dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Evet dün gece yaptıgımız maçın sonlarına doğru arkadaşlar girdiğim mücadelede halısahanın tellerine biraz sürtündüm yere düştüm güzel güzel bagırıyorum işte sonra elimi çektım ve kanı gördüm ve bi hoş oldu içim ama nedense üzülmedim hatta kafamdan kan geldiği için sevinindim bile herzaman bu kafa yarılması nasıl oluyor diye merak ederdim daha önce hiç olmamıştı,cidden sevindim yüzümden şarıl şarıl kan akıyor(abartmıyorum) ve bende hiç bir üzüntü yok işin kötü yanı bende fazla kanda yok bayılrım düşüncesine aldırmadan gıttım oyalandım kafamaı filan yıkadım birsürü kan daha aktı durmak bilmiyordu adeta böyle olunca anladım ki yara baya bi büyük o zaman dikiş atılması gerekdiği aklmıa geldi ve o an tadım kaçtı işte,millet hep küçük bir çizik oldugnu söylüyordu ama bi çizikten o kadar kan akamazdı herhalade neyse bı polikilige gidelim dedim gittik ve 5 dikiş aldı yarasız başım Allahtan adam estedik cerrahmış ta fazla iz bırakmayacagını soyledi biraz moralim düzeldi.kısacası şunu diyim sanırım ben bir pikopatım veya mazoşistim onun arasında bişey:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Kutlu olsun!!! :tebrikz:[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben BabacumMostors, 12 Ocak 2004 04:26 tarihinde demiş ki: bu arada hazır kahveyi bulan adama teşekkürlerimi sunuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Yaw geçmiş olsun... Maç kaç kaç bitmiş [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 19 Ağustos 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 tuh geçmiş olsun[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 :Dberabere bitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geçmiş olsun yaw..:([signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gecmis olsun[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin, elveda vakti geldi teletabilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gecmıs olsun.. bende hep merak edıyorum dıkıs atılması nası oluyor dıye[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ya kafandan kan akması gayet güzel oluyorda,dikiş sırasında bölgeyi uyuşturmuşlar olsa bile bazen ignenin giriş çıkışını bazen kafatasına değdiğini duyabılıuyorsun onun dışında zevkli bişey yani biri kafanın dıkiyor işte güzel yani iz kalmadığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 aslında ız kalması da hos olabılıyor nedense yara ızlerı benım hosuma gıder:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Ama kafanada olunca oynayamıyorsun korkuyorsun o benım sınırımı bozuyor bide Kafada olması kötü ya Ne biliyim işte Beyin filan,çirkin görüntü,çok göz önünde(saçlarıda yenı kestırdım)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Geçmiş olsun :([signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gecmis olsun :/[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 benim kafada da var 4 dikiş içinden saç çıkıyo :D[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geçmiş ola. :/ benim de göz kapağımda var dikiş , nerdeyse ikiye ayrılmıştı da. kör oluyodum az daha be , kahrolsun alkollü bisikletçiler ![signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 of geçmiş olsun ben olsam dünyayı ayağa kaldırana kadar bağırarak ağlardım =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 @HymnOfSnuk : nası yanı ya gozkapagını mı dıktıler offf cok kotu be ben olsam olurdum galıba[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 konuyu saptırmış gibi olmasın ama anlatmak istiyorum. şimdi 5 yaşında bi velet düşünün... 1 dakika önceki bisiklet çarpmasından dolayı yüzü kanlar içinde , bütün mahalleyi ayağa kaldıracak biçimde ağlayarak eve doğru koşuyor. bütün mahalle pencereye çıkmış , tiksintiyle yüzüne bakıyor.o yavrucak benim. :/ eve bir geliyorum , herkes bağıra çağıra sağa sola koşuyor yok sargı bezi , yok bilmemne... taksiye atıyorlar beni direk hastaneye. bayıltıyorlar falan , gözümü açtığımda suratımda leş gibi kokan , yeşil bi bez parçası var , doktor bi şeyler yapıyo tepemde. hayatımın en kötü günlerinden biriydi. kör olsaydım gebertirdim o bisikletliyi yemin ederim. bi de bileğimde damarlarımın hemen yanında çok derin bi yara izim var , onun hikayesini de sonra anlatırım. tekrar saptırdığım için özür diliyorum...[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Abi seninkide çok kötüymüş be :( Herkeste bi kaza var yani.. ilgilendiğiniz için Tşkler,bu ilk kan döküşümdü o yüzden pek dokunmadı hatta biraz hoş etti benı ama bırdahaki olmas inş Allah kimsenın başına vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Lexius, 19 Ağustos 2005 21:45 tarihinde demiş ki: benim kafada da var 4 dikiş içinden saç çıkıyo :D Nası yani abi kenarlan filan boş bunun ortasında 1-2 tane fırlamış fılanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 geçmiş olsun.. abi bence en pis dikiş sünnet olduktansonraki ilk gün dikişidir. anestezini etkisi gittikten sonra o dikşler nası batıodu bana varya:D bende özür dilerim konuuyu saptırdığım için.tekrar geçmiş ola..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 İyiki o acıyı tatmadım dogdugumda yapmışlar benim sünneti aslında tatmış olsam para kazanırdım valla ii olurdu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 22 göbeemmee 18 dikişimeee[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Sheref alemsin ya :) .. dalamardl Geçmiş olsun :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 20 Ağustos 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar