Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula pistinde başbakan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Recep Tayyip Erdoğan bugün Mercedes markalı aracında pisti turlamış ve acayip artislik bir şekilde kullanıyor 100 km/s civarında seyretmiş bir kere tur attıkdan sonra inmiş ondan hemen sonra gösterici Rus kızlar açılış gösterisi provası yaparken başbakan nerde tabiki VIP binasının balkonunda :Dbilmiyorum duydunuz mu Kanald haber resmen dalga geçer gibi haber yapıtı
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
ilginç. sanırım kanal d ve doğan medya grubunun sahibi aydın doğan artık erdoğan'a düşman mı oldu? iki gün öncesinde peşinden ayrılmayıp, birbirlerini tutuyorlardı sanki.
fake haber olmasın bu :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
zuhaueeha elaidi'nin mesajı çok komik olmuş ya auhaeuh veya benim gülesim geldi...
k3nk ve erkan mumcu'yu bi' arada görünce komik geldi...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.

[Bu mesaj Cd- tarafından 14 Ağustos 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet gördüm gazetecilerde tayyip'i çekmek için minübüsün arkasında birbirleriyle yarışıyorlardı tur sırasında.[signature][hline]Generals gathered in their masses,
Just like witches at black masses.
Evil minds that plot destruction,
Sorcerers of death's construction.
......
Mesaj tarihi:
said:
elaidi, 14 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
doğan grubunun yeni k3nk'i erkan mumcu

yanlış olmuş..amerikanın yeni maşası erkan mumcu...otomatikman amerikanın bir numaralı maşasının yeni kankası olmuş...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
kaza niye yapmamış[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
said:
Toledor, 14 Ağustos 2005 03:27 tarihinde demiş ki:
O Kızlara papa bile dayanamaz:-p

bi bizim gazeteciler dayanıyo da gidip erdoğanı filan cekebiliyolar tabi magezin ceke ceke ... :D alışmışlardır görüntüler kesmiyodur onları artık :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
hayir, ceketi cikarip koltuga gecmis tayyip efendi.

ya yeter, yetmobilimi alip basicam bi gun okulu kirip su istanbulpark'i bi ben gidemedim.

akabinde o aydin dogan erkan mumcu tayyip ucgenini coktan cozmustuk ehue[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
penguen de bu konuyla baya bi dalga geçmişler.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bu ayki sayısında yer vermişlermi? hmm, gidip almam gerekecek o zaman :)
fakat ben bir penguen sayısının en arkasındaki bir karikatüre hala hastayım:
bir çocuk gelir ve erdoğan'a soru sorar: "ne zaman ab'ye gireceğiz?"
recep tayyip erdoğan: "yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz giricez"
çok tatlı çizim ve espiride birleşince süper olmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
  • Yeni Oluştur...