Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dogruymus gercekten..Kacan kovalaniyomus..

BoraBora

Öne çıkan mesajlar

Bu laf cok kullanilir..tecrubeme dayanarak soyliyebilirim ki cok dogru bi laf..Daha once bi sevgilim vardi,ve gercekten seviyodum ama kizi her dakka arayip her dakka gorustugumuz ve kiza daimi olarak onu ne kadar sevdigimi anlattiim icin iliskimiz cok uzun boylu olmadi..Simdi yeni biri var,bu seferse naza ceken aramayan sormayan seni seviyorumu mumkun olduunca az ve sadece o soylediinde soyleyen taraf benim(sevmediimden deil aslinda baya seviyorum)..ve sonuc olarak baktiimda cok daha mutlu ve huzurluyum arkadas ya..Bi ayrinti daha,bu yenisi ki bana seni kopek gibi seviyorm nolur birakma gibisinden seyler diyen biri,benim daha onceden kopek olduum kiz ise sirf bana gore diil goren herkese gore her bakimdan bu kizdan kotu..

O yuzden kacin arkadas..Kimseye kopek olmayin..cok hain bu kizlar cok..ya surunmek ya da surundurmek istiyolar..vallahi..:)

[Bu mesaj BoraBora tarafından 22 Ağustos 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı benim başımada geldi, sevsende belli etmiceksin o seni daha çok seviyo sanacak. Yoksa aldatmaları içten bile değil " aa bu benim köpeimmiş" der geçer gider. Düşünmez bile bu beni çok sevio bişi yapmaz bana der unutur. Tıpatıp aynısını yaşadım ama kendimi değiştiremiyorum[signature][hline]Andoria Reloaded
Sosyal ağlarda paylaş

8. güne girdim. 30. günün sonunda ben bu konuyu up layıp doğru mu yanlış mı oldugunu soylıyıcem.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

bence kısa süreli geçici ilişkiler için geçerli bu bir kaç yıllık ilişkinde soğuk davranıp kaçmak karşındakini üzer ve ayrılmak istediğini düşündürmez mi sence?

birde...

sen taktikler yaparak skor tutarak yaşa ilişkilerini =) böyle insanları düşünce aklıma eşlerini ortalama bir aşkla seven yıllar geçtikçe sevgisi azalan aldatan göbekli çirkin kel adamlar geliyo =P[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 22 Ağustos 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
bence kısa süreli geçici ilişkiler için geçerli bu bir kaç yıllık ilişkinde soğuk davranıp kaçmak karşındakini üzer ve ayrılmak istediğini düşündürmez mi sence?

birde...

sen taktikler yaparak skor tutarak yaşa ilişkilerini =) böyle insanları düşünce aklıma eşlerini ortalama bir aşkla seven yıllar geçtikçe sevgisi azalan aldatan göbekli çirkin kel adamlar geliyo =P

gobekli cirkin ve kel degilim..henuz.. :)
ya skor tutmak fln deil ama ne bileyim karsindakine seni kaybetme korkusunu verirsen daha bi huzurlu oluyosun..dogru bisey bu..yani en azindan seninde dediin gibi baslarda ise yariyo belki de..zaten biseyler asildiktan sonra yapmazsin ayni seyi..belki yapsan daha iyi olur?? 6 aydan fazla kimseye dayanamadim ya da bana dayanamadilar herneyse..Sonucta onu yasamadim yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

Karşındaki kız sana bunları yaptırıyosa, ya da o yapıyosa bil ki o ilişkiden hayır gelmez... Haa kısa süreli bi ilişki olur, sen süründürürsen sefasını sürersin, egonu tatmin edersin, o süründürürse acı çekersin, onun egosunu tatmin edersin...

Ama uzun süreli olmasını istediğin ciddi bi ilişkide böyle "Aramiim, o beni arasın" ya da "Ben kaçayım o kovalasın" gibisinden düşüncelere yer yoktur. Bir ilişki iki tarafın ortak fedakarlığıyla, emeğiyle ilişki olur... Oyun olarak görürsen ilişkini, her oyun gibi eninde sonunda biter...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 22 Ağustos 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
Karşındaki kız sana bunları yaptırıyosa, ya da o yapıyosa bil ki o ilişkiden hayır gelmez... Haa kısa süreli bi ilişki olur, sen süründürürsen sefasını sürersin, egonu tatmin edersin, o süründürürse acı çekersin, onun egosunu tatmin edersin...

