Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Yaw Arkadaşlar Hala Ben su Drake ye binmeyi yapamadım o kadarda Forumlarda aradım ama tam anlatan yok Biri bana sıfırdan ne yapıcağımı anlatsın ya forumlarda yada icq da Alaha aşkına kafayı yıcem yaw :P[hline]Coca Cola Hayatın Tadı Koka Kola Hayatı Türkçe Tadı İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 o sanırım verdata ile olmuyor verdatada GUMP 'lar var[hline]Secrecy Of Holiness [SoH]Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Arkadaşım sorunda orada tam olarak ne olduğunu bılmııyorum Forum larda Okuduklarımdan Bir seyler yapamaya calıştım ama olmadı. yardim edersen Sevinirim[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya ben verdata yı halletim ama bu seferde scp laazım bi yardımcı olun allaşkına isteyene verdata yı yollarım da bi yardım lütfen ya pofff bende bu konuda takıldım kaldım bi ilerleyebilsem zaten yeni yaratıklar yapcam da yok ilerleyemiom olduum yerde sayıyom hergün michelangelo ile açıyorum verdata lara bakıyorum aaaah ahhh diorum gerisi yok ama...[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 [itemdef i_et_dragon] name=Ethereal Dragon id=i_mt_drake TDATA3=01ba layer=25 on=@create color=0ffff on=@equip link= on=@unequip src.newitem i_et_ed src.act.bounce [itemdef i_et_ed] NAME=Ethereal Dragon id=i_pet_dragon type=t_normal CATEGORY=Other SUBSECTION= Ethereal pets DESCRIPTION=Ethereal Dragon on=@create color=07a1 attr=14 on=@dclick IF (==1) src.message You can't mout an etheral pet while A Spirit Is Within You! RETURN 1 elseif (&000000400) src.message You can't mout an etheral pet while polymorphed! return 1 elseif !( src.newitem i_et_dragon src.act.equip src.update remove return 1 else src.message you are already mounted return 1 endif [EOF] Polar bear için [itemdef i_et_bear] name=Ethereal Bear id=i_mt_bear TDATA3=01bb layer=25 on=@create color=0ffff on=@equip link= on=@unequip src.newitem i_et_eb src.act.bounce [itemdef i_et_eb] NAME=Ethereal Bear id=i_pet_Bear type=t_normal CATEGORY=Other SUBSECTION=Ethereal pets DESCRIPTION=Ethereal Bear on=@create color=07a1 attr=14 on=@dclick IF (==1) src.message You can't mout an etheral pet while A Spirit Is Within You! RETURN 1 elseif (&000000400) src.message You can't mout an etheral pet while polymorphed! return 1 elseif !( src.newitem i_et_bear src.act.equip src.update remove return 1 else src.message you are already mounted return 1 endif [EOF] YAw Ben bu Scp yi buldum ama binilmiyor Verdatanın patchlenmesı lazımmıs Bı baksanız?[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Yaw Arkadas KImse Bize YArdım etmııyo :) Baksana su senın Yenı map nasıl bısey Bakabılırmııyım[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hocam ben scp yi deniim olursa bende verdata yı sana yolluyum ikimis birbirimise yardım edek bare :Pp[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ben Bu Drakeye 3 aydır uğrasııyom PAtch de var bende Yollayam sana[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Gremlın Su mapını VErde Bı bakam Verak edem[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 PArdon Gm_Galandiel Bab su Map I verebılırmsıın ısmını karıstırıdım sadece bakıcam Yanı Yanlıs anlama çalmam[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 abi ne map i annamadım arqas uo nun map ini istiosan www.tr-game.com a gir orda bulursun map i ama açıkçası ben brit. te kayboldum bi stable bulamadım sıkıldım bende alt f4 yaptım :Pp ya bu arada bunnar gene olmuyo bunnar için i_mt_drake ve i_mt_bear scp leri laazım şunu bi anlatın pls ya baggio annamıyo onu annadık dierleri de mi annamıyo ya glad. sen annarsın hade plss..[hline] ..........My Info.......... MY ICQ=Listeye Ekle MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected] ___________________ |.......[ Sylveria ]........| |........[ Avalon ]........| |..The Dwarf Gremlin..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ya beyler verdata nın en kolay yolu HG nin verdatalarını almak ben öyle yaptım şahsen gump editordende yeni hayvanların resmini aldım babalar gibi de oldu arkadaşın verdiği drake scriptide iyi www.agszone.net ten indirin verdata yı (orda hg2 dosyası diye yazıyo onu indirmeniz gerekede bilirİ)[hline]163960474[/b] Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 --Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... --Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin... --Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık! --Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 www.dbsource.net - buradan drake animasyonunu cekin icinde scpsi mevcut.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 rexx arkadaşla çalışmamız üzerine drake ve polar bear işini sonunda halledebilmiş bulunmaktayız (OHH BEAA)ama şimdi de verdataile scp ilişkisini çözemediim için (hiç bir sayı birbirine uymuyo) verdata daki dier yaratıkları kullanamıyorum yardım ederseniz sevinirtim sanırım gladriel anlıyodu bu işten yardım ederseniz sevinirim...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle [Bu mesaj gremlin483 tarafından 11 July 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar