Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe'den Tuncay'a para cezası

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

illa örnek verdirteceksiniz ya!
GSye gelip de çirkef olmayan 1 tane futbolcu yok. Hagi sağolsun Türk futboluna birçok pislik kazandırdı. Vedat, Bülent, Hagi, Mondragon, Sabri ve daha birçoğu Türk futbolunu rezil etti. Gelip de bana Tuncay sert giriyor demeyin.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 16 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
illa örnek verdirteceksiniz ya!
GSye gelip de çirkef olmayan 1 tane futbolcu yok. Hagi sağolsun Türk futboluna birçok pislik kazandırdı. Vedat, Bülent, Hagi, Mondragon, Sabri ve daha birçoğu Türk futbolunu rezil etti. Gelip de bana Tuncay sert giriyor demeyin.

iyi demissin ya bak bizimkiler sayılıyo sayıyla ama sizde öyle bi uzuv yok heh :)[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Sosyal ağlarda paylaş

jazzyjam konu tuncay... burda ondan konusuluyor...
Galatasaray'daki sence çirkef oyunculari soylemisin peki bilmem hatirliyormusun hani bol kirmizi kartli bi macimiz vardi hasan sas neden kırmızı kart gormustu?

Çirkef olan oyuncular degil burda senin yaptıgın... Konusmalarında saldiri amaclari bulunmasa daha az laf yersin daha cok dikkate alınirsin...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tony_montana, 17 Ağustos 2005 18:42 tarihinde demiş ki:
sana burda gs yi karıştırmanın ne anlamı var diyorum dokunduysa bilemiyorum diyosun ben de sana ne diyeceğimi bilemiyorum

gsyi karıştırmanın ne anlamı var ha?! çirkef denilince akla gelen ilk kulüp olduğundan olmasın. örnek verilmesi gerektiğinde aklıma ilk onlar geldi de o bakımdan.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...