Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Third Eye Foundation


wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
aman abi hemen geliyim yau :)
third eye foundation'dan önce, benzer bir post rock grubu olan flying saucer attack ile başlıyo aslında bu matt elliot'un müzik kariyeri. bristollü bu grupta (massive attack ile hemşeri) gitarist olarak yer alıyor.ancak daha sonra ayrılıyor ve tek kişi, başka bir eleman kullanmadam, kendi record label'ından third eye foundation ismi altında yaptığı müziği yayınlamaya başlıyor.

matt elliot adı altında çıkan iki albümle kıyaslamak gerekirse: elektronik yanı daha ağır basan bir müzik var third eye foundation projesinde. ağır ve uzun notalara, garip ve tüyler ürperten efektlere eşlik eden oldukça yüksek tempolu drum'n bass ritmleri mevcut, ayrıca vokale ve melodiye daha az ağırlık veriliyor, ambient yanı da daha ağır basıyo demek bu. açıkçası matt elliot adıyla çıkan albümlere inanılmaz fazla kendimi kaptırdığım için third eye foundation'ı fazla dinlemiş sayılmam.

ama kesinlikle kaliteli ve özgün bir müzik, little lost soul'u özellikle tavsiye ediyorum. ghosts albümünü de gece evde yalnızken ışıkları kapatıp dinlersen korkacağını garanti ediyorum. yalnız zaman zaman kafa ütüleyebiliyor :)

ancak matt elliot artık third eye foundation adı altında çalışma yapmayacakmış, 2001de sona ermiş ve kendi adı altında, tam benim istediğim tarzda müzik yapmakla meşgul :) yeni albüm de yolda, müjdeyi vereyim![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...