schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 vay bee 2003 te acilmis bir konu ve insanlar digerleri gibi yeni bir konu acmak yerine eskilere yaziyor ne gusel (bu arada ben o menu sorununu hala cozemedim ama artik ugrasmiyorum :))[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skilled Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu arada axisle ilgili birsoruda benden. itemleri olusturucakken yeleştiricekken veya spawn yerleştiricekken yan tarafta resimlerini göstermesi gereken yerde neredeyse hiçbirinin resmini göstermiyo bunun nedeni ne olabilir...??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 setin sphere ana craft menusunde cıkmasınımı istiyosun yani craftable yeni armor yaptın ancak menude cıkmıyo yapman gereken adımlar :: 1.) spherescript.scp yi acmak.. 2.)[Skillmenu sm_blacksmith] satırını bulmak 3.)repair buttonunun altına on=i_blood_pool_large New Armors (id i deiştirebilirsin :P) skillmenu=sm_new_armorlarim 4.)ve en son adım . herhangi bi scp ye [SKILLMENU sm_new_armorlarim] YENI ARMORLAR! ON=YENI ARMORUN BIR PARCASINI ID SI () MAKEITEM=id id leri yasmıom doldurursun bunun gibi butun armorun parcalarına yapıcan ama eger dersenki sen yaz bi tane ben ornek alam annlamadım bu yasıdan msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 spawns ve items in cikmasi icin bi yerlerden o scp leri bulup scripts dosyasinin icine atmalisin.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Baggio, 21 Nisan 2003 18:57 tarihinde demiş ki: Bunlar sphereitem_ore.scp'den copper ingot, ore ve resurce geminin kodlari: [ITEMDEF i_ore_copper] ID=i_ore_iron NAME=Copper Ore SKILLMAKE=MINING 70.0 TDATA1=i_ingot_copper WEIGHT=0.5 ON=@Create COLOR=color_o_copper [ITEMDEF 01be3] DEFNAME=i_ingot_copper TYPE=T_INGOT RESOURCES=i_ore_copper SKILLMAKE=MINING 70.0 TDATA1=70.0 TDATA2=100.0 WEIGHT=0.2 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Blacksmiths DESCRIPTION=Copper Ingot ON=@Create COLOR=color_o_copper DISPID=01bf2 [REGIONRESOURCE mr_copper] SKILL=65.0,100.0 AMOUNT=4,6 REAPAMOUNT=i_ore_copper REGEN=60*45*10 Bu da sphereregion.scp'de maden spawnlarini belirleyen kisim: [REGIONTYPE r_default_rock t_rock] RESOURCES=63.0 mr_iron RESOURCES=11.6 mr_dull_copper ... Yeni bir maden yaratmak icin, steel mesela, herhangi bir oreu kopyalayip, gerekli yerlerini editleyip, region'a gerekli spawni yazacaksin, buna benzer; [ITEMDEF i_ore_steel] ID=i_ore_iron NAME=Steel Ore SKILLMAKE=MINING 98.0 TDATA1=i_ingot_steel WEIGHT=0.5 ON=@Create COLOR=0579 [ITEMDEF i_ingot_steel] NAME=Steel Ingot ID=01bf2 RESOURCES=i_ore_steel SKILLMAKE=MINING 75.0 TDATA1=85.0 TDATA2=100.0 WEIGHT=1.2 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Blacksmiths DESCRIPTION=Verite Ingot ON=@Create COLOR=color_o_verite [REGIONRESOURCE mr_steel] SKILL=98.0,100.0 AMOUNT=6,10 REAPAMOUNT=i_ore_steel REGEN=40*60*10 region.scp'de: [REGIONTYPE r_default_rock t_rock] RESOURCES=63.0 mr_iron RESOURCES=11.6 mr_dull_copper RESOURCES=0.2 mr_steel ... [hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111 Baggio'nun da dediği gibi herşey normal bir şekilde ore ları ingotları vs vs herseyi hazırladım.Fakat Kazı yapılmıyor. Try mining elsewhere uyarısı geliyor.Spheremap da bi sorun var sanırım anlamadım gitti.yardımcı olabilirmisiniz?[signature][hline]Msn: [email protected] Mail: [email protected] _____ Nedim| _____| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 @TourniqueT, Sanirim hic maden cikartamiyorsun, bu seyden kaynaklaniyor olabilir. sphere_types adli scripti sphere klasorunden alip scripts klasoru icine atarsan sorun cozulebilir, onun haricinde cikmasi lazim madenlerin. [edit: imla][signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. [Bu mesaj Math- tarafından 21 Ağustos 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 O zaten vardı hocam scripts in içinde.Sonra spheretables'de de belirttim gene yok... :([signature][hline]Msn: [email protected] Mail: [email protected] _____ Nedim| _____| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Oranları arttırmayı dene, region u kontrol et. Köşelerde kazmayı dene çıkıyormu diye. Mining seviyenin 100 olduğuna dikkat et. Kazdığın yerlere dikkat et. Olmadı nothingleri sil dene işte =) çok uzun bissürü olayı olabilir. regionu değiştir resync at düzelir falansa 2 tane olabilir aynı şeylerden[signature][hline]mmhhzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar