Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en çabuk bulaşan hastalık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Insomnia 2-3 gün sabahlamakla olan birşey değil.
O uyku düzeninin kayması.
Insomnia uyuyamamak oluyor direk:).
Bende var sanırım. İlkokuldan beri sabah 9 da bile kalkmak işkencedir asla alışamam[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
Chemical BAB cım NEzle vs vs de Öksürük nefes vermeyle bulaşır ama, onlara karşı vücudumuzda (unuttum ismini) Koruyucu hedeler olduğu için bulaşmıo öle zınk diye.Şarbonunda Anti hedesi olsa oda bulaşmaz.Mantıklı bi yaklaşım ;)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
asosyallik(verem veba aidsten daha beter bir seydir,digerleri sizleri azar azar oldurur yada en azindan umudunuz vardir ancak bu tipte kurtulusunuz yoktur dogarken olmussunuzdur )o yuzden diger damarsal/biyolojik hastalaliklar bu vakayla karsilastirilamaz ve bulasici bir lanettir[signature][hline]Forum
Mesaj tarihi:
Hadi söliyimde hepberaber kurtulalım :) BU hastalıgın adı Esneme Karşınıza biri gelip esnediginde hanginiz esnemeden Durabilirsiniz :)[signature][hline]- Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... -

Mesaj tarihi:
Esneme bir hastalık değildir.
Aşk bir hastalık değildir.
Esneme vücutun beyine aynı anda daha fazla oksijen gitmesini sağlıyarak kendine gelmesi için yaptığı bir tepkidir. Ondan esnerseniz uykunuz açılır:).
Aşk ta böle bişi işte hormonal olarak yavşama isteği.

Entel entel cevap vermeyin lan:D.
Şarbon işte.
Bağımlığın olmadığı için bulaşıyor zaten.

Ozaman en kolay nazar bulaşıyo. Bakıyon bulaşıyo. ee.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 21 Ağustos 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
Aşk bir hastalık değildir.
Aşk ta böle bişi işte hormonal olarak yavşama isteği.
Şarbon işte.

Hastalık kişinin kendini kötü hissetmesine sebep olan fizyolojik değişikliklerdir. Aşık kişinin fizyolojik problemleri vardır. Dolayısıyla aşk bir hastalıktır.

Şarbon kolay bulaşmaz ve kendini göstermesi de grip kadar çabuk olmaz. ama tam gripten bahsetmiyorum zaten herkes kolay kolay tam anlamıyla grip olmaz, grip başlangıcı diyelim.
Mesaj tarihi:
said:
Madmasomau, 21 Ağustos 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
Hadi söliyimde hepberaber kurtulalım :) BU hastalıgın adı Esneme Karşınıza biri gelip esnediginde hanginiz esnemeden Durabilirsiniz :)

bu fizyolojik bi bozukluk değil ve kişi kendini kötü hissetmez :P O2 ihtiyacından kaynaklanan bi refleks.
Mesaj tarihi:
bencede aids ve hiv tarzi ureme yollari hastaliklari daha hizli ve gun gectikce hizlaniyor..

:P[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
This is our last stand;our last chance...
  • Yeni Oluştur...