Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bu gün gece bilgisayara bakmak için oturacaktım ki halam biraz bakmak istedi. halam msn'ini açtı, biryandanda surf yapıyordu. bir baktı benim adıma başka birisi hesap açtı. "selam" dedi daha sonra çıktı, biraz sonra adam tekrar geri dönüp konuşmaya başladı. ben gerçek orc'dum ve halamın arkasındaydım. anladım ki, msn şeyim gitti. bir süre muhabbete daldık. adam ilk önce; "ben senim, sen bensin" tarzından şeylere girişti, gıcık ettikçe etti. biraz piskopat bir tipi vardı. oldukça uzun süre uğraştım. avatarımı değiştiriyordu. şuan yazlıktayım, ankara'da ki bilgisayarımdan amcamın falan açabileceği aklıma geldi ve aradım oda değildim. adam gıcık etti gerçektende. en sonunda sıkıldığını belirtip, değiştirilmiş şifremi verdi. neyseki ağlama smileyleri ve piskopat moduna girip inandırdım. şifremi alır almaz tüm şifrelerimi değiştirdim. güvenlik sorumu vs.'yi değiştirdim. anladım ki firewall'lar beş para etmiyor. üstelik gidip ücretli nortol alsanız bile :) peki bu mesajı yazan gerçek orc'mu? eh, bu tarz bir şüphe oluşabilir. birincisi mesaj yazma stilim ve smiley aşkım ortaya koyuyor olsa gerek :) bir diğeri icq ve msn'de kullanmış olduğum buddy'e ait resimlerin sadece bende bulunması. salak hacker msn'in satranç şeyini kullanıyordu. gerçektende iyi sıyrıldım bu işten, eğer kurtaramasam ve diğer hesaplarımıda bulmuş olsaydı hacker kötü olurdu. listemdeki kişileri kaybetmem bile büyük kayıptı benim için :( her neyse, paylaşmak istedim. ilginç bir olaydı umarım tekrar olmaz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben de dedim satranç hedesi ne oluyo orc hiç koymazdı... Beyler gizli soruya dikkat edin ordan buluyorlar %90...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Geçmiş olsun. inşallah tekrar yaşamazsın dip: firewall la msn haxxorlamanın ne alakası var?[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 14 Ağustos 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 evet gizli soruya dikkat etmek lazım allahtan hotmail değil benim ki[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmaz www.2pac.com www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gerçi doğru firewall ile msn'in pek alakası yok. belki ip numaramı öğrenmesini engelleyebilirdi ama :-p vallahi sorularımıda değiştirdim. yeni şifrem çok uzun oldu, yazana kadar canım çıkıyor :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eheh. benden bi tavsiye. ayarlardan "ülke" kısmını gaydırıguppak bişi yapın. lamerlik yapanların ilk adımı geçmeleri zorlaşıo böylece :)[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 geçmiş olsun valla allah şükür 2 yıllıdır hack problemim olmadı ki msn mde hotmail yane hacklenmedi :) ölede devam eder işallah[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 benimde 7-8 senedir bu tarz birşeyim olmamıştı. bir baktım bugün bu tarz birşey oldu. umarım bir daha gelmez, gerçi laptopu kullanıyorum bunda nortonlar hariç düzgün güvenlik şeyleri yok. umarım kimsenin başına gelmez, kötü bir durum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Lonely, 14 Ağustos 2005 03:22 tarihinde demiş ki: eheh. benden bi tavsiye. ayarlardan "ülke" kısmını gaydırıguppak bişi yapın. lamerlik yapanların ilk adımı geçmeleri zorlaşıo böylece :) sonra hatırlamazsan hangi ülke olduğunu şifreni unutunca sana zorlaşıyo ama..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gecmis olsun naci.[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 sıkılıp şifreyi geri vermiş haheeuha.ama geçmiş olsn =)[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ay benimde msn gitti ... yanarım yanarım içindeki kişilere yanarım cogunun adresi ezberimde yok[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ya listeyi yedeklemek lazım işte[signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 valla bu mesajı okuyan arkadaşlara bir uyarı..sakın net kafelerde msninizi açık bırakmayın..en büyük zevklerimden biri açık msndeki herkesi silmektir...benim gibi yapan yüzlerce kişi var :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 eh yine kurtarmışsın bir şekilde, geçmiş olsun.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: Lonely, 14 Ağustos 2005 03:22 tarihinde demiş ki: eheh. benden bi tavsiye. ayarlardan "ülke" kısmını gaydırıguppak bişi yapın. lamerlik yapanların ilk adımı geçmeleri zorlaşıo böylece :) Bende ilk adımı geçse, ikinci adımda katti ve kesin suretle bu dünyada iki kişiden başka kimsenin cevaplayamayacağı bir soru var. Bunlardan biri tabi ki ben :D diğeri... adı bende saklı :-P[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 "en sevdiğin takım" ımı seçtin gizli soruya.alakasız bişey yaz :D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Evet takım ismine zürafanus gibi bişi salla bide ülkeyi nijerya tarzı bişi yap hiç bişe olmaz.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 :) Gizli sorunuzu değiştirin. Mümkünse şifreniz harf+rakamlardan oluşsun. Her ihtimale karşı 25o Kb yaptıysanız maili zaten şehir/postakodu soruyo e onları bulmakta zor :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abuk subuk bir soru sorup, cevabını alakasız ve şifre koyacağım. sanırım bulamazlar böylece :) birde hotmail'in parola sıfırlamak için yolladığı bir mail adresi var, o nereden ayarlanıyordu acaba?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 dikkat et valla geçmiş olsun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: orc_lord, 14 Ağustos 2005 17:43 tarihinde demiş ki: abuk subuk bir soru sorup, cevabını alakasız ve şifre koyacağım. sanırım bulamazlar böylece :) birde hotmail'in parola sıfırlamak için yolladığı bir mail adresi var, o nereden ayarlanıyordu acaba? parolayı değiştirirken yazıyor orda "parolamı her 75 günde değiştir" diye bir şeydi galiba:D onu aktif duruma getir sorunun çözülsün;)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lies...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hehehehee koptum ya beybin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 lol[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar