slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bundan önce 3-4 topick var ama orada verilen hiç bir link de işe yaramadı bunun kesinlikle bitirecek bir yol yokmu en sonun sabrım taşıp Allahın belası bliazzarda mail atıp oradaki bütün insalar ana avrat dümdüz gidicem yemin edrim bu yaa sinir sistemimi bozuyor yeni server giriyom 2 saat bekliyom 30-40 kişi gelin DANNNN error combatdayım DAANN error kafayı yiyorum zor tutyorum kendimi bunu keslikle bitirecek bir link verin lütfen.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Şurda bir repair tool var: http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/downloads/tools/repair.zip Burda uzun uzun şeyler var: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=89921&p=1&tmp=1#post89921 Orda da bişeyler var işte: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=123863&p=1&tmp=1#post123863[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ramleri 30 dk kadar buzdolabinda sakla[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bilgisayarın kasasını buzdolabına koy öyle kullan en iyisi.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 test serverdada bu error u veriyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Tamam saolun onlarıda deniyeyim umarım allahın belası blizzard bunu hallederde kurtuluruz gereksiz bug ları buluyo en büyük hataya hiç bişe yapmıyolar nebiçin iş bu yaa[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutLaw Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Delidumrul, 21 Ağustos 2005 01:18 tarihinde demiş ki: ramleri 30 dk kadar buzdolabinda sakla Saka sanma sakın aynı hatayı 1 hafa boyunca her dakıka gordum ekranımda cogu ınsanın basına ya ekran kartı ısınmasından yada ramlerın asırı ısınmasından gelıyor ... Ram ve ekran kartını sogutmanın bı yolunu bulursan sorunu cozersın ...[signature][hline]WE DUN ACCEPT ALLIANCE AS A FRIEND AND HORDE AS AN ENEMY... WE DECIDE OUR FRIENDS AND ENEMIES ... OUTLAW <PAIN TRAIN> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar