak benim amacım çözdüğüm birşeyi herkez ile paylaşmak . Bu sorunu herkezin yaşadığını bildiğimden buraya yazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: thelegbra, 12 Ağustos 2005 18:45 tarihinde demiş ki: donanım yazılıma atalım :) katılır[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deltree Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Arkadaşlar bulamayacaklar Ultimacıları ilgilendiren bir konu sallmışsınız Donanım Yazılıma[signature][hline]- SlayerTr - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar