Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Varan ve wireless internet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ögrenci tarifesi varda cok sacma.sanki daha azmı yer kaplıyo.yada izmir-ankara arası afyonda bırakıyolarmı.ne anlamı var ögrenci olmasının anlayamadım[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
Elveda vakti geldi teletabilerin
Mesaj tarihi:
Bu otobüslerdeki internet olayı otobüsle alakalı birşey. Bildiğim kadarıyla Travego (Mercedesindi galiba) otobüsleri 3 sıra (4 sıra görürüz normalde) ve internet bağlantısına sahip. Bu hizmeti herhalde bu arabaya sahip her şirket verebilir.[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Mesaj tarihi:
said:
Half_Cow, 18 Ağustos 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Bu otobüslerdeki internet olayı otobüsle alakalı birşey

harbi ya ben soforle ilgili sanıyodum:)[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
Mesaj tarihi:
ben orada internetin varan ile ilgili olmadığını anlatmaya çalıştım tamam mı?[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Mesaj tarihi:
babam bugun 100 mesaja ulasırsam araba alcakmıs.ondan kasıyorum bide root mesaj attı 1000 yaparsam para gonderceklermis.peh
egleniyoruz mesajlarımı silin isterseniz..[signature][hline]Doğar güneş ardından tepelerin,
Mesaj tarihi:
evet kamil koç un da şimdilik yalnızca bursa ankara seferinde öyle bi olay var. işin ilginci kamil koç bu olayı 2 ay önce mi ne cıkarmıştı :) varan ve ulusoydan önce cıkarmıştı yani :) tabi 3 saatlik bolu yolunu 5 saatte götürüyordu o da başka bi durum :)

işin çok daha ilginci ise adamların(kamil koç) daha wc si olmayan araçları var ne diye böyle şeylere kalkışırlar anlamıyorum. ankaradan bodruma giderken araç yalnızca 2 kere durmuştu, 8 saat boyunca nerde durcak nerde mola verecek bu otobüs diye çişimi tutmuştum, kesinlikle iğrenç bi deneyimdi[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
said:
Aegean, 21 Ağustos 2005 18:21 tarihinde demiş ki:
ankaradan bodruma giderken araç yalnızca 2 kere durmuştu, 8 saat boyunca nerde durcak nerde mola verecek bu otobüs diye çişimi tutmuştum, kesinlikle iğrenç bi deneyimdi

off bu igrenc bir tecrübe.
bende bikere çok tutmustum. sonra biraz daha tuttum. biraz daha tutttum. ama sonra dayanamadım ve.....
...
şoföre söyledim. o da benzincide durdu sagolsun:)[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Mesaj tarihi:
ehe para verebilcek olsaydım kamil koçla gitmezdim zaten :p[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 18 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
Ankara'ya THY'den başka giden yok.. Zorunluluk..
O yüzden 250 milyon kadar bayılıyosun Ankara için..

Yoksa buradan almanya'ya 15 euro ya da uçak bileti var..

atlas jet gidiyor ankaraya,mesela bu pazartesi ve salı günü saat 07:45 de 96 Liraya uçmak mümkün.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
  • Yeni Oluştur...