Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hoşgeliyosun,keşke gelmesen ama! senin için daha iyi olurdu..tabi burda yer bol ama gelmemeye çalış bence![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 gelmemek için elimden geleni yaparım..aslında ona göre hiç gelemem ama çevremdekiler bna ii davranmadını sölüo çok karışık çok!uyuyamadım bi türlü..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hımmm..tabi hayat senin ama ben olsam biraz daha çabalardım yani sonuçta seviyosan,gerçi bende konuyu bilmiorm ama yinede orda kalmaya çalış.. :([signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 seviorum tabi 1 yıl olck yakında unutmak kolay olmaz hrlde..off seviodur ama bni kim sevmez yaa :p[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eheh oda güzel tabi..eh seviyosa çokta ekstra bi durum yoksa ne işin var olum buralarda?! ;) git sevgili club a (varmı öle bişie bilmiorm ama :) )[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 açalım :p[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 valla aç eyer bende bulursam birini gelirim :) ama daha uzun bi sure burdayım galiba..=([signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 en iisi bi de arayanlar için açmak[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
silverskin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 acılsında bizde kıyıdan köşeden sap sap izleyelim :/ acılsında onlar mutlu olsun bari :)
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 aa bak çok iyi fikir de bütün erkeklerin toplanıcağını düşünürsek pek işe yaramaz gibi! :) olsun ya açsın adamlar mutlular gururlansınlar..bakarsın belki bizde bigün gireriz (uzun süre sonra der ve sigarasından bi fırt alır o sırada bir damla göz yaşı düşer sigaranın üstüne ve sigara da söner [loser] ) biraz edebiyat yaptım galibaga ama çok sıkıldım artık..[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 alala ben de mi erkek oluorum şimdi (: nese bi kaç arkadaşımı üye yapim bari ben[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 madem buraya yazcaktın ne mesaj attın :) senin sevgilin var unutma,ve bırakma (bence)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yaw bn bi an umutsuzluğa kapldm onunla tartışnca sora bi kaç kişi de o sana hiç ii davranmıo diince..elimde olsa hiç bırakır mıyım çocuk gül gibin aaa..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ehehe =) bende tavsiye veriyorum ama bilmiyorum durumu?! o yüsden düşün taşın kararver derim bak sonra bizim gibi burda portishead-sourtimes dinlersin (lyrics=nobody loves me it's true)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 [signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Allah bu klube üye etmesin:) *!Amiiiiin*[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Xan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bizimde önceden arkadaşlar arasın böle bi grup vardı... hatta grubumuzun adı 3 abazagillerdi...çok mutluyduk...şimdi sevgilim var daha mutluyum...mauhahuahuuhahu..saplar:D[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan!
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 rezervasyon yapıyor musunuz?[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: twistedemo, 21 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki: ben bu klübe katılmıyım die hergün ne kadar çaba harcıyorum sen biliyor musun : ) +1 :) Ama geleceğe benziyorum ben heh[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: piqlet, 21 Ağustos 2005 02:04 tarihinde demiş ki: sevgilim var hemde cok mutluyum nispet yapım diye geldim =) lolanzi teyzem bu benim sevgilisi yıllardır oyalıyo evlencez diye evde kaldı haha bu arada bende sapım :D[signature][hline]
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 söylemek gibi olmasın da biz de twistedemo'yla 22 ayı bitirdik 23. ayın içindeyiz =p not:evlenirken buraya yazıcağım söz.[signature][hline];;suitfly [Bu mesaj metboy tarafından 21 Ağustos 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 valla nikah şeyine bütün paticik'i davet edin derim , takılardan köşe olursunuz. :B biz de ayrılalı 10 ay oldu , 10 aydır hiç bi değişiklik yok bende , hala anlamaya çalışıyorum...[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 heleeyy dün sewgilimden ayrıldımmm
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hosgeldın ozamn...[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hoşgeldin! klüp kartın nası olsun? :) uzun mu kalıcan kısa mı? =Pp[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Öne çıkan mesajlar