Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüya

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

valla ben ediyorum genelde...
ama sanırım control ettikten sonra iş rüyadan hayal'a dönüyor istediğin zmn kafayı kaldırabiliosun fln..
rüya kdr tadı heyecanı olmuyor...
yat uzan gözlerini kapa hiç gürültü olmasın,
hayal kur aynı şey oluyor...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olmayabilirde sakıncası filan. Ama nasıl yapıldığını okurken sanki öle bişi okuduğumu hatırlıyom. Sen googleda arat lucid dreaming diye işte orda bulursun bilgiyi.. Bak wikipediada da var:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dreaming[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
Sosyal ağlarda paylaş

teknik kabaca şöyle: normal uyurken uyanmaya başladığın anda uyanmıyosun tam olarak ve bilincinde gerçek hayatta olduğunu biliyon ve gördüğün rüyayı istediğin gibi yönlendiriyon. Yanlış tarif etmiş olabilirim ama böyle bişi.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildigim kadarıyla ruya kontrolu cok ozel bır durum.Ve cok nadır olabılen bısı mesela benım hayatımda sadece 1 kere mı ne olmustu bana cok guseldı :D keske her gece olsa.........[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
Sosyal ağlarda paylaş

rüyayı kontrol edebiliosan : lucid rüya denir. Lucid rüya taktikleri :
1 bütün gün teli açık tutcaksınız , rüyanızda tel çaldıgını görürseniz bilinciniz , ama tel kapalı , rüyadayım diyecek.
2 bütün gün kendınıze rüyadamıyım diye sorucaksınız.uykunuzdada alıstıgınızdan sorucaksınız ve rüyada oldugunuzu anlayacaksınız.
walla bu taktikler süper ben 2. ile bayagı bi hayvansal arzularımı gerçekleştirmiştim rüyada[signature][hline]NEVER give up...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten en uzun rüya 7 sn :)
Bi kere başıma geldi.
Rüya gördüm uyandım su içtim sonra devamını gördüm :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...