Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ehehe Geyik!! yanındada bol köpüklü bira! Olmadı sek Cüce İspirtosu!![hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Ben genelikle imam bayıldı yerım rp yapabilme yetenegımı gelısıtırı sıze de tavsiye ediroum İmam Rulaz [Bu mesaj Raeras tarafından 09 July 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Raeras tarafından 09 July 2003 13:44 tarihinde değiştirilmiştir]İmam bayıldı yiyince statlarına +3 alıyosun :D [Bu mesaj Raeras tarafından 09 July 2003 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bende tranazaruz rex budunu severim :)))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 iyide frp oynarken yemek yemenin ve imam bayıldı vs vs nin alakası ney lol[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: kermit_frog, 10 July 2003 12:07 tarihinde demiş ki: iyide frp oynarken yemek yemenin ve imam bayıldı vs vs nin alakası ney lol[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates usta ilk baştaki kısmı oksaydın frp oynarken derken demek istediğimin oynarken karakterlerinizin yediği demek istediğimi anlardın....sanırsam bir karışıklık oldu :D[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 sende iyi okusaydın benim karıştırmadığımı görürdün bak yukaru doğru 2 mesaj üstüm sanırım ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ben bi karışıklık oldu demiştim :D[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar