Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Daha önce birçoğuna kardeşim katılmıştı.Bizde dün onla konuşurken acaba böle bir fikir atsam nasıl olur diyerekten bir topic açıyım dedim. Kızlı erkekli pati buluşması olsa ne kadar güzel olur değil mi..?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 fena fikir diil aslında da daha önce yapılmış böle bişey araştırmak gerek katılım ne kadar olmuş ki?[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla gelenler oluyor,bişdim kadarı ile:D[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Erkekli olur da kızlı erkekli olmaz gibi?[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Neden ki?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Nedeni; zaten çok bayan pati yok, gelecek olan diğer bayan patilerin de herhalde düşünceleri "azınlık olucağımız için gitmem" gibi olabilir. Bilmiyorum daha bir kaç tane daha sebep var, yani 20 erkek gelse, en fazla da 5 bayan pati geleceği için ki hiç gelmeyebilir bile ortam baya bi gerilebilir gibi hehe :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 10 Ağustos 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 YOk yaf insanların okadar geri düşünceli oldunu sanmıyorum.Sonuçta biz kızlara saldırıcaklarından değil herhalde.Şöle değişklik olsun die gidiyoruz. Feminen de takılmayız.Muhabetemizi yapar geliriz.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Umarım öyle olur, güzel geçer..[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben çok iyimserim galiba geçmemesi için bir sebep görmek istemiyorum[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ada da piknik yapalım diye totomu yırtıom 1 haftadırrrrrrrrrrrrrr hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :hrr:[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Dur sakin ol:D bak ne güzel fikir.Kusura bakam görememişm ben o topiği.OLur valla :D[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 lan party öncelikli galiba şu anda, geçtiğimiz haftalarda 4 günde 2 büyük sayılabilecek ( teki büyüktü bya, diğeri daha azdı) nargile buluşması yapıldığı için nargileye ikna etmek zor olabilir pizza olayı mümkün ama zor gibi o da açıkçası olay şöyle olur msnde bulursun istanbuldan 5-6 kişi buluşacak buluşmadan da 2-3 gün önce başlık açarsın "gelenler gelsin" die, durumu müsait olanlar gelir biz son iki buluşmayı öyle yaptık, ilkinde 10 ikincisinde 18 kişi geldi ama en az bi 5-6 kişi ayarla yine de başlığı açarken zaug'na "the event master" khaldun[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 lan party i ayarla zaug event master mıs peh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende gelirim her türlü buluşmaya açık icabında[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zorlama yok zaten gelen gelsin gelmeyen gelmesin işini yapan yapsın.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bencede artık kızlı erkekli olsun sap gibi internet kafe yerine başka mekanlarada takılırız hem muhabbet sarar falan cok zevkli olur :) Ama sap buluşmalarında keyfi başka onlardanda vazgeçmemek lazım :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 geliriz efenm.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Evet ya değişik bişeylere imza atalım.Katılım olsunda.Fikirlerinizi yasın[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 değişik şeyler : 1)Lunaparka gidilebilir. 2)Midyecide midye filan yenir. 3)Caddebostan'da denize girilir(öeh) 4)Tatilya'ya gidilir. ama en iyisi bi yerde oturmak. :B[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Midye varsa geliyorum ahahahah[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 katılma olasılığım yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 HE he ben tatilyanın orada oturuyorum:D Valla yapalım bir planlar Ada turu da olabilir[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 15:21 tarihinde demiş ki: değişik şeyler : 1)Lunaparka gidilebilir. .. 4)Tatilya'ya gidilir. Naptın abi sen =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 internet cafee gitmiceksek varım =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightVampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bi fikrim var bungeeeeeeeeeeee jumping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar