CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 pek fast food yemiyorum artik ayda en fazl 2- 3 kez[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Kfc ve Kentucky Fried Chicken diye arattım bulamadım ben valla . Tabi google.com'a giremeyecek kadar acizsen bulamazsın. Yada sallıyosun sansasyon yapmak için. http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Kentucky+Fried+Chicken&btnG=Google%27da+Ara&meta= Aratınca ilk başta kentucky fried chicken international çıkıyor.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 kıskanma seninde olur o tata yenir öyle olsada yenir başka abidik bişi olsada yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tugleri yolunmus onlarin ondan siz yiyin valla caım cekti bende soyliyim hemde onlar abd kilerdir bizimkiler koctan alıyo :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tatil yüzünden adam gibi paticiğe giremiyordum ve girdiğimde de hiçbirşeyin değişmemiş olduğunu görmek üzdü beni. keşke önce paticik içinde kfc ile ilgili araştırma yapsaydın. çünkü "bakın kfc deki tavuklar böyle" diyerek laboratuarda denek olanak kullanılan horozların kfc tavuğu gösterilmesi sıktı. Her hafta başka bir hoax'ın, başka bir mail forward'in konu olarak açılmasından gına geldi arkadaşım...... yok tamam girmiyorum ben bir süre daha buralar hala aynı çok afedersiniz....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Kentucky Fried Creature? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rearo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 karsimizda kfc var kuponlarinda kentucky fried chicken yazior inanmayan varsa fotorafını cekip gonderebilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Kentucky nin ismine dava acıldı ondan Kfc olarak kaldı artık Kentucky adını kullanmıyolar die biliyorum ben Amerikalı tanıdıklarım öyle diyor sahsen..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 olsun severim kendilerini açıldıgı söylenmiş tekrar "açıldı!.." demiyorum...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Brands is the owner of restaurant companies and, as such, does not own, raise or transport animals. demiş KFC Web sitesi Tam yazısı için: Animal Welfare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bu tavuklara photoshop yapmışlar abi.çok bariz makyajlama.petek dinçöz gibi olmuş ikincisi [Bu mesaj ranCid tarafından 20 Ağustos 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya siz burdakileri kfc'nin tavukalrai yerli malı bizzaat koc uretiyo bole degil etli butulu hergun 3-4 horoz geciyo bole mineral deposu tavuklar[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 umarım gercek diildir midem bulandı.. şaka dimi bunlar? :-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yaw nediyorum KOC uretiyo kardesim has yerli butu bizimkiler[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Gerçek değil ya bunlar yalan haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ya herkez karalıcam diye neler yapıyor. Uyuz oluyorum. KFC nin böle mutant tavuk olayı yoktur! Yıllarca yedim. Bi zahmet o tavukların kfc ye gelişinide defalarca gördüm: Banvit tavuklar yahu. Direk gidip migrosta bütün tavuk olur ya hazır ayıklanmış. Onlardan kullanıyorlar yani. Ayrıca 2 mutant tavuğu uçakla amerikalardanmı getiricen tüylerini yolmamak için? Tavuklar uçakta falan ölür. Ayrıca uçakla canlı hayvan taşımak çok masraflıdır. Saçma sapan karalamalara inanmayın. Ama mc.donalds hamburgerlerin içine tatlandırıcı maddeler koyuyormu? koyuyor. kola bağımlılık yapıyormu? yapıyor. Bunlar bilinen şeyler zaten:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 euheuheuhe chemical yarin mangla gelsene mangalı yakcak adma lazim :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan arkadaş aklına takılmış aratmış KFC ve açılımını, bulamamış ve konuyu açmış... sizin de adamı garbage'a götürüp asmadığınız kalmış bi :) relax yahu. Ayrıca KFC yerim, tavuk yerine karafatmada verseler güzel yapıp veriyolar kardeşim!!! :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: piqlet, 21 Ağustos 2005 00:11 tarihinde demiş ki: umarım gercek diildir midem bulandı.. şaka dimi bunlar? :-o ohoo sen haber sitesi tadında ilk yazılanı okuyup, ondan sonra yazılan herşey sadece yorumdur diye düşünüp direk mesaj atarsan bu iş olmazki arkadaşım. Bunca kişi olayın doğrusu anlatıyor. sen hala nerdesin....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tmam kızma , ama resimler mide bulandırıcı =o bough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Sensible, 20 Ağustos 2005 19:49 tarihinde demiş ki: said: Xaenin, 20 Ağustos 2005 17:01 tarihinde demiş ki: Kfc ve Kentucky Fried Chicken diye arattım bulamadım ben valla . Tabi google.com'a giremeyecek kadar acizsen bulamazsın. Yada sallıyosun sansasyon yapmak için. http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Kentucky+Fried+Chicken&btnG=Google%27da+Ara&meta= Aratınca ilk başta kentucky fried chicken international çıkıyor. Gaz ?[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yabancı ülkelerdekini bilmem ama türkiye'de bu tarz girişimlere bence hiç gerek yok. çünkü türkiyede tavuk bulma gibi bir sorun yok. gayette sağlıklı tavukları, ben güvenerek yiyorum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bu tip haberler yuzunden cogu seyden sogudum :([signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 uahau birden aklıma geldi bi ara haberlerde falan sıkça çıkıyodu. çiftliklerde falan civcivlere hormon veriyolarmış.işte civcivi gösteriyodu ilk halini.sonra bi de 28 gün sonraki halini gösteriyodu.civciv bi anda tavuk olmuş.ama ne tavuk.hayvani bir hal almış.ve junkie modunda tavuk olmuş.ayakta zor duruyo.aalahm sen bizi hormonlardan koru artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 amin, allah sonumuzu hayiretsin[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar