Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hoşgeliyosun,keşke gelmesen ama! senin için daha iyi olurdu..tabi burda yer bol ama gelmemeye çalış bence![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 gelmemek için elimden geleni yaparım..aslında ona göre hiç gelemem ama çevremdekiler bna ii davranmadını sölüo çok karışık çok!uyuyamadım bi türlü..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hımmm..tabi hayat senin ama ben olsam biraz daha çabalardım yani sonuçta seviyosan,gerçi bende konuyu bilmiorm ama yinede orda kalmaya çalış.. :([signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 seviorum tabi 1 yıl olck yakında unutmak kolay olmaz hrlde..off seviodur ama bni kim sevmez yaa :p[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eheh oda güzel tabi..eh seviyosa çokta ekstra bi durum yoksa ne işin var olum buralarda?! ;) git sevgili club a (varmı öle bişie bilmiorm ama :) )[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 açalım :p[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 valla aç eyer bende bulursam birini gelirim :) ama daha uzun bi sure burdayım galiba..=([signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 en iisi bi de arayanlar için açmak[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverskin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 acılsında bizde kıyıdan köşeden sap sap izleyelim :/ acılsında onlar mutlu olsun bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 aa bak çok iyi fikir de bütün erkeklerin toplanıcağını düşünürsek pek işe yaramaz gibi! :) olsun ya açsın adamlar mutlular gururlansınlar..bakarsın belki bizde bigün gireriz (uzun süre sonra der ve sigarasından bi fırt alır o sırada bir damla göz yaşı düşer sigaranın üstüne ve sigara da söner [loser] ) biraz edebiyat yaptım galibaga ama çok sıkıldım artık..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 alala ben de mi erkek oluorum şimdi (: nese bi kaç arkadaşımı üye yapim bari ben[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 madem buraya yazcaktın ne mesaj attın :) senin sevgilin var unutma,ve bırakma (bence)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yaw bn bi an umutsuzluğa kapldm onunla tartışnca sora bi kaç kişi de o sana hiç ii davranmıo diince..elimde olsa hiç bırakır mıyım çocuk gül gibin aaa..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ehehe =) bende tavsiye veriyorum ama bilmiyorum durumu?! o yüsden düşün taşın kararver derim bak sonra bizim gibi burda portishead-sourtimes dinlersin (lyrics=nobody loves me it's true)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 [signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Allah bu klube üye etmesin:) *!Amiiiiin*[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bizimde önceden arkadaşlar arasın böle bi grup vardı... hatta grubumuzun adı 3 abazagillerdi...çok mutluyduk...şimdi sevgilim var daha mutluyum...mauhahuahuuhahu..saplar:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 rezervasyon yapıyor musunuz?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: twistedemo, 21 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki: ben bu klübe katılmıyım die hergün ne kadar çaba harcıyorum sen biliyor musun : ) +1 :) Ama geleceğe benziyorum ben heh[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: piqlet, 21 Ağustos 2005 02:04 tarihinde demiş ki: sevgilim var hemde cok mutluyum nispet yapım diye geldim =) lolanzi teyzem bu benim sevgilisi yıllardır oyalıyo evlencez diye evde kaldı haha bu arada bende sapım :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 söylemek gibi olmasın da biz de twistedemo'yla 22 ayı bitirdik 23. ayın içindeyiz =p not:evlenirken buraya yazıcağım söz.[signature][hline];;suitfly [Bu mesaj metboy tarafından 21 Ağustos 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 valla nikah şeyine bütün paticik'i davet edin derim , takılardan köşe olursunuz. :B biz de ayrılalı 10 ay oldu , 10 aydır hiç bi değişiklik yok bende , hala anlamaya çalışıyorum...[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 heleeyy dün sewgilimden ayrıldımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hosgeldın ozamn...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hoşgeldin! klüp kartın nası olsun? :) uzun mu kalıcan kısa mı? =Pp[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar