st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 arkadaslar unique item upgrade hakkında yardım edermisiniz.+0 dayken bes basiliyomus ozellikleri ciksin diye.sonra nasi gitmeliyim.bide bi kac oranti solerseniz daha rahat anlasilir.ben bu konuda hic bisi bilmiom.mesela nus falan kullaniyozmu yoksa hep bus mu?yada nus kullaniyosak + kaç a kadar?bus + kaça kadar?trinas +kaçta baslar?bunlari yanitlarsaniz sevinirim saolun simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanji Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sadece busla basacaksın kardeş başka bişe basma nus filan uniqe item basılmaz [signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatihin_Fedaisi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Arkadaş önce hamama git iyice bi kırklan sonracıma camide namaz kıl dua et sonrada arama butonu kullan iyi şanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 fatihin fedaisi her yardım isteyen boyle mi yapiyorsun?ayrica sana helal olsun yani daha balonun patlamamis butun herseyi ogrenmişin.simdi o bilgileri aliyosun.dik tutuyosun.ustune oturuyosun.adam gibi cwp vermeyi ogreniosun.o kadar. bu arada saol arkadasim tsk ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 fake chardır kessinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 başta bes ı basar açarsın özellıklerını sorası tamamen bus eğer item değerliyse 6 ve sonrası için trina ideal ama eğer sen o item a tapıyosan 5 ve sorasında da basabılırsın ama ben bugune kadar 6 dan önce kullanmadm hamamamı falan da at bı kenara ne cenabetler görüm önumde +1 den +8 e cıktılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 cok tesekkurler arkadaslar.saolun hepiniz.millet adam gibi cwp bile vermiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatihin_Fedaisi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: st3am_tr, 21 Ağustos 2005 03:18 tarihinde demiş ki: fatihin fedaisi her yardım isteyen boyle mi yapiyorsun?ayrica sana helal olsun yani daha balonun patlamamis butun herseyi ogrenmişin.simdi o bilgileri aliyosun.dik tutuyosun.ustune oturuyosun.adam gibi cwp vermeyi ogreniosun.o kadar. bu arada saol arkadasim tsk ederim. Balonum patlamamış olabilir ama bu süre içinde girergirmez önce forum kurallarını okudum sonrada konuları inceledim tamam verdiğim cevap alıntı olabilir ama en azından senden akıllıyım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya sen nasi bi insansin ya? ogrendiysen ogrendin bi b.ku.niye hava atmaya calisiyosun? yada bana karsimi bi gicikligin var anlayamadim? yada baskasini ezerek bi tatmin oluyosun? arama butonu ile cok samimi olmussunuz. al o butonu cicek bocek. tobe tobe. git basimdan manyak mıdır nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yeni gelenler aslan kesiliyo :D Fatihin Balonlu Fedaisi.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatihin_Fedaisi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: st3am_tr, 21 Ağustos 2005 13:54 tarihinde demiş ki: ya sen nasi bi insansin ya? ogrendiysen ogrendin bi b.ku.niye hava atmaya calisiyosun? yada bana karsimi bi gicikligin var anlayamadim? yada baskasini ezerek bi tatmin oluyosun? arama butonu ile cok samimi olmussunuz. al o butonu cicek bocek. tobe tobe. git basimdan manyak mıdır nedir ya Seni tanımam dolayısıyla sana gıcık kapamam ama kızdığım bir şey var oda burda paylaşım için burada bulunan arkadaşalrın hakkına gasp etmen bir arkadaş demiş topic combosu ona katılıyorum aramadan yada bilen birine özel mesaj atmadan açılan topicler yüzünden önemli konular kaynıyor gidiyor gelelim çiçek böcek olayına söz sahibine aittir aynen iade ediyorum ve bir kere daha anlıyorumki senden akıllıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bence bu yine o kadar dandik bi konu için açılmamış: bundan başka bi sürü saçma topic sen arkadaşa çok sert çıkmışsın ayrıca unique item lerin upgradesi için pek konuşulmamıştı:gidişatı pek de iyi değil bu aralar zaten ko forumunun:ama kırmayın birbirinizi relax :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar