Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Armor, weapon ve diğer itemlar hakkında

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Ben bu armorları özellikle anlayamadım bu oyunda.Hangisi iyi hangisi kötü, oyunun en iyi armoru ne(rare olmayan, mantıklı bi fiyatı olan heh) tarzı sorularıma cevap arıyorum :)
Mesela en sağlam recon armor hangisi?Nasıl elde edilir?
Sonra weapon olayına gelelim.300 dps li riffle 1.5 milyonken 290 dps li riffle neden 10k?krytt mıdır nedir öyle bi riffle var adamlar 1.5mile satıyor.özelliği nedir?
Son olarak lvl80 olmak üzereyim."Master pistol/master riffleman ve 4xx4 combat medic" olacak template.High end itemlar elde edip satıp köşe olmayı düşünüyorum hehehh.Ne öldürmeli, nerde öldürmeli, nasıl öldürmeli?

[Bu mesaj EagleEye tarafından 04 Ağustos 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla o template iyi yani bir kac boss kesebilirsin solo ama djm falan kesebilceginden emin degilim yani en iyi para yapan su an meslek jedi knightlik arkadsim 1 ayda 50m falan yapti +14 ls experemantion aldi 40mye ama kesin seninde kesebilcegin iyi loot veren moblar vardi ben sana daha cok ca,aa satmayi öneririm
Sosyal ağlarda paylaş

nightsisterlardan ndn bisi dusmuo?? yani bi ara dusuodu ama gecen 8-10 tane kestim (her lvldan 79-81-85) sdc 3 tane 79dan vibro lance dustu o kdr.. bi tarafımı yırttım 85 sentinel kesicem die hicbisi alamadım sinir oldum[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

bildigim kadariyla sorulara cevap vermeye çalışayım..

1. Kryat'lardan düşen Tissue'larla weapon crafting esnasinda damage/speed'leri yükseltiliyo, o kryat weapon dedikleri bu. Tissue'lar pahaliya geldigi icin silahlarin fiyatlari da yüksek. Ama duyduğum kadariyla BH NPC mission'lardan yeni malzemeler düşüyomuş, yine weapon'a damage/speed ekleyen, bunlar kryatlardan daha iyiymiş diye duydum.

2. Aaku'an'lar'dan maximum +5 civarlarinda CA ve AA'lar loot'layabilirsin. Cave'in icindekiler düşük level ama cave genelde kamplanmiş vaziyette oluyor. Oradan lightsaber ve force ve experimentation loot'larsan bir miktar para yapabilirsin. Bria'da en son bildigim kadariyla LS speed puan başina 2 milyon, LS accuracy puan başina 1 milyon, ls experimentation puan başina 2-3 milyon ve daha yukarisi olarak satiliyo. Terminallerden alinabilen aakuan görevleri de var ama onlar senin leveline göre genere edildiği icin zorlayabilir. Fakat görevde 5 tane aakuan var tek başina bile yapilabilir aslinda denemek lazim. Yanliz krize girebilirsin 2-3 saat öldürüp dişe dokunur bişey bulmama ihtimalin de var şans meselesi (bende eşşek şansi var da)

3. High level mob avlayabilirsin (DJM/ NS.. vs.) ama yine bişey düşme olayi tamamen olasilik, bazen insanin kriz geçiresi geliyo. bununla birlikte duydugum kadariyla yüksek level'li BH NPC mission'lari bu ara çok sağlam loot düşürebiliyorlarmiş (olasılıksal ifadeye dikkat!) yüksek numaralar içeren CA ve AA'lar mümkün bir loot'la 30 milyon kazanan bi herif gördüm.

4. Son olarak kryat pearl olayi şu anda iyice salaklaşmiş durumda. Mevcut duruma göre good kalitesinden daha iyi pearl düşmüyo, aslinda daha kötü de düşmüyo, hehe sadece good düşüyo. Combat Upgrade öncesi flawless lar bria'da 55 milyona premiumlar 50 milyon'a selectler 20-30 milyona quality'ler 5-15 milyon'a satiliyor. Bu yüzden good pearl'lerin piyasasi 1 milyon civarina kadar çikti. Ama en iyisi auction etmek forumda. Ben 3 milyona satilan good pearl gördüm forumlarda dibim düştü. Eskiden vendorumda sattigim 500k'lik pearl'lere ağlayasım geldi. Yani bria'da özellikle pearl konusunda bişeyin değeri onu kimin almak istediği ve ne kadar almak istediği ile paralel... Pearl olayinin bir sebebi de good pearl'ler bile yüksek tune'lar verebiliyor şu anda, yani ben bir good tune ettim 94 damage cikti, bununla beraber premium tune ettim iki tane biri 64 diğeri 84 damage çikti tamamen şans olayi aslinda. (bende olmayan bişey)

umarim sorularina yanit olmuştur...[signature][hline]Tedod Runningsky-Bria Full Template Padawan
Redod Runningsky-Bria Full Template İş Adamı
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler tedod.yalnız ben pearlün goodmu yoksa ne olduğunu nasıl anlıcam?yani satarken bu good diyebilmek lazım heheh.ayrıca station forumlarındanmı auction yapılıyor?
ha bide ben oyunda amaçsız kaldım bana tavsiyede bulunun lütfen lol.tamam hadi para kazanıcazda o parayı napıcam bi hedef lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...