Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Kadıköy-Taksim-Eminönü 'nden en kısa nası gidilir? Eminönünden kalkan raylı sistemle ITU ye gidiliyormudyu? Bir de ITU de okuyan varsa, Makine bölümü normal ITU den farklı bir yerde mi?
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Abi o Maslakta değil miydi??????[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ilk ben sordum siz cevaplayın :)
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bu arada Taksim-Gümüşsuyundaymıs sanırım.. Taksimin ne tarafında kalıyor bu Gümüşsuyu?
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 gümüşsuyu'daki binada diye biliyorum ben de ceday. akm'nin önünden akm'Nin sağ tarafına (yani sen akm'ye bakarken senin sağ tarafın :)) devam et. bir müddet sonra yol sola kıvrılır. biraz aşağı indiğinde görürsün gümüşsuyu binasını. 10 senedir gitmedim yanlış hatırlıyor olabilirim :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk.
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 zor bir yerde değil zaten. akm önünde simitçiye bile sorsan tarif eder muhtemelen.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ceday beni 2 yıl bakle ben össye girecem birlikte gideriz[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Sufi doğru tarif etmiş. Öğrenci gözünden okulda ne yaparlar ne okuturlar, sosyal durumu nasıldır gibi bişi sormak istersen çekinme. Mak.muh. son sınıfa geçtim bu sene.
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yaf ben okulumdan memnunum şimdilik :) Ablam YapıKredi'nin sınavına gircekti de, o yüzden sormustum.. saolun :)
Öne çıkan mesajlar