Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

165$ lık bı electrodan zevk alabılirmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adı bile kötü be cort diye gitar mı olur , geçen baktım ayrıca manyetiklerinin falan ne olduğu belli değildi ..[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
zevk alabilirsin tabiki ama elektroyu ne amaçla kullanacağına bağlı :)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:
alırsın ama baya kasman lazım :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
bende bi tane aliyim diyorum dandik bi elektro.
bunu turkiyede nerde bulurum yada bulurmuyum bulursam ne kadara bulurum?venom motörhead falan çalcamda şekli hosuma gitti[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
said:
Akerfeldt, 21 Ağustos 2005 03:17 tarihinde demiş ki:
bende bi tane aliyim diyorum dandik bi elektro.
bunu turkiyede nerde bulurum yada bulurmuyum bulursam ne kadara bulurum?venom motörhead falan çalcamda şekli hosuma gitti

izmirde trigonda var
istanbul zuhal müzikte var die duydum[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Mesaj tarihi:
Zuhal müzikte aralarında bu gitarın bulunduğu bi setin de olduğu bir kaç tane b.c. rich seti var. Kılıfıdır bilmemnesidir çıkıyor birsürü şey içinden. Kutu içerği üzerinde yazıyor zaten, gider bakarsın.[signature][hline]- burası neresi
- kolonya
Mesaj tarihi:
said:
Bleeding, 21 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
adı bile kötü be cort diye gitar mı olur , geçen baktım ayrıca manyetiklerinin falan ne olduğu belli değildi ..

Cort yazılır kort okunur güzelim o.

Ha bide manyetikleri neye benzettıgınle daha cok alakası var onun.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
O da zaten Cort yazmış.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
Cort yazmışda anladıgım kadarıyla Cart-Cort diyede okumuş bi güzel[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 21 Ağustos 2005 03:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biliyom kort okunduğunu da yani üstünde cort yazan bi gitarla sahneye çıkmaya utanırım ben[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
valla ismine bakıosanız ne diyim eheh :D ama ben gayet memnunum x-2 den uzun süre idare eder beni iyi ki cort almışım..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
said:
Bleeding, 21 Ağustos 2005 11:29 tarihinde demiş ki:
Biliyom kort okunduğunu da yani üstünde cort yazan bi gitarla sahneye çıkmaya utanırım ben

merak etme sahnede kimse gitarının üstünde yazana bakmaz sonuçta enstruman fuarı deil orası önemli olan yaptıın müzik[signature][hline]don't panic!
Mesaj tarihi:
Dost başa düşman ayağa demişler :P, bakın vallahi bol bol deneyin öyle alın. denerken 100 wattlık amfiye değil junior boy modellere takın. Hatta yanınızda varsa efekt prosessörü onu da alın onla deneyin orda değişik clean, distort, delay, wah efenim zilyon efekt arasından kullandıklarınız falan, ha 100 w lığada takın tabi ama junior modelden memnun kalırsanız.
  • Yeni Oluştur...