forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 http://www.universiadeizmir.org/tr/ topici açalımda izledikçe yorumda bulunuruz genel olarak reklam filmi; biraz alıştığımızın dışında olmuş biz genelde doğal güzelliklerimizi filme alırdık bu sefer beton binalar ana tema olmuş bana biraz itici geldi. sporcu olarak baya bir katılım olcak, bunun yanında neredeyse her sporcuya bir gönüllü düşcek. tamamını izleyemedim ama cnn türk te ki programdan aklımda kalanlar bunlar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hepsi adim attigim bir mekan oldugu icin her izledigimde tuylerim diken diken oluyor valla gurur duyuyorum sehrimle izmirim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gönüllü patiler varmı? beni IT bölümüne attılar 30 gün çalışıcaz valla :)[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor...
redge Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: LethE, 20 Temmuz 2005 23:42 tarihinde demiş ki: gönüllü patiler varmı? beni IT bölümüne attılar 30 gün çalışıcaz valla :) IT bölümü ne oluyodu bu arada isteyince çıkabiliyormusun?[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 arkadaşlar aranızda gönüllü çalışan var mı ? izmirde olmasa bile istanbulda mesela. ben istanbulda çalışıyorum sporcuları havalimanında karşılıyoruz. aynı vardiyada çalışıp da haberim olmayan falan bi pati olmasın bare ben sorayım burdan da :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Wazzz, 08 Ağustos 2005 23:07 tarihinde demiş ki: arkadaşlar açılışa neden paticik olarak toplu gitmiyoruz valla bana uyar Bide banada iş varda gidip ditmeme konusunda emin değilim bildiğim kadarı orada çalışanlar için izmir bedava yol mol felan yemek içmek sçmk herşey beleşmiş.LethE iş nasıl yaa zormu benim gidersim bölüm yemek paketleme :) kolay eğlenceli diyolar ama emin değilim işte.[signature][hline]Kim tanrıları ister ya da onlara ihtiyaç duyar ki?Kesinlikle ben değil.Hiçbir tanrısal güç hayatımı kontrol etmiyor ve ben de bundan memnunum.Kendi kaderimi kendim seçerim.Hiçbir insanın kölesi değilim.Neden bir tanrının kölesi olayım ve bir rahibin veya din adamının bana nasıl yaşacağımı söylemesine izin vereyim? White Rose//Anialeyn - Priest(60)
redge Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla açılışa gittim yemin ederim hayran kaldım tek kelimeyle süperdi kore ve özellikle italya en çok alkış aldılar (italya elinde ahmet piriştinayı saygıyla anıyoruz pankartıyla gelince herkez ayağa kalkıp alkışladı rumlar gelince herkez türkiye diye bağırmaya başladı) havai fişek gösterisi süperdi gerçekten emeği geçen herkeze teşekkürler[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ya ben bi sınava girdim geçemedim bana irenc hademe işi verdiler..Gitmicem dedim cıktım..[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 cok iyiydi acılıs...tanıttık ulkemizi genel klişe...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Rush Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Valla çoğu maça gidiyorum.Özellikle basket maçlarını hiç kaçırmadım..Bu yaz günlerinde izmiri hiç bu kadar kalabalık görmedim.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı [b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 bugun su topu maçı vardı son 7 saniyesini tekrarlattılar dünkü maçta hakemler yanlış karar verdikleri için italyayı eledik.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 sırbistana yenildik basketbolda cok acemice oynadık.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 bayan voleybolda tayvana yenildik 3-1 üzücü[signature][hline]can't settle the area
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 erkek voleybol mili takımımız japonyayı 3-2 yenerek altın şampiyon oldu hehey bea Türkiye[signature][hline]can't settle the area
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bitti ama bence f1 in gölgesinde kaldı.başka kanallarda üniversiad ile ilgili bişi görmedim(ntv dışında)[signature][hline]efsane topic
Öne çıkan mesajlar