Ama uzun süreli olmasını istediğin ciddi bi ilişkide böyle "Aramiim, o beni arasın" ya da "Ben kaçayım o kovalasın" gibisinden düşüncelere yer yoktur. Bir ilişki iki tarafın ortak fedakarlığıyla, emeğiyle ilişki olur... Oyun olarak görürsen ilişkini, her oyun gibi eninde sonunda biter...

guzel demogoji yapmissin ama sunu bil sirf kizlar deil nerdeyse herkese komsunun tavugu kaz gozukur..Eger sevgilin seni cantada keklik gorur ne derse yapacaini bilir ne yaparsa affediceini hissederse asil o iliske biter..hem de cok gecmeden.o yuzden sen onun tavugu deil ama heran baskalarinin olabilecek tavugu oynarsan isler daha iyi gidiyo..her mesajinda seni cok seviorm diyen birinden insan bikiyo,sahsen ben de biktim zamaninda..Bi de yeni cikmis SCS ehehe baya girgir yani..Ama iliskiye boyle baslarsan ondan sonra gelisecekleri saglam temel ustune atmis olursun diye dusunuyorum..zaten bi sure sonra boyle bi derdin olmaz ama en azindan iliskinin basinda bence sart..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sana sevgilinin ağzının içine bak, bir dediğini iki etme, her dediğini yap demedim ki... Tabii ki ilişkide taraflar bazen çatışırlar, birbirlerini zorlarlar. Önemli olan karşındakine değerini böyle zamanlarda hissettirmektir, ona gösterdiğin fedakarlığı karşından da gördüğün zaman ilişki olgunlaşmaya başlıyor demektir.

"Seni seviyorum"u o kadar fuzuli ve yersiz kullanmaya alışmışsın ki, bunu söylediğin bir insandan "bıkabiliyosun"... Tabii ki hayatında geçici ilişkiler yaşadığın deli-dolu bi dönem olacaktır. Uzun olur kısa olur ben bilemem. Bu dönemde ilişki tam anlamıyla oyundur, sen kaçarsın o kovalar o kaçar sen kovalarsın, oyundan biri sıkıldığında orada biter...

Ama benim bahsettiğim "ciddi" ilişkiler... Yani sonu evliliğe kadar gidecek ilişkiler. Böyle ilişkilerde artık bazı şeyleri aşmış olursun, sürekli bir şekilde birbirinize adapte olur hale gelmişsinizdir ve artık güven ortamı oluşmuştur. Güven ortamı demek de, kimsenin kaçmasına gerek olmayan bi ortam demektir.

Tabii onun da garantisi yok, o da bir risk sonuçta... (bkz: Tecrübeyle sabittir)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 22 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
genellemeler yanlistir. kizlar tehlikeli olabilirler. papaz her zaman pilav yemez. her kusun eti yenmez.

işi çözmüşsün 100 üzerinden 100:)
gerçekten genellemek yanlış olur.erkekler de kızlar da genellenmemelidir.her insan farklıdır aslında..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 22 Ağustos 2005 12:49 tarihinde demiş ki:

"Seni seviyorum"u o kadar fuzuli ve yersiz kullanmaya alışmışsın ki, bunu söylediğin bir insandan "bıkabiliyosun"...

yanlis anladin,bu lafi duymaktan biktim..soylemenin insani biktiracagina dikkat cektim..bikan bendim yani o zaman..ben soylediimde de bikan karsi tarafti
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta fuzuli bir şekilde, hissedilmeden kullanılıyor... Hiçkimsenin bunu gerçek anlamda hissederek, isteyerek söylediği bir insandan bıkabileceğini sanmıyorum.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 22 Ağustos 2005 13:11 tarihinde demiş ki:
Sonuçta fuzuli bir şekilde, hissedilmeden kullanılıyor... Hiçkimsenin bunu gerçek anlamda hissederek, isteyerek söylediği bir insandan bıkabileceğini sanmıyorum.

asterothcum olayi anlayamadin..Bak A kisisi B kisisine soyluyo seni cok seviyorum diye..Bikan insan ise A kisisi yani soyleyen degil de soylenilen B kisisi oluyor..Anladin mi?[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu anladım da son mesajı yanlış yazmışım :)

Fuzuli olarak söyleniyo yine de, bir insanı gerçekten sevebilmen için ondan da sevgi görmen gerekir. Eğer o senin ona "Seni Seviyorum" demenden bıkacak bi insansa, seni onu sevmen için gereken en büyük nedenden yoksun bırakmış demektir. (Ne biçim bi cümle oldu bu be?)

Aşkla Sevgi karıştırılmamalı diyorum...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 22 Ağustos 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
Yahu anladım da son mesajı yanlış yazmışım :)

Fuzuli olarak söyleniyo yine de, bir insanı gerçekten sevebilmen için ondan da sevgi görmen gerekir. Eğer o senin ona "Seni Seviyorum" demenden bıkacak bi insansa, seni onu sevmen için gereken en büyük nedenden yoksun bırakmış demektir. (Ne biçim bi cümle oldu bu be?)

Aşkla Sevgi karıştırılmamalı diyorum...

eheh anliyorum seni kardesim dert etme :) ayni telden caliyoruz aslinda ama ne bileyim abi sana da dese bi kiz gunun 24 saati sen de bikarsin,dene bak bikacaksin(bu nasi cumle asil?? eheh)[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...