Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artık PA için ön hazırlıklar başlasın

Gilean

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar,geç kalmış olsakda daha, çok az türkün oyunda olduğunu düşünürsek,yavaş yavaş PA ımızı şekillendirmeliyiz.Tüm türkleri bu PA altında toplarsak,ilerde oyuna sorun çekmeyiz.Şimdi bize gereken bir website.Eğer aramızda bir web master varsa yardım edebilir.Yoksada ben frontpage de geçici bir site yapımına başlayabilirim.
Gelelim diğer konulara:

PA'ımızın ismi ne olacak?
Imperial mı Rebel mi?-Ben imperial diyorum ve eminim imperial olmak isteyen sayı fazla.
Amacımız?-Herkesi bir aile altında toplamak,imparatora hizmet etmek(:P),rpnin kalitesini arttırmak ve oyun oynayanlara ayrı bir zevk katmak.
Üye Sayısı Sınırı?Bence en başta sınır koymayalım.Zaten bir bakalım kaç tane türk gelmek isteyecek.ben en azından bir 50 kişiye ulaşmayı hedefliyorum.(reklam kampanyası ile:) ).
Yabancılar alınacakmı?-Bunu oylarız ama,o kadar türkün arasında 1-2 yabancı biraz abez kalır.Eğer çok yabancı girmek isterse o zaman bakarız.
PA'ya girmek için ne gerekli?-Bir kere rpyi seven insanlar.Rpyi mcburi hale getirmek istemiyorum ama rp yapmak(hele kendi dilimizde) çok zevkli olur fiye düşünüyorum. Davranışları iyi olan,ekip çalışmasına yatkın,oynayacak zamanı olan ve bizi sonuna kadar destekleyecek olan kişiler.
Website:Yapacağız.

Şimdi nerden aklına esti derseniz:).Ben oyuna en erken 1 ağustosta başlayabileceğim.O yüzden o zamana kadar PA mızı organize edersek,oyundaki işbirliğimizde fazla olur.

Bu arada aklıma birşey daha geldi.Aramızdan birini vali seçicez.Bu kişi politican skilli bilmesi gerekecek:)

Saygılarımla

diğer topic:
http://www.avaturk.com/Forum2003/ShowPost.aspx?PostID=21085
[hline]Deren Gürsel
Shadowbane Avatar
Avaturk

[Bu mesaj Gilean tarafından 09 July 2003 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yav bu ööle bi oyun ki
faction işi bozar sanırım
çünkü fan olan insanların bir kısmı imperial bir kısmı rebel için ölüyo olucak

hatırlıyorum 2. dunya savaşı oynicaz masa başı elemanın teki ben allied olmam nazi öldürmem diye tutturdu
hastasıymış adam orada burda alman silah hede hödö bilgisi saklıyormuş
alman esir yaptık biz de :)
fanatizm ööle bişi[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif)
Jenissary......Scout of The Hun
Gon.............Armsman of The Hun
Kalimax........Theurgist of The Hun
www.the-huns.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 09 July 2003 19:49 tarihinde demiş ki:
Bu kadar az ilgi olması biraz moralimi bozdu..Sanırım herkes tatilde..bu durumda yapacak tek birşey var..site çalışmalarına başlıyoruz..sonra değiştirirz ismi fln..[hline]Deren Gürsel
Shadowbane Avatar
Avaturk

E yabancıları falan da alırız?Hele bir buluşup karar verelim de bir cantinada :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

Ön anlaşma imzaladım site hakkında:)Uo guildi için site yapan biri,siteye aynı zamanda swg bölümü koyulmasını teklif etti..Disaynı güzel,isteğimize göre değiştirebiliriz zaten.Ayrıca başlangıç için iyi.Gerekli reklamı d zaten yapıcam site açıldığında..bannerları her yerde göreceksiniz:)[hline]Deren Gürsel
Shadowbane Avatar
Avaturk
Sosyal ağlarda paylaş

evet sitede olmasını düşündüğüm şeyler:
Haberler
Üyeler
Forumlar(Altyapısını kullandığımız sitede böyle bölüm var o yüzden ordan bakılacak)
Hakkımızda
SSS
Rütbe Sistemi
Katılma Formu
Dost PA'lar
Dost PA olma formu
Bize Ulaşın(Altyapısını kullandığımız sitede böyle bölüm var o yüzden ordan bakılacak)

yapımına başladı arkadaş menülerin..[hline]Deren Gürsel
Shadowbane Avatar
Avaturk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Narbonzar, 10 July 2003 00:34 tarihinde demiş ki:
bence tatooine olmasin
imperial taraftari olacaksan tatooine veya yavin 4 ü secmek isimizi zorlastirir çünkü birinde hutt birinde rebel üstün durumda
ben naboo yu öneriyorum

Doğru..Ama tatooine avlanmak için en güzel yer :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

verdiğin sitede 34 kişi var sanırım..eh avatürktende en az 10 kişi çıkar..herhalde 50 kişiye ulaşırız..site 1 hafta içinde hazır oalcak ancak ben tatile gidiyorum bu pazar..dolayısıyla Phyolf arkadşımız(siteyi yapan) size sitenin adresini ahzır olduğu zaman verecek..ben yokken işler onun elinde..[hline]Deren Gürsel
Shadowbane Avatar
Avaturk
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada dün Enaxa,ben,Iaci ve Xeres(son 2-3 görevde yetişebildi) çok heyecanlı imperial missionlar yaptık :).Bu kadar heyecan yaptığımı ve eğlendiğimi hiç bir oyunda hatırlamıyorum açıkçası :).Hele bir görevde bir rebel base vardı içerde bir master thief(hepimizi aşan bi npc :) ),Enaxa sağolsun kendine çekti biz de içeri sızıp reaktörü patlattık :).

Sonuç olarak demek istediğim bu oyun esas grupla zevkli oluyor herkesi bekleriz Eclipse'e :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...