kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tam kesin emin değilim ama sürekli msn de arkadaşımdan msj alıyorum ve msj böyle garip şeyler "lmao, this roxXxX!! www.warezddls.com/funny-stuff/download3849.exe" msn virüsü felan olayı varmış o olabilir diye düşündüm tıklamadımda sen mi yolluyosun diye soruyorum cvp ta gelmiyo durduk yere kendiliğinden msj geliyo anlıycanız nedir ki bu düşündüğüm gibimi ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 virüstür kesin:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 büyük ihtimal 3 4 dakkaya bi geliyo çünki msj[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bizim saf arkadaş bana sordu haır yukleme dediğim halde (meraklıdır kendisi) meraktan gitti açtı bilgisaarın cpu tavan falan kasıyor falan sonra restart falan atmış bilmiyom çalışırmu şimdi makinesi =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 siteye uyuz oldum lamer sitesi tam uyuz oluyorum böyle siteleri yapanların bütün derisini yüzüp kayatuzu deposuna atmak lazım ><[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar