Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'lu patiler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o tanınmayan pati kardeş ben luyorum galiba...ezik muamelesi gorduk 2 dakkada ama nese...;) bende ggeeliyommmm...[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Mesaj tarihi:
gençlik pazar günü aile beni bırakmıo..satış durumları olduğu için müteessirim:(ama zaten ayda bir beni görüolarmış ondan bırakmıolar..ii eğlenceler ne diim:D
ps:bi şeyde olacağı yokta yinede biz ii eğlenceler dielim.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
Ya ben açtımda hiç kız yok::(
aranızda nasıl sırıtırım die düşüonom
bende ona yanım ya topği açtım siz ayarladınız valla
:([signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Mesaj tarihi:
ayarladım ama kaçtım villians ben:Dvalla tutacan bi iki kızıd a senler beraber gideceniz sömestır sami gibi piknik yapacaksınız.:)yada hatunu olan elemanlar getirsin ölede olabilir ne bilim lan ben ayarlayın artık:D[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
Kenshin
HymnOfSnuk
Last
Yellow(Pardon Bellow)
Sheref
Villans
Dina...

Magalı Kim Getirceeekkk..!!![signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 18 Ağustos 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
O listede ben niye yokum adi Uluç, arayıp ta göcekden cagırmadın mı beni ? Simdi de cep telefonundan mesaj yazıyorum zaten.. Ekle beni de o listeye ;)[signature][hline]Welcome back!!
Mesaj tarihi:
sensin yellow :d euhe ya c.tesi ankara buluşmasından çıkıp otobüse bincem saat kaçta sabah orda olcam direk mangala gelcem bakalıum şans dileyin bana :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
  • Yeni Oluştur...