circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ankarada oturuyorum :)...Bıde aralarına yenı bırını almıslar valla dayaklıklar..Bi olay daha olursa yapıstırıcam artık baska care yok..Artizler:)[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: circirbocugu, 22 Ağustos 2005 08:42 tarihinde demiş ki: Ankarada oturuyorum :)...Bıde aralarına yenı bırını almıslar valla dayaklıklar..Bi olay daha olursa yapıstırıcam artık baska care yok..Artizler:) ankarada nerde hoca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Baba dovmeye gelmeyın ok?:)puhpuh..Umıtkoy...[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Alla Alla??? adin ne senin?ozel mesajdan bi ulas bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Galiba benım 20 yıldır gormedıgım kardesım faalan cıkıcan:)[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Çok uğraşırlarsa döv gitsin. Mafya kızıyla çıktım merak etme bişi olmuyo. Mafya fln vızz gelir ciddiyim. Çok uğraşırlarsa al elindeki boncuk silahını en geniş yerlerine tak çocukların. .[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: circirbocugu, 22 Ağustos 2005 11:24 tarihinde demiş ki: Galiba benım 20 yıldır gormedıgım kardesım faalan cıkıcan:) Bunla koptum :D:D.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar