Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun saldırgan yapıyor

slayer77

Öne çıkan mesajlar

Bir gaztede okudum yazıyı aynen buraya yazıyorum

"Abd'li bilim adalarının 20 yıl süren araştırması şiddet içeren bilgisayar oyunlarının çocukları aşırı saldırgan yaptığını kanıtlandı.Buna göre, şiddet içerikli oyunlara düşkün çocuklar hem büyükleriyle hem de yaşıtlarıya çok daha fazla tartışıyor"

gazetenin altarafında

http://www.cibilliyet.com/CHA/gazete_resim.asp?resimid=posta

LOL. Şimdi anlaşıldıki bizler WoW yüzünden sinirliyiz hep kavga ediyoruz bu oyunda sürekli ölüm var öldürmek var haliyle sinir sitemimiz bozuluyor ABD'lilere göre :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışsın kardeşim. Böyle hüsamettin stili çocuklardansa sağa sola hesap soran arkadaşlar iyidir :)
//Edit: Lol be 20 yıldır ne oyununu araştırıyolarmış lan? Efenim çocuklar mario oynamaktan geceleri böceklere yüksekten atlayacam diye kafayı gözü yarıyolar bi dur diyelim uyuyamıyoruz. Ehm
[signature][hline]Seni kaybolurken görmek istemiyorum.

[Bu mesaj Overseer tarafından 21 Ağustos 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha bundan süfer karikatür olur..

sene 1985. oyun moyun yok piyasada. parkta çocuklar top oynarken birisi çıkıyor ve "oyunlar çocukları saldırgan yapıyor" diyor. :D

"I mean if pacman affected us as kids, we all would be running around darkrooms munchin' magic pills."
[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 21 Ağustos 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla oyunda 2 yerde sinirleniyorum o kadar
1incisi mob kasarken ally gelip keserse ozellikle ust levelimse
yane yapcak bisi yok elimden gelen bisi olsa sinirlenmicemde adam benden 8 level yuksek ustumde mob war napıyım diye sinirleniyorum
bide disconnect olursa
o akdar
ama normalde bg de felan olunce hic sinirlenmiyorum gayet sakinim
yada instanceda moba olursem[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 17.08.2005

THE GREAT OBSESSION
Sosyal ağlarda paylaş

amıga da arkanoıd len sa sol yapan boceklerı vurmaktan, atarı salonundakı street fıghter a, game gear lardakı mortal combat a ( jax la fatalıty yapma hareketını ezberleyıp aynısını salonun ortasında yapardım lol ) , lineage , swg ,uo ,wow falan fılan...
cs yı de unutmamak lazım...
o amerıkalı bılım adamlarına gore benım barbar falan olmam lazım gercekte... ama ben genede 'ne dıyon lan sen ' gibi replikleri sarfetmeden kavgaya gırmeye karsıyım.[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur
Sosyal ağlarda paylaş

böyle hazır haberler var gazeelerde galiba, belli sürelerde yer doldurmak için ortaya çıkıyorlar. 2 sene önce koreli biri 80 saat aralıksız cafede oyun oynamaktan öldü diye haber çıkmıştı. forumlarda falan muhabbeti dönmüştü. geçen gün aynı haber aynı şekilde yine bir televizyonda çıktı. vakit doldurmak için arşivden böyle unutulmuş, ilginç şeyleri bulup çıkarıyolar galiba. haberde zaten koreden tek bir görüntü yok. rastgele çekilmiş internet cafe görüntüleri tek gösterdikleri.[signature][hline]msn: [email protected]
Sivrisinek
Sivri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...