Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'lu patiler.

Villians

Öne çıkan mesajlar

Nedeni; zaten çok bayan pati yok, gelecek olan diğer bayan patilerin de herhalde düşünceleri "azınlık olucağımız için gitmem" gibi olabilir.
Bilmiyorum daha bir kaç tane daha sebep var, yani 20 erkek gelse, en fazla da 5 bayan pati geleceği için ki hiç gelmeyebilir bile ortam baya bi gerilebilir gibi hehe :)[signature][hline]Janitschar Family LL
P.S.T.

[Bu mesaj Janitschar tarafından 10 Ağustos 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lan party öncelikli galiba şu anda, geçtiğimiz haftalarda 4 günde 2 büyük sayılabilecek ( teki büyüktü bya, diğeri daha azdı) nargile buluşması yapıldığı için nargileye ikna etmek zor olabilir

pizza olayı mümkün ama zor gibi o da

açıkçası olay şöyle olur
msnde bulursun istanbuldan 5-6 kişi buluşacak
buluşmadan da 2-3 gün önce başlık açarsın "gelenler gelsin" die, durumu müsait olanlar gelir

biz son iki buluşmayı öyle yaptık, ilkinde 10 ikincisinde 18 kişi geldi

ama en az bi 5-6 kişi ayarla yine de başlığı açarken

zaug'na "the event master" khaldun[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede artık kızlı erkekli olsun sap gibi internet kafe yerine başka mekanlarada takılırız hem muhabbet sarar falan cok zevkli olur :) Ama sap buluşmalarında keyfi başka onlardanda vazgeçmemek lazım :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...