Mille Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Evet Recep Tayyip Erdoğan bugün Mercedes markalı aracında pisti turlamış ve acayip artislik bir şekilde kullanıyor 100 km/s civarında seyretmiş bir kere tur attıkdan sonra inmiş ondan hemen sonra gösterici Rus kızlar açılış gösterisi provası yaparken başbakan nerde tabiki VIP binasının balkonunda :Dbilmiyorum duydunuz mu Kanald haber resmen dalga geçer gibi haber yapıtı
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ilginç. sanırım kanal d ve doğan medya grubunun sahibi aydın doğan artık erdoğan'a düşman mı oldu? iki gün öncesinde peşinden ayrılmayıp, birbirlerini tutuyorlardı sanki. fake haber olmasın bu :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 doğan grubunun yeni k3nk'i erkan mumcu[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 zuhaueeha elaidi'nin mesajı çok komik olmuş ya auhaeuh veya benim gülesim geldi... k3nk ve erkan mumcu'yu bi' arada görünce komik geldi...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. [Bu mesaj Cd- tarafından 14 Ağustos 2005 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 entersan[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 O Kızlara papa bile dayanamaz:-p[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet gördüm gazetecilerde tayyip'i çekmek için minübüsün arkasında birbirleriyle yarışıyorlardı tur sırasında.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ......
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kacmaz habermis :/[signature][hline]alkol, en iyi dostum..
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: elaidi, 14 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: doğan grubunun yeni k3nk'i erkan mumcu yanlış olmuş..amerikanın yeni maşası erkan mumcu...otomatikman amerikanın bir numaralı maşasının yeni kankası olmuş...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kaza niye yapmamış[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Toledor, 14 Ağustos 2005 03:27 tarihinde demiş ki: O Kızlara papa bile dayanamaz:-p bi bizim gazeteciler dayanıyo da gidip erdoğanı filan cekebiliyolar tabi magezin ceke ceke ... :D alışmışlardır görüntüler kesmiyodur onları artık :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Televizyonda gödüm de kendi kullanmıyo ki şöförü kullanıyo.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hayir, ceketi cikarip koltuga gecmis tayyip efendi. ya yeter, yetmobilimi alip basicam bi gun okulu kirip su istanbulpark'i bi ben gidemedim. akabinde o aydin dogan erkan mumcu tayyip ucgenini coktan cozmustuk ehue[signature][hline]TOiO
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 penguen de bu konuyla baya bi dalga geçmişler.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bu ayki sayısında yer vermişlermi? hmm, gidip almam gerekecek o zaman :) fakat ben bir penguen sayısının en arkasındaki bir karikatüre hala hastayım: bir çocuk gelir ve erdoğan'a soru sorar: "ne zaman ab'ye gireceğiz?" recep tayyip erdoğan: "yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz giricez" çok tatlı çizim ve espiride birleşince süper olmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
hector Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya erdogan en son ata binmişti ve düşmüştü.Piste kaza yapmış olmasın!!![signature][hline]beetle juice, beetle juice, beetle juice !!!
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ehue ceketini falan cikarip kollari sivamis diyodu gazetede ama 100 km icin bu kadar kasmasi kotu yahu.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 attan düşünce böyle oluyo.. :P[signature][hline]Atam izindeyiz!
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 evet bende gördüm o aber cidden çok dikkat cekiciydi reytingler tavan :)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez...
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 şampanyaları recoya şaka diye sıksalardı ne gülerdim[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ahah kaçtı zaten hemen[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eh ata binemedi arabaya döndü tabi adamcağız.[signature][hline];;suitfly
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 haha yakında pistlerde görmeyi umuyorum recebi[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eheh o da güzel. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Öne çıkan mesajlar