Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 1.11 patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle hayırlı olsun diyorum patch için.
said:
DraculaVigorous, 01 Ağustos 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
oh oh gelsin.
1.10daki nefr' ler devam etmesin ama.
Ne o öyle abi hell' de oyunu bitirmek impossible gibi birşey olmuş.
Hadi bitirebilirsin belki ama players 8 ıg ıhhh. Imposibble.

P8 de çok rahat dolaşabilen adamlarda var :D.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...
Mesaj tarihi:
yaa yapmayın beee şimdi yine orjinal cd kompleksine giricem be...[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Mesaj tarihi:
Beyler Diablo 2nin 1.10 versinonu http://www.gamezworld.de/showentry.php?ID=1134 dan 1.11 versionunu ise http://www.gamearena.com.au/files/details/html/17850 dan çekebilirsiniz...[signature][hline]Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok
beklemek,dokunmaktan çok düsünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansiz varsa onu seçer..
Mesaj tarihi:
Oh oh çok güzel ya.
Çektim ben yamayı.
Ama 0' dan char kasmak gerekiyor.
Eski charları bulamadım :P (Malum kaç sene geçti, kaç format yedi bilgisayar hehe)
Siz nasıl buldunuz.
Bu arada hani o kiralık adamların aldığı exp hödösü varya; işte o süper olmuş. Single bile oynuyorsanız kendinizi tek hissetmiyorsunuz.
Ama hell' de players 8 hala impossible; nefr continues.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik
Mesaj tarihi:
Battlenet için hala orjinal cd lazım değil mi?
Eğer cevap evetse aynı accountla sınırsız oynayabiliyor muyuz? Yani her ay para bayılmak istemiyorum. Bi kerede çıkarsınlar. Sonra ben çıkartırım acısını :D

Edik:Veyahut bildiğiniz beleş, sağlam, haxorlanmış karaktersiz ve bağlantı sorunu olmayan (aynı zamanda boş yer olan) bir server var mı?
[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 05 Ağustos 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya allah aşkına birisi bana bunun orjinal kutusunu nerden alabileceğimi söylesin. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum... gerekirse nettende sipariş ederim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
Beyler ingilizcesi olan var almayan var (benim yok mesala :D)
Bi şööle açıklamalı yenilikleri yazarsanız çok memnun olurum vede bu nefr olayı nedir çözemedim...
Mesaj tarihi:
said:
DraculaVigorous, 05 Ağustos 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
Oh oh çok güzel ya.
Çektim ben yamayı.
Ama 0' dan char kasmak gerekiyor.
Eski charları bulamadım :P (Malum kaç sene geçti, kaç format yedi bilgisayar hehe)
Siz nasıl buldunuz.
Bu arada hani o kiralık adamların aldığı exp hödösü varya; işte o süper olmuş. Single bile oynuyorsanız kendinizi tek hissetmiyorsunuz.
Ama hell' de players 8 hala impossible; nefr continues.

Charlar mailde herzaman hazır duruyo :D. Bide p8 gezebilen charlarda mevcut.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
daha kimi kesicez bu dünya üzerinde yeni expansion gelse o da ayrı bi konu olur yukarı tanrı katına çıkarız artık :)

battle.net de
hell de baalrun lar hep yalan olmuş zorlaştı,yeri öpmeden gidemiyoruz throne a :)
acep patchten midir yoksa resetten dolayı item yoklugundan mıdır bilinmez
ama reset güzel oldu en azından yeni heyecanla tekrar başladık patch de resete vesile oldu..
Mesaj tarihi:
üü bi girim dedim lvl89 full trang setli necrom gitmis başlamam bidaa :([signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
1.11 hüsranla sonuclandı.
lilith diye bir boss,10 new runeword peh..
biz patch hazırlıyoruz,emin olun bundan 10 kat daha iyi.Yeni itemlar ve 30'u askın runeword ve yeni rune'lar.
Mesela tasarlanan bir runeword:

Manticore runeword
3 socket shield
[Su+Sheal+Tez]:
-1-2 all skill varies
-30 dex
-%10 frw
-%15-25 dr varies
-20 fbr,icb
-1 repair 10 second-->ohh etheral'a yazarız mis gibi def..
-10 life
-10 mana
-all resistance 25
3 socket etheral monarch'a yazıldıgı zaman,cosacak bir shield.Özellikle Javazonlar icin ideal.ctb ayarını yapabilin sorclarada gider..
Diyeceksiniz Tez rune nedir?
Tez rune kendi serverimizdaki patche koydugumuz bir rune
Tez=sur rune(29) değerinde
SU rune nedir?
Su rune = ohm rune(27)

yani blizzard cıkarmıs wow'u umrunda değil d2.cıkardıgı patchtede belli hüsranla sonuclanmıs.Cogu closed realm serverlarda bin kat daha iyi patch hazırlanıyor..[signature][hline]Tyrande walks on earth

[Bu mesaj Tyrande tarafından 22 Ağustos 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...