Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 windows xp'den win98'e network kurmaya çalışan ve elinde gerekli herşey bulunan(kablom crossover değil) şu insana yardım edin.. yada ne bliim açıklama fln olan bi yer warsa oraya yönlendirin sapıtıcam..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 cross cable yoksa ethernetden bagliyamazsin, aldiktan sonra kablonu xp deki setupo home office kendini diskete cekiyo adimlari takip edersen oyle yaparsin veya 7$ usb cable[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hub fln war ille cross olmasi gerekmiyo.. xp kurdum dier makineyede.. sanırım kablolardan bi tanesi sorunlu.. yarın yeni kablo alcam işallah sorun ondadir[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kendinde cross yapabilirsin aldigin cable i[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Cross kablo ile yapmak an hızlı ve kolayı ama xpnin firewallını ayarlaman lazım eğer açıksa. crossun çalıştıgını anlamak için iki pcninde ethernetine bagla kabloları ve ısıkların yaonması lazım. normal kabloda bir hareket olmaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 şunu boşuna kastım sanırım ben bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar