uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Fiercewind, 19 Ağustos 2005 07:00 tarihinde demiş ki: Braveheart abi 30 milyon film izlesemde değişmicek bu buyuk konusma bence :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Shawshank Redemption ve Oscarları ondan çalan Forrest Gump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Apollo 13 (fizikçi olamama sebep oldu :) saving private ryan 50 ilk öpücük (7 defa sinemasına gittim) braveheart geleceğe dönüş LOTR matrix dünya savaşları ile ilgili her savaş, belgesel vb. filim. Starwars[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 muzcu çok güzel bi noktaya deyindin.bak ben o filmi unutmuşum...geleceğe dönüş benim küçüklğümde taptığım film ve geçenlerde izlemiştim yine hala güzel gelio...çok güzel bi senaryo..ve inanılmaz güzel seçiliş bi doktor:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 2 fast 2 ferious... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Donnie Darko Sin City Tarantino filmleri olabilir tum bunlardan ayri olmak uzere cesaretin varmi aska(orjinal adini bilmiom valla kusra bakmayin)[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 "En sevdiklerim" var, onlardan biri ruh halime göre "en sevdiğim" oluyor. Şu anda "Hair".[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Fight Club, Kill Bill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashmedai Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 The Saw diorum baska bişe demiorum bu film kaçmaz..[signature][hline]Slave of Zoo York Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 final destination 1-2 gothika donnie darko kuzuların sessizliği hanibal kızıl ejder Schindlerin listesi F&F ya aslında biton varda aklıma geliyo tabi haftada en az 4 film izleyince boyle oluyo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kusura bakmayın editleyemedim ama eklemedende geçemicem Requiem for a Dream[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar