KennyCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Oyun yaklaşık 2 hafta içinde elimize ulaşıcak ama ben yinede şimdiden bilgi edineyim diyorum karakter açarken dikkat edilmesi gereken noktalar neler?Ve de ben weaponsmith ve swordsman olmak istiyorum bunların olusturdugu güzel bi karakter varmı[hline]Ein Folk Ein Reich Ein Führer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=37970[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KennyCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yardımların için teşekkürler.[hline]Ein Folk Ein Reich Ein Führer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Faction pvpsi düşünüyorsan melee alma derim,çünkü bir şekilde bir pool'un(health,mind,action) düşük olacağından ranged silah kullananlar çok kolay öldürebilir seni.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar