Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Selam Arkadaslar, Ara sira girip bakiyorum neler olup bitiyor $eklinde. Neler olup bitiyor derken injection'ni kastetmiyorum, yani daha uzun zaman oncesinden bu bolumu takip etmeye basladim. Insanlarin ihtiyaclari neler, ne yapilsa hos ve guzel olur diyerek. Kendim derslerden ve kosusturma zamanlarindan arta kalan zamanlarimda Ultima Online Sunucularini [ Ilk etapta Sphere, yayginligindan dolayi] otomasyona baglicak bir yazilimi kagit uzerinde yazip cizerek, ve de deneyerek hosca vakit geciriyordum. Otomasyondan kastim yazilim kontrolundeki bir sunucu; accountlar, online oyuncu takipleri, plug-in ler [ yazilim kontrolundeki GM ler gibi] eglenceli konulardi yani. Bilginin paylasarak buyuyecegine inanan bir kisi olarak, uzun donem ve ya kisa donem, bu oyunu daha oynanabilir kilacak fikirleri isleyebilecegimiz bir yazilim icin beraber calisabiliriz. Bu kisimda fikir beyan edemiyoruz, public bir alan oldugundan oturu herkese acik. Herkesin niyetide bir degil. Bu acidan ilgilenen arkadaslar varsa bir gurup kurabiliriz. Gizli bir mekanda [ Yanniz gizli yani hehe] , ufak bir forum kurup isimizi gorecek, birlikte calisabiliriz. Tabi hemen altini ciziyim, injection icin demiyorum bunu sadece. Maksat guzel bisiler cikarmak, bilgi paylasmak, ortak calismak. Ortak bir projeye toptan imza basmak diyelim. Kendim icin zaten dersler ve projeler tepemde gezinmekte, baskalari icinde ayni durumlar soz konusudur. Bu hafta icinde bile bir project proposal'im birde C midterm mum var. Yogunluk hat safhada. Bir gurup olursa devamlilik saglanir diye dusunuyorum. Kesinti olmaz. En azindan kendim icin soyliyim, bir projeye zaman zaman baslayip, ya ortasinda sIkIlma olayi ya da zaman bulamamaktan ara verme olayi, sonra ustunden gecen aylar, tekrar baslama, ne yazmistim ben olayina tekrar girmeler felan. O acidan uzun lafin kisasi, demek istedigim ortada. Arlooax The Mage PS: Yanniz arkadaslar eminim katilmak isteyen cok olur. Ama rica ediyim hic bi$i bilmeden meraktan olmasin bu olay. Yani Vb olsun VC olsun temel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Beni dahil et vallaaa ders çalışcammm[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bende elimden geldiği kadar değişik ve ii tasarımlı fikirler verebilirim dahil edersen sevinebilirim... Ayrıca bu yazılım sanıyorum yaza doğru falan biter o zamanda bu yazılımı test edebilmek için size hat sağlayabilirim yani gelişmiş bir türk serveri belkide iyi birşekilde birsürü serverla başa çıkabilir? Kim bilebilir ;) Bu arada icqum:135604183 irtibarta geçersen sevinirim?[hline]===> orc_lord <=== Orc'cum Basın Sagolsun / Nicotinee :-p *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) [Bu mesaj nicotinee tarafından 13 Şubat 2003 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Beraber konusalim iste, gurup calismasi konu basligi, dikta olayi yok :) Maksat bilgi paylasimi , kendini gelistirmek ve ayni zamanda keyif almak. Sac Bas yolmak degil yani.. Arlooax The Mage PS: Lixadcim sensiz bisi olurmu yaw, Ben alistim sana danismaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Saol nicotien :( Evet icqmu verdim ulaşırsanız güzel şeyler yapabiliriz ancak pek iyi scp bilgim yok ancak idare eder daha çok fikir veya test için hat falan yardımı yaparım bayagı bir..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantastikdunya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ben de varım bu işte tabii kabul edersen.daha fazlasıunı icqdan konuşalım icq:177823958 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Bende icq diyorum ama gelmiyor bir türlü ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 orc_lord abi dikkat edersen adam VB,VC falan yazmıs, scp ile alakası yok olayın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Ehehe vb bilgim var bu sene c++ kursuna başlıyıcam ama fikir falan olarka ii şeyler üretiriz..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantastikdunya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 ulan vb,c++,vc,c# falan filan biloz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Ehehe ben yeniden soyleyim fikir ve tasarım olarak süper fikirlerim var bunun dışında test için manyak hatta ayarlayabilirim ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 ben de dahil olmak isterim flash bilirim bu aralar da asp çalışıyorum :).Eğer yardımcı olabileceksem katılmak isterim.Eğer bi websitesi falan düşünüyosanız yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. icq : 167499958 Edit : imla hataları[hline]Saygılarımla, Mine Storm Sakalsız Mine Storm, Uçuk Cüce [Bu mesaj dieddragon tarafından 19 Şubat 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Arloax yazmaya başlıyacaktı boş vaktinde...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar