irin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bayılırım,cok severim,en mutsuz anımda mutlu eder beni.. birseye bozulmussam ya da birsey kutlayacaksam hemen kızarrtır yirim..annnem buna cozum olsun die haftada 1 patates kızartmama izin verio(du)(fazlası zarar muhabbeti).. ve dun acı gercegi haberlerde duydum,,,ozellik kız cocuklarda olmak uzere gogus kanserişne neden oluomus.annemde bunu duydu tabi artık ayda bir patates yiyebilecegim... ya neden sevdiğim hersey tehlikeli oluo...nie hic birseyden sınırsız yiyemiyoruz?????????[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 her$eyin bir yan etkisi var ama bir $eyi insanlar gereğinden fazla tüketmeye başlarlarsa bööle yapiyorlar hep :D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! ivy, 20 Ağustos 2005 03:21 tarihinde demiş ki: rocco ne kı? topıtop dııl mı? [Bu mesaj desirous tarafından 20 Ağustos 2005 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
ollymnor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 pati kızartması mıı!!! hemen herkesin delirdiği bir yiyecektir.aslında zehir demek daha doğru.çok zararlı bir besin ama sigara da öyle değil mi...[signature][hline]"I smell magic in the air!"
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sütde bile kansolejen madde var sallayın siz devam edin yemeye içmeye[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 patates yiyin abi.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Atın ölümü arpadan olsun :-P .. yiyin garii ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Evde yaparsanız çok da zararlı değil kanser bakımından. Olay aynı yağı 657 kere kullanmamakta, göğüs kısmını bilemiyeceğim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Jachyra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 2 senem ayni yiyecekle gecti pattes ekmek !!! mukemmel bi lezzet super doyurucu bir gida :P[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik..
Jasco Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya patsolar güzel değil de şey fritözdekiler güzel[signature][hline]zıplamazsa oyun yok
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Kişisel :-P eheh Bende yaptım sonunda. :-) Ben patatesi yumuşak sevmem.Yiyemem... Patates dediğin Tam pişmemiş sert olucak ama pişmiş hissini vericek.Sert olucak ama pişmiş olucak.Lafta pişmiş olucak. ;) Ozaman patates'e Batades derim! (yeni msg yazmayam dedim) [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... [Bu mesaj Sorj tarafından 21 Ağustos 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 yağlı tuzlu tuzlu canım cekti gece gece =D
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 severdim son 10 gündür adını duyunca midem bulanıyo anlamış değilim İlginç bi durum heh
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Kanserojen denilmesinin nedeni olarak ayni yaga aralıksız yapılmasini dusunuyorum yoksa evde yaptıgımda ne sorun olabilir ki? Cogu meyve sebzedede var hormanlarla fln mafediyorlar onlarida ama eviniz bizimki gibi koyde ise oldukca saglıklı urunler bulabiliyorsunuz...[signature][hline]
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bende severim ve yerken hiç bi şekilde karnım doymaz ne kadar koyarsan koy yerim yani o derecede başka bişi olsa bi tabak da bile tıkanırım[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gülü seven dikenine katlanir :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Öne çıkan mesajlar