Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 1.11 patch

WinterWolf

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle hayırlı olsun diyorum patch için.
said:
DraculaVigorous, 01 Ağustos 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
oh oh gelsin.
1.10daki nefr' ler devam etmesin ama.
Ne o öyle abi hell' de oyunu bitirmek impossible gibi birşey olmuş.
Hadi bitirebilirsin belki ama players 8 ıg ıhhh. Imposibble.

P8 de çok rahat dolaşabilen adamlarda var :D.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Diablo 2nin 1.10 versinonu http://www.gamezworld.de/showentry.php?ID=1134 dan 1.11 versionunu ise http://www.gamearena.com.au/files/details/html/17850 dan çekebilirsiniz...[signature][hline]Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok
beklemek,dokunmaktan çok düsünmektir.Ve aşk öyledirki nerde imkansiz varsa onu seçer..
Sosyal ağlarda paylaş

Oh oh çok güzel ya.
Çektim ben yamayı.
Ama 0' dan char kasmak gerekiyor.
Eski charları bulamadım :P (Malum kaç sene geçti, kaç format yedi bilgisayar hehe)
Siz nasıl buldunuz.
Bu arada hani o kiralık adamların aldığı exp hödösü varya; işte o süper olmuş. Single bile oynuyorsanız kendinizi tek hissetmiyorsunuz.
Ama hell' de players 8 hala impossible; nefr continues.[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Battlenet için hala orjinal cd lazım değil mi?
Eğer cevap evetse aynı accountla sınırsız oynayabiliyor muyuz? Yani her ay para bayılmak istemiyorum. Bi kerede çıkarsınlar. Sonra ben çıkartırım acısını :D

Edik:Veyahut bildiğiniz beleş, sağlam, haxorlanmış karaktersiz ve bağlantı sorunu olmayan (aynı zamanda boş yer olan) bir server var mı?
[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz
Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik

[Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 05 Ağustos 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya allah aşkına birisi bana bunun orjinal kutusunu nerden alabileceğimi söylesin. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum... gerekirse nettende sipariş ederim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DraculaVigorous, 05 Ağustos 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
Oh oh çok güzel ya.
Çektim ben yamayı.
Ama 0' dan char kasmak gerekiyor.
Eski charları bulamadım :P (Malum kaç sene geçti, kaç format yedi bilgisayar hehe)
Siz nasıl buldunuz.
Bu arada hani o kiralık adamların aldığı exp hödösü varya; işte o süper olmuş. Single bile oynuyorsanız kendinizi tek hissetmiyorsunuz.
Ama hell' de players 8 hala impossible; nefr continues.

Charlar mailde herzaman hazır duruyo :D. Bide p8 gezebilen charlarda mevcut.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :(
Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
daha kimi kesicez bu dünya üzerinde yeni expansion gelse o da ayrı bi konu olur yukarı tanrı katına çıkarız artık :)

battle.net de
hell de baalrun lar hep yalan olmuş zorlaştı,yeri öpmeden gidemiyoruz throne a :)
acep patchten midir yoksa resetten dolayı item yoklugundan mıdır bilinmez
ama reset güzel oldu en azından yeni heyecanla tekrar başladık patch de resete vesile oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

1.11 hüsranla sonuclandı.
lilith diye bir boss,10 new runeword peh..
biz patch hazırlıyoruz,emin olun bundan 10 kat daha iyi.Yeni itemlar ve 30'u askın runeword ve yeni rune'lar.
Mesela tasarlanan bir runeword:

Manticore runeword
3 socket shield
[Su+Sheal+Tez]:
-1-2 all skill varies
-30 dex
-%10 frw
-%15-25 dr varies
-20 fbr,icb
-1 repair 10 second-->ohh etheral'a yazarız mis gibi def..
-10 life
-10 mana
-all resistance 25
3 socket etheral monarch'a yazıldıgı zaman,cosacak bir shield.Özellikle Javazonlar icin ideal.ctb ayarını yapabilin sorclarada gider..
Diyeceksiniz Tez rune nedir?
Tez rune kendi serverimizdaki patche koydugumuz bir rune
Tez=sur rune(29) değerinde
SU rune nedir?
Su rune = ohm rune(27)

yani blizzard cıkarmıs wow'u umrunda değil d2.cıkardıgı patchtede belli hüsranla sonuclanmıs.Cogu closed realm serverlarda bin kat daha iyi patch hazırlanıyor..[signature][hline]Tyrande walks on earth

[Bu mesaj Tyrande tarafından 22 Ağustos 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...