Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben ediyorum genelde...
ama sanırım control ettikten sonra iş rüyadan hayal'a dönüyor istediğin zmn kafayı kaldırabiliosun fln..
rüya kdr tadı heyecanı olmuyor...
yat uzan gözlerini kapa hiç gürültü olmasın,
hayal kur aynı şey oluyor...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
Bahsettiğin olay var zaten. Ingilizcede "lucid dreaming" deniyor. Araştır bulursun. Ama sakıncalı olabilir söyliyim.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
Mesaj tarihi:
Ya olmayabilirde sakıncası filan. Ama nasıl yapıldığını okurken sanki öle bişi okuduğumu hatırlıyom. Sen googleda arat lucid dreaming diye işte orda bulursun bilgiyi.. Bak wikipediada da var:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dreaming[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
Mesaj tarihi:
teknik kabaca şöyle: normal uyurken uyanmaya başladığın anda uyanmıyosun tam olarak ve bilincinde gerçek hayatta olduğunu biliyon ve gördüğün rüyayı istediğin gibi yönlendiriyon. Yanlış tarif etmiş olabilirim ama böyle bişi.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
Mesaj tarihi:
Benim bildigim kadarıyla ruya kontrolu cok ozel bır durum.Ve cok nadır olabılen bısı mesela benım hayatımda sadece 1 kere mı ne olmustu bana cok guseldı :D keske her gece olsa.........[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Mesaj tarihi:
ben hatırlıyom bi kaç kere atlamıştım damdan aşşağı ama bişi olmamıştı. Heyecanı yetiyo..[signature][hline][i]Yemin ederim ki yeminsizim. :-?
Proud to be faithless. 8-)
Mesaj tarihi:
rüyayı kontrol edebiliosan : lucid rüya denir. Lucid rüya taktikleri :
1 bütün gün teli açık tutcaksınız , rüyanızda tel çaldıgını görürseniz bilinciniz , ama tel kapalı , rüyadayım diyecek.
2 bütün gün kendınıze rüyadamıyım diye sorucaksınız.uykunuzdada alıstıgınızdan sorucaksınız ve rüyada oldugunuzu anlayacaksınız.
walla bu taktikler süper ben 2. ile bayagı bi hayvansal arzularımı gerçekleştirmiştim rüyada[signature][hline]NEVER give up...
Mesaj tarihi:
valla benim bütün arkadaşlarım bu olayı yaşadıklarını sölerler ama ben hiç yaşamadım bu güne kadar orasıda ilginç :p
şöle bi kontrol etsek te uçabilsek eheh[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
Konuyla birebir alakalı "Vanilla sky" filmini izleyebilirsiniz.. Tom cruise yine karşınızda..[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good
Mesaj tarihi:
benim bi teorim var oda rüyalarin gelecegi yansittigidir vede onu kontrol edip oalylari degistirisen gelecegide degistirirsin :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
o dedigini ben hep yapiyorum uyanıyorum uyuz oluyorum riyam yamuk bitti diye ve devam!! :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...