w00t Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Buda 265 abbys'ten dusen item list ****************** Total chitin - 16 - 6% ****************** rogue chitin - 6 warrior chitin - 3 priest chitin - 4 crimson - 3 ****************** Total fp - 41 - 15.5% ****************** crystal - 11 full plate warrior - 12 full plate priest - 8 full plate rogue - 10 ****************** Total crap - 151 - 57% ****************** green rice cake - 32 pink rice cake - 41 potion of soul - 25 water of favors - 27 water of grace - 15 potion of wisdom - 9 potion of Sagacy - 2 *********************** stone of life - 3 upgrade scroll - 29 - 11% blessed elemental scroll - 1 Blessed Upgrade scroll - 1 bezoar - 10 glut rice cake - 7 iron crossbow - 0 shard - 0 slayer - 0 glave - 1 salamander staff - 1 Mirage dagger - 1 Elixir Staff - 1 Blade Axe - 1 Priest Bone Crusher - 1 gold bar - 0 silver bar - 0[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 usko di mi bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yesss[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bende koyayım bari Bir ara oynamıştım oO [spo1=243 gem]İksir çeşitleri: 23x water of favors 11x water of grace 16x potion of soul 14x potion of wisdom 8x stone of life Unlu mamüller: 13x glutinous rice cake 7x bezoar 13x pink rice cake (s) 6x pink rice cake (m) 8x ping rice cake (L) 17x green rice cake(s) 10x green rice cake (m) 7x green rice cake (L) 26x upgrade scroll Fullplateler: 4x crystal helmet 4x crystal robe 4x crystal boot 3x crystal glove 3x warior pauldron 2x warior pants 5x warior boots 2x warior hemlet 2x rogue pauldron 2x rogue pants 3x rogue boots 6x rogue helmet 2x rogue gauntlet 4x priest pauldron 4x priest helmet 5x priest boots 1x priest gloves Chitins 2x warior helmet 1x priest pauldron 1x priest gloves 1x crimson helmet 1x crimson gloves 1x rogue gauntlet SilahlarLar eki fazla 1x Slayer [/spo] [spo2=247 gem]Aldığımız hedayeler: 32x Nus 2x cht priest pauldron 2x cht priest gloves 2x cht priest boots 1x cht priest pants 2x rogue gauntlets 1x rogue pants 1x chit warior helmet 1x chit warior pauldron 1x chit warior boots 1x chit warior gauntlets 1x crimson gloves 1x crimson pants 1x crimson robe 1x bone cleaver 1xton fp 1xkamyon unlu mamül[/spo][signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 [spo1=100]2x rhitin 2x whitin 3x phitin 1x crimson 1x elixir 14x nus gerisi traş[/spo][signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bide son parası ile gidip 10 tane abbys alıp 9.uda shard dusuren , moradonda nerede oldugunu pacasından damlayan baldan bulabileceginiz adamlar var loleh[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bole soyulmus yuksek maner lı char ları kafede absy aktarıp kırdıksak nasıl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 a.q 300 tane kırdım bibok cıkmadı adam hem elixir hem glave cıkmıs gerci onlarda cıksa +8 yolunda yakardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: pisikopat_5, 20 Ağustos 2005 20:42 tarihinde demiş ki: bole soyulmus yuksek maner lı char ları kafede absy aktarıp kırdıksak nasıl olur İyi olmaz çünkü maner hikaye şimdilik.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:69xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ayıp olur. manner da kapalı bu arada[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bana 9 abyss gemden bi shard bi raptor çıktı :D[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 12*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 50/0 :D Level : 60 Açıklama : set chitin +3 :) Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yasık ya paranızı neye harcıonuz o kdr abyss ı satsaydınız cıkanlardan dah cok sey satın alırdnız :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yaw bu woot aresde bi GM in nick i deilmiydi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OnuRRR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya abi su abyss olayı beni bitirio ya bramusta hep satardm abyssleri bi ara kırdırdım iroon x bow cıktı sattm clever aldm ondan sonracyphera geçtm ve dbuldgm btun abyssleri kırdım en ii chitin dşürdüüm en azz 10 tane bide 2 tanesinden slayer cıktı ama daha önce hiç slayer geçmemişti elime tahminen değeri nedir bu slayerin beyler birisi sölerse sewinirm[signature][hline]Life Is Nothing Without Fucking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 w00t GM di evet sanrıım emekliye ayrıldı[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 forum mod diye hatırlıyorum halada forum mod official forumda. gmligini bilemicem.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozalit17 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Arkadaslar xgenonda 4 abys gem kırdılar we cıkan itemler : 1 shell 1 shard 2 iron bow.. ne bu ya.. ben 50 tane kırdım 20 tane uprage scroll 10 tane hp pot 5 tane mana pot 5 tane dandik yeşil şeylerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozalit17 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hı bu abys gemleri gözümün önünde kırdılar yalan yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MurdeR_DecaY Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 3 gem Raptor oda pok yoluna gitti..[signature][hline]Nick: MurdeR_DecaY LeveL: 52 Class: El Murat Assassin Np: 2xx lerde :) Clan: EAgLEs Server : Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtRaFlush1R Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu abyys isi tamamen ama tamemen sanstan baska hıc bır sey dııl hele manner fln da alakası yok(uskoda)..100tane basladım kırdırmaya 60 a geldım tık yok:D bende bıdaha abyys kırdırmadım hele benım gıbı cypher da oynuyorsanız sakın kırdırmayın 500k dan koyun abyys lerı kac tane warsa..3dakıkadan fazla beklersenız bana gelın soyleyın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bana abyss demeyin kardeşim. Deliriyom.[signature][hline]Nicki değiştirdim. Eski Armas2 yim. Diezde charım Armas2 ama şu an kullanmıyorum. Yakında geri dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar