Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula pistinde başbakan

Mille

Öne çıkan mesajlar

Evet Recep Tayyip Erdoğan bugün Mercedes markalı aracında pisti turlamış ve acayip artislik bir şekilde kullanıyor 100 km/s civarında seyretmiş bir kere tur attıkdan sonra inmiş ondan hemen sonra gösterici Rus kızlar açılış gösterisi provası yaparken başbakan nerde tabiki VIP binasının balkonunda :Dbilmiyorum duydunuz mu Kanald haber resmen dalga geçer gibi haber yapıtı
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ilginç. sanırım kanal d ve doğan medya grubunun sahibi aydın doğan artık erdoğan'a düşman mı oldu? iki gün öncesinde peşinden ayrılmayıp, birbirlerini tutuyorlardı sanki.
fake haber olmasın bu :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

zuhaueeha elaidi'nin mesajı çok komik olmuş ya auhaeuh veya benim gülesim geldi...
k3nk ve erkan mumcu'yu bi' arada görünce komik geldi...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.

[Bu mesaj Cd- tarafından 14 Ağustos 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet gördüm gazetecilerde tayyip'i çekmek için minübüsün arkasında birbirleriyle yarışıyorlardı tur sırasında.[signature][hline]Generals gathered in their masses,
Just like witches at black masses.
Evil minds that plot destruction,
Sorcerers of death's construction.
......
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elaidi, 14 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki:
doğan grubunun yeni k3nk'i erkan mumcu

yanlış olmuş..amerikanın yeni maşası erkan mumcu...otomatikman amerikanın bir numaralı maşasının yeni kankası olmuş...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

penguen de bu konuyla baya bi dalga geçmişler.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bu ayki sayısında yer vermişlermi? hmm, gidip almam gerekecek o zaman :)
fakat ben bir penguen sayısının en arkasındaki bir karikatüre hala hastayım:
bir çocuk gelir ve erdoğan'a soru sorar: "ne zaman ab'ye gireceğiz?"
recep tayyip erdoğan: "yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz giricez"
çok tatlı çizim ve espiride birleşince süper olmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...