Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'lu patiler.

Villians

Öne çıkan mesajlar

şehirler arsı çalışıyorum hemde bide o mangal daki çardak larda ne uyunur varyaaa o yorgunlukta ohh miss :'([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim işim belli olmayacak,işte aileyle takılma ihtimalim var son dakka golü atar gelebilirim de belli olmaz benim işim ondna yazma beni oraya.ben sölerim zaten olursa,gelirsem mangalıda kapar getiriirm de kesin bi şey yok yani.[signature][hline]önce Allah sonra yallah

[Bu mesaj tahakiraz tarafından 19 Ağustos 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

adalar pikniği..pazar günü olacak heybeli ada..saati daha belirlenmedi.evden bi şeler kapan getirecek bi şeyler.bide yol parası gibi bi şey olsa yetio malum maddi durumlar bu aralr sıkıntılı..öle işte bekleriz sende mangalı getir..:Dben getirecektimde işim olacka galiba..hymnofsnuk da getirecektide bizi yalancı durumuna soktu:Dyokmuş öle şey.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar Öle Boş Boş Bakmayın...Mangal Partisidiyorum..Pazar 1:00 De Bostancıda Diyorum...Mangal Yok Diyorum...Bİ TEPKİ VERİN LEEYYNN[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 20 Ağustos 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...