HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 o buluşmadan bu buluşmaya tey tey tey.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 şehirler arsı çalışıyorum hemde bide o mangal daki çardak larda ne uyunur varyaaa o yorgunlukta ohh miss :'([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Bir kız daha çıktı sanırım.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Kenshin HymnOfSnuk Last Yellow(Pardon Bellow) Sheref Spidee Villans Dina... Magalı Kim Getirceeekkk..!!! c/p Üşengeclik Son Raddede[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi benim işim belli olmayacak,işte aileyle takılma ihtimalim var son dakka golü atar gelebilirim de belli olmaz benim işim ondna yazma beni oraya.ben sölerim zaten olursa,gelirsem mangalıda kapar getiriirm de kesin bi şey yok yani.[signature][hline]önce Allah sonra yallah [Bu mesaj tahakiraz tarafından 19 Ağustos 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 hop ne pıyoruz ben kacirdim bana biri anlatsin bende geliyorum :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 adalar pikniği..pazar günü olacak heybeli ada..saati daha belirlenmedi.evden bi şeler kapan getirecek bi şeyler.bide yol parası gibi bi şey olsa yetio malum maddi durumlar bu aralr sıkıntılı..öle işte bekleriz sende mangalı getir..:Dben getirecektimde işim olacka galiba..hymnofsnuk da getirecektide bizi yalancı durumuna soktu:Dyokmuş öle şey.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mangalımız yok ve mangal partisi veriyoruz, eli öpülecek adamlarız valla :)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Arkadaslar Öle Boş Boş Bakmayın...Mangal Partisidiyorum..Pazar 1:00 De Bostancıda Diyorum...Mangal Yok Diyorum...Bİ TEPKİ VERİN LEEYYNN[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 20 Ağustos 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Tuz ? Yok karıştı :)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi keşke gelmem kesin olsa valla getirecem kokuşmuş mangalımı..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Spidee, 20 Ağustos 2005 00:07 tarihinde demiş ki: Tuz ? Yok karıştı :) Gofret...? Yok Buda Karıştı..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 abi ben sana hiç bi zaman mangal getircem demedim ki zaten alla alla. :P zaten bizim paramız olmucak , bisküvi muhabbetine giricez. :9[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ne ooluo şimdi?[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 işte 1'de Bostancı'daki parkta buluşuruz. ne kadar adı mangal buluşması filan konmuşsa da orda mangal olacağı tartışılır. :B bisküvi var ne güzel muzlu rondo.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 En kötü ihtimalle bir tane hazır mangal alırız ama biri adam gibi mangal getirirse daha iyi olur tabi..[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 şimdi mangal varmı yokmu gelme durumum belirsiz olduğından gelirsem eğer ona göre alırım mangalı[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Beyler....Hala Bos Bos Bakıyorsunuz....Bakıyım Bende Mangal Bulmaya Calısırım...1:00 De Nerde Ben Derim Liman da Bulusalım...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben Bulamadım Mangal..Fln...Ben Sıramı Savdım Özür...Hade Bulun Bakalım Bi Mangal..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hala kız yok![signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Nedir bu kız sevdası ?[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yarın mı buluşuyosunuz?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Topic açılalı 10 gün geçti, toplanana kadar da bi 10 gün geçer. Gitmek de bi 5 gün sürse, hesaplarıma göre 2 hafta sonra oradasınız :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Eahea biz ankarada buluşuyoruz dedik mi buluşuyoruz bak :)[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 abi villians hatun bi zat olduğuı için okadar erkek arasında sırıtacak.kız meraklılığı bu. beyler ne oldu şimdi bu konu?[signature][hline]önce Allah sonra yallah [Bu mesaj tahakiraz tarafından 20 Ağustos 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar