circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Sımdı mesela ruyamızdayken ruya oldugunu anlayıp ruyamızı kontrol edebılırmıyız hersey zaten hayal urunu..Ben sımdı surda olucam dıyıp ruyada olamazmıyız..Kontrol edebılmek mevcutmu ruyayı?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 valla ben ediyorum genelde... ama sanırım control ettikten sonra iş rüyadan hayal'a dönüyor istediğin zmn kafayı kaldırabiliosun fln.. rüya kdr tadı heyecanı olmuyor... yat uzan gözlerini kapa hiç gürültü olmasın, hayal kur aynı şey oluyor...[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yok abı ben sole dıyorum ruyadayım sımdı... Ben ruyadayım..EE ıstedıgımı yaparım ben gıdeyım su kıza acılayalım sunu doveyım dıyebılen zaten ruya dersın :) var mı?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ehem rüyalarımıza kızları karıştırmayalım :-)[signature][hline]Do not socialize people in case of epidemics... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bahsettiğin olay var zaten. Ingilizcede "lucid dreaming" deniyor. Araştır bulursun. Ama sakıncalı olabilir söyliyim.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ne sakıncası ?[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ya olmayabilirde sakıncası filan. Ama nasıl yapıldığını okurken sanki öle bişi okuduğumu hatırlıyom. Sen googleda arat lucid dreaming diye işte orda bulursun bilgiyi.. Bak wikipediada da var: http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dreaming[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 teknik kabaca şöyle: normal uyurken uyanmaya başladığın anda uyanmıyosun tam olarak ve bilincinde gerçek hayatta olduğunu biliyon ve gördüğün rüyayı istediğin gibi yönlendiriyon. Yanlış tarif etmiş olabilirim ama böyle bişi.[signature][hline][b][i]Yemin ederim yeminsizim. :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Benim bildigim kadarıyla ruya kontrolu cok ozel bır durum.Ve cok nadır olabılen bısı mesela benım hayatımda sadece 1 kere mı ne olmustu bana cok guseldı :D keske her gece olsa.........[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1 kere mi oldu bana her hafta fix olur o olay , o zaman ben çok şanslıyım :)[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ben yapamadım daha hıc ınsallah bı gun :)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben aradabi edebilirm... çok eelenceli ahahahua[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bu geçiyo bu çok yerde.. Yönetme olayın ben bir çok defa yaptım.. Yapan arkadaşlarımda var.. Öyle az görülen bişi değil galiba..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben hatırlıyom bi kaç kere atlamıştım damdan aşşağı ama bişi olmamıştı. Heyecanı yetiyo..[signature][hline][i]Yemin ederim ki yeminsizim. :-? Proud to be faithless. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 O damdan aşağı atlama ergenlikte oluyormuş.. Biryerlerden atlama böyle süzülüyosun dakikalarca havada falan çok tatlı oluyordu. Hatta uçuodun falan :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 rüyayı kontrol edebiliosan : lucid rüya denir. Lucid rüya taktikleri : 1 bütün gün teli açık tutcaksınız , rüyanızda tel çaldıgını görürseniz bilinciniz , ama tel kapalı , rüyadayım diyecek. 2 bütün gün kendınıze rüyadamıyım diye sorucaksınız.uykunuzdada alıstıgınızdan sorucaksınız ve rüyada oldugunuzu anlayacaksınız. walla bu taktikler süper ben 2. ile bayagı bi hayvansal arzularımı gerçekleştirmiştim rüyada[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla benim bütün arkadaşlarım bu olayı yaşadıklarını sölerler ama ben hiç yaşamadım bu güne kadar orasıda ilginç :p şöle bi kontrol etsek te uçabilsek eheh[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ahaha mannak ne uçması, etrafında bi sürü hatun oluyo felan.. değerlednir :) ya da başka bişi yap.. mesela ben market soymuştum bi keresinde..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben köprüden atlamıstım , o boşluk hissi süper.Sonra işte kız olaylarını abartmıştım :D , adam dövmüştüm...ama lucidde bazen şuurunuzu çok kazanırsanız rüya biter.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ne guzzel ya ben nıye yapamıyorum yaw :)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Binde bir olasılıkla..[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyla birebir alakalı "Vanilla sky" filmini izleyebilirsiniz.. Tom cruise yine karşınızda..[signature][hline][i]Hayat güzeldir - Life is good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 benim bi teorim var oda rüyalarin gelecegi yansittigidir vede onu kontrol edip oalylari degistirisen gelecegide degistirirsin :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ya zaten en uzun rüya 7 sn :) Bi kere başıma geldi. Rüya gördüm uyandım su içtim sonra devamını gördüm :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 o dedigini ben hep yapiyorum uyanıyorum uyuz oluyorum riyam yamuk bitti diye ve devam!! :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar