Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 oyuna giremiyorum can not connect update server diyo..... intenet sayfas1nda sölenileni 3 defa ypt1m ama gene ayn1 hatay1 weriyo bundan kurtulman1n yolunu bilen warsa lütfen bana yard1m etsin..... simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinjo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Arxchill, 19 Ağustos 2005 22:14 tarihinde demiş ki: oyuna giremiyorum can not connect update server diyo..... intenet sayfas1nda sölenileni 3 defa ypt1m ama gene ayn1 hatay1 weriyo bundan kurtulman1n yolunu bilen warsa lütfen bana yard1m etsin..... simdiden tesekkurler vallahi aynısı bendede var bende ne yapacagımı bilmiyorum banada yardım plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 internet sayfas1nda sölenileni yapt1nm1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinjo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Arxchill, 19 Ağustos 2005 22:27 tarihinde demiş ki: internet sayfas1nda sölenileni yapt1nm1? ben yaptım hale yapıyorum olmuyoo lutfen yardim tamda master olacaktım :( oyuna giremiyorum yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gir sayfaya download kısmından ufak bişi indir. sonra oyunu dene kesin giriyor.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Aynısı bende de oluyor ama biraz deneyince hmn geçiyor...[signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ayn1 sorun dvam ediyor arkadaslar..... can not be conncet uodate server diyo.... oyunu defalarca sildim yükledim ama bi türlü oyuna giremedim daha önce bu sorunu yasay1pta cözmüs olan warsa nolur yars1m etsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 konu hakk1nda bilgisi olan yokmu beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar