BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Uygun yerin bolumun burası olduguna karar verdım yanlışsa taşınsın lütfen. Spongebob Squarepants'in Band Geeks isimli bölümünde en sonda orkestra(Grup) halinde çaldıkları böyle rock temalı 80'leri andıran bi şarkı var. Tam emin olmamakla beraber nakaratında "sweet victory" gibi kelimeler geçiyo. Bu şarkıyı arıyorum. Yani tam adı sanı nedir bu şarkının? Spongbob, Band Geeks bölümü ise p2p programlarından bulunabılır 10 dakikalık bişey.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Şu Patrick in davul çaldığı bölüm değilmi=)))[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Evet patrcik davul calıyo Spongebob vocal yapıyo falan Konsere cıkıyolar bi amerıkan futbolu maçına[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 efsane ya o bölüm.. ben de istiyorum mümkünse.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 valla ben de istiom spongebob rulz :D bi de şey var tarih öncesi bölümünde "when earths collide"[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben sarkiyi degil bölümü istiyorum, nasil kaciririm :([signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 [spo1=Lirikler]The winner takes all It's the thrill of one more kill The last one to fall Will never sacrifice their will Don't ever look back on the wind closing in The only attack were their wings on the wind oh the daydream begins And it's sweet, sweet, sweet victory, And it's ours for the taking It's ours for the fight And it's sweet, sweet, sweet victory, And the world is ours to follow Sweet sweet sweet victory[/spo] Şarkının ismi Sweet Victory p2p programlarından bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Biraz araştırdım, bu şarkıyı david glen eisley'e ozel yaptırmışlar sanırım. Normalde adamın boyle bir kayıdı falan yok yani. O yüzden p2p programlarında bulmak zor. Çektim bitane baska bı sarkı cıktı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Aresten indirdim güzelmiş hehe[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 emule'de Sweet Victory (Spongbob- Band Geek's Extended version) gibi bi ismi var şarkının. Bunu çekin[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 when earths collide hangi isimle vardı acep hmm bi ariyim..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar