HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 güzel film cidden.[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Gerçekten çok guzel bir film , son zamanlarda izlediğin en guzel filmlerden hatta gidip şimdi izlemeyi düşünüyorum , bugun House of Wax adlı vahşet filmine gittikten sonra o anları unutmak istiyorum[signature][hline]
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Favori filmlerimden biri. Ashton'a yakışmamış :)
Lagwagon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bence sonunda izleyiciyi cok sasırtalım.,iste ters koseye yatıralım derken biraz fazla kacan ama genelinde ilgincligi ve farklı senaryosu ile izlenmeye deger bir fim.[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
Sypro Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hadi bi hata ettin izledin 2yi, 3'ten koşarak uzaklaş.
soulberry Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 böyle bi filmin ikincisinin olması bile garip. yine eninde sonunda kendim görmüş olmak için izlerim ama ne kadar yorum okuduysam hepsi kötü.
olitere Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 ilk filmi hariç hepsi kötü , ilk filmi mükemmel
soulberry Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 sanırım size katılıyorum. ilki çok iyi.
Valerius Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 olitere said: ilk filmi hariç hepsi kötü , ilk filmi mükemmel
Öne çıkan mesajlar