Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 DOSTLUK Kuzey Kasırgası kükreyecek "Dostum! Dostum için ölüme giderim!" Ardından girecek okyanusa, Girdap olup ölmek için...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 up! (yorum lütfen...)
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 hoş da 4 mısraya şiir diyemiyorum ben kusura bakmayın...hani çok çok yoğun bi anlatımı da yok bence
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 4 mısraya şiir diyememek! ilginç tabi... saygı duyuyorum.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 keşke benim de dostum olsa bunu ezik ezik okumasam ama çok güzel =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sevindim beğenmene...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kasırganın dostu kimdir, denize girip girdaba dönüşür mü bilmem ama düşünce ve yaklaşım güzel. 4 mısraya şiir diyemeyen arkadaşa da can yücelden şu şiiri armağan edesim geldi: ÜSKÜDAR İSKELESİNDE İKİ LOSTRACI ÇOCUĞUN KONUŞMASINDAN Öyle bir gül atıcam ki size gelecek maçta Adem abim bilem tutamaz elleri yanar[signature][hline]abandon your life for three months..
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 up![signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bnce de hoş olmuş yazdığın bana bi arkadaşımı hatırlattın o da senin gibiydi kısa ama çok hoş şeyler yazardı...şuan hatırlayabilsydim onun şiirlerinden bikaçını yazmak isterdim ama nese seni tekrar tebrik ediyorum cidden hoşşlarr yazdıkların:-p[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 saol crysania. eğer aratırsan kısa hikayelerim de var onları okuyabilirsin...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 4 mısraya şiir diyememek ne mantık ya? bence duyguları anlatmak için kıtalarca şey yazmaya gerek yok.... en ünlü şairlerin bile 2-3 mısralık şiirleri var yani... ayrıca gayet de güzel bir şiir[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
Öne çıkan mesajlar