Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel çağrı / GPRS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GPRS ' li telefonlarda özel numaradan çağrı gelince bulunabiliyo gibilerinden bi şeyler duydum bilen veya bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim sapığım varda bugün kadıköyde turkcell shop'a fln gittim sordum bilmiyoruz dediler...[hline]Kuzu¯²¬.
Mesaj tarihi:
fitan bilmiyonmu allah canını alsın emi buda bilinmezmi be ![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Mesaj tarihi:
fistan harbiden bilmiyon ha yazık sana öl daha iyi[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Mesaj tarihi:
said:
AssassiN, 22 June 2003 22:45 tarihinde demiş ki:
ehe bı sapıklık yaptı dıye topuklarına sıkmıcan heralde[hline]

ehh yok numarayı öğrenicem[hline]Kuzu¯²¬.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ya aradan 2 sene geçti bakın hala bi özel numara anlama olayı yok mu?delirecem birileri arayıp duruyo rahatsızlıktan deil de beni bu kdr çaldıran biiryle bi tanısmak istiyorum mrk ettim çok=)
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 22 Haziran 2003 20:32 tarihinde demiş ki:
sapık iyidir bulup naapacan hem.
gizli kalsın fentezi kurarsın[hline]i love this game!

Biz AntiPatik'iz.UltimaTR

sen kuruyosun galiba =)[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Fallen

Mesaj tarihi:
merak etme teknoloji daha da gelişik bi durumda.. turkcellde çalışanların özel hatlara sahip olduğunu biliyor musun? bırak özel numarayı göstermesini adamın nerden aradığını tam olarak öğreniyolar..sonra adam bi şifre giriyor bedavaya konuşuyor.. turkcell çalışanıo olmak vardı beahh :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
  • Yeni Oluştur...