Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kötü Geçen Özel Günler

Darkblade

Öne çıkan mesajlar

"ben kaşar deilieeeaaammm" bile diyebilen katıksız bi kaşarla sinemaya gitmek yeterince kötüydü. Filmi hatırlayamıyorum bea.. bi daha çıkmadım zaten kızla. :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 21 Ağustos 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Prodigy konserine gittiğim günü hayatım boyunca unutumama heralde..
Bir insanın hayatı boyunca başına gelebileceği kötü şansları toplayın, 2 ile çarpın işte bir günde başıma gelen kötü şey..

İşin şakasıda, yani her biri ciddi ciddi konsere gitmemi engelleyecek 20'den fazla aksilik çıktı.
Ve bi süre sonra inata binmişti gidicem diye..
Bu aksilikler yüzünden biraz geç kaldım.
E zaten de 1:30 saat falan sürmüştü konser..
Çok kötüydü çoooooook..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene bu zamanlar, öss tercih sonucu gelir, ben Ankaraya gideceğim mutluyum. Babamsa Boğaziçi manyaklığı yüzünden burnundan souyarak gelir eve, o gece bir temiz kavga ederiz, bana demediğini bırakmaz, Bilkent yazdım diye affetmeyecem seni der falan. Nen sinirden mosmor olurum, annem ağlamaya başlar..
Eh bundan beter bir gün geçirmemişimdir herhalde[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

özel gün

yıllarca aradan sonra bilgisayarı 5 gün için bıraktım ve aşık oldum

pazartesi söyleyeceğim ama uyuyamıyor yiyemiyor ders çalışamıyor kitap okuyamıyorum

reddetcek ama gene de söyliyim
bi de ne söyleyeceğimi bulamadım bu daha kötü[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 20 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
başlık orkid reklamı gibi olmuş O_o
,

aynı seyi dusundum acmadan once heuhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 21 Ağustos 2005 13:07 tarihinde demiş ki:
said:
thelegbra, 20 Ağustos 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
başlık orkid reklamı gibi olmuş O_o
,

aynı seyi dusundum acmadan once heuhe

eehh +1[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

[Bu mesaj jacabo tarafından 21 Ağustos 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yılki doğum günüm kötüydü. Zaten doğum günü kutlamıyorum 5-6 yıldır normal geliyorda. Bu yıl hem aileden uzaktaydım ilk defa, hem kız arkadaşımdan ayrıldığım zamana denk geldi hem de şansa o gün çocuğun tekiyle kavga ettim. Sinirler iyice gergindi.

Akşam iyiydi ama. İçecek arkadaş olunca çok sorun olmuyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darkblade, 20 Ağustos 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
ben başlıyorum:
ömrümde kutladığım tek doğum günü olan 18.doğum günüm..
Hesapta 10-12 kişi gelecek güzel muhabbet ortamı yaratacaktık.çok kişiyiz diye gittim en büyüğünden 2 pasta aldım gittim kutlanacak yere..doğum günüme sadece 3 kişi gelmişti.Günü evdeki 4 kişi 2 pasta ve 5 litre kolayı televizyondaki 'Tarkan-Marsın Kılıcı' eşliğinde bi kelime etmeden bitirerek geçirdik..Adamlar bi hediye bile almamışlar..Yıllardır içim kan ağlar.:)

sizinde elbet böyle anılarınız vardır..merak ettim..kötü diil ilginç,komik,olmaması gereken olaylar da olabilir..

Harbi kötüymüş.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

Madem doğum günü bende anlatiyim.

Ben doğduğumdan beri tek kutlarım doğumgünümü.!
Geçen sene herkes hatırladı msj'lar aramalar fln.
Bu senede aynısı olur dedim ama yanılmışım. Bu sefer ben tek tek haber verdim
Acı bir durum.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

cok deger verdiginiz ugruna herseyi gectiginiz 10 senedir beraber oldugunuz biri sizi aldatıp yakın arkadasınızla evlenirse bu gunu omur boyu unutmazsınız unutamaz intikam yeminleri eder durursunuz iste ben ediyorum !
o kactıgınız ankara basınıza yıkılacak
İNTİKAAAAAAAAAAAAAAAM
[signature][hline]I stand on the brink of your mind
Living inside a nightmare from which
I just cannot awaken stand on the
Edge of your life just give me
Another moment From which I will never Awaken
Sosyal ağlarda paylaş

Cok sevdigim dostum diyebildigim bir arkadasimin kiz arkadasi ilgilendigi bayan evinde bir party vermişti.. Katilmiştik tabi.. Baya bi kacirmisiz alkolu.. Sabah uyandigimda onunla ayni yataktaydim.. Adeta yikilmiştim... Buna kotu denemez o sabah ve akabindeki 3 ay hissettiklerim kesinlikle berbatti. Asla unutamiyorum...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 21 Ağustos 2005 16:32 tarihinde demiş ki:
Madem doğum günü bende anlatiyim.

Ben doğduğumdan beri tek kutlarım doğumgünümü.!
Geçen sene herkes hatırladı msj'lar aramalar fln.
Bu senede aynısı olur dedim ama yanılmışım. Bu sefer ben tek tek haber verdim
Acı bir durum.

umıt ne kadar buyukse hayal kırıklıgıda aynı derecede buyuk oluyor[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bayanla erkek dost yada arkadas olamaz paylasımları dogrultusunda ilişkileri şekillenir ve her an değişir bu yuzden uzulmene gerek yok o gece yatagı paylasır ertesi gun arkadas olursunuz bayan iç gudulerinde var bu [signature][hline]I stand on the brink of your mind
Living inside a nightmare from which
I just cannot awaken stand on the
Edge of your life just give me
Another moment From which I will never Awaken
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 21 Ağustos 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
Cok sevdigim dostum diyebildigim bir arkadasimin kiz arkadasi ilgilendigi bayan evinde bir party vermişti.. Katilmiştik tabi.. Baya bi kacirmisiz alkolu.. Sabah uyandigimda onunla ayni yataktaydim.. Adeta yikilmiştim... Buna kotu denemez o sabah ve akabindeki 3 ay hissettiklerim kesinlikle berbatti. Asla unutamiyorum...

Cidden kötü bi durummuş..sonucunda nooldu merak ettim..kızla sonraki tutumlar?[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...