Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Kadıköy-Taksim-Eminönü 'nden en kısa nası gidilir? Eminönünden kalkan raylı sistemle ITU ye gidiliyormudyu? Bir de ITU de okuyan varsa, Makine bölümü normal ITU den farklı bir yerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Abi o Maslakta değil miydi??????[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ilk ben sordum siz cevaplayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Bu arada Taksim-Gümüşsuyundaymıs sanırım.. Taksimin ne tarafında kalıyor bu Gümüşsuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 gümüşsuyu'daki binada diye biliyorum ben de ceday. akm'nin önünden akm'Nin sağ tarafına (yani sen akm'ye bakarken senin sağ tarafın :)) devam et. bir müddet sonra yol sola kıvrılır. biraz aşağı indiğinde görürsün gümüşsuyu binasını. 10 senedir gitmedim yanlış hatırlıyor olabilirim :D[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 zor bir yerde değil zaten. akm önünde simitçiye bile sorsan tarif eder muhtemelen.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 cok saol sufi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ceday beni 2 yıl bakle ben össye girecem birlikte gideriz[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Sufi doğru tarif etmiş. Öğrenci gözünden okulda ne yaparlar ne okuturlar, sosyal durumu nasıldır gibi bişi sormak istersen çekinme. Mak.muh. son sınıfa geçtim bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Yaf ben okulumdan memnunum şimdilik :) Ablam YapıKredi'nin sınavına gircekti de, o yüzden sormustum.. saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Hehe pardon o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar