Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'lu patiler.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce birçoğuna kardeşim katılmıştı.Bizde dün onla konuşurken acaba böle bir fikir atsam nasıl olur diyerekten bir topic açıyım dedim.
Kızlı erkekli pati buluşması olsa ne kadar güzel olur değil mi..?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Mesaj tarihi:
Nedeni; zaten çok bayan pati yok, gelecek olan diğer bayan patilerin de herhalde düşünceleri "azınlık olucağımız için gitmem" gibi olabilir.
Bilmiyorum daha bir kaç tane daha sebep var, yani 20 erkek gelse, en fazla da 5 bayan pati geleceği için ki hiç gelmeyebilir bile ortam baya bi gerilebilir gibi hehe :)[signature][hline]Janitschar Family LL
P.S.T.

[Bu mesaj Janitschar tarafından 10 Ağustos 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
YOk yaf insanların okadar geri düşünceli oldunu sanmıyorum.Sonuçta biz kızlara saldırıcaklarından değil herhalde.Şöle değişklik olsun die gidiyoruz.
Feminen de takılmayız.Muhabetemizi yapar geliriz.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Mesaj tarihi:
ada da piknik yapalım diye totomu yırtıom 1 haftadırrrrrrrrrrrrrr
hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :hrr:[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Mesaj tarihi:
lan party öncelikli galiba şu anda, geçtiğimiz haftalarda 4 günde 2 büyük sayılabilecek ( teki büyüktü bya, diğeri daha azdı) nargile buluşması yapıldığı için nargileye ikna etmek zor olabilir

pizza olayı mümkün ama zor gibi o da

açıkçası olay şöyle olur
msnde bulursun istanbuldan 5-6 kişi buluşacak
buluşmadan da 2-3 gün önce başlık açarsın "gelenler gelsin" die, durumu müsait olanlar gelir

biz son iki buluşmayı öyle yaptık, ilkinde 10 ikincisinde 18 kişi geldi

ama en az bi 5-6 kişi ayarla yine de başlığı açarken

zaug'na "the event master" khaldun[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
Bencede artık kızlı erkekli olsun sap gibi internet kafe yerine başka mekanlarada takılırız hem muhabbet sarar falan cok zevkli olur :) Ama sap buluşmalarında keyfi başka onlardanda vazgeçmemek lazım :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
değişik şeyler :

1)Lunaparka gidilebilir.
2)Midyecide midye filan yenir.
3)Caddebostan'da denize girilir(öeh)
4)Tatilya'ya gidilir.

ama en iyisi bi yerde oturmak. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
değişik şeyler :

1)Lunaparka gidilebilir.
..
4)Tatilya'ya gidilir.

Naptın abi sen =)[signature][hline]Welcome back!!
Mesaj tarihi:
internet cafee gitmiceksek varım =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
  • Yeni Oluştur...