Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F1 hangi kanalda ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

kanal d[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Onu gördüm. Ama hemen gene sorayım dedim.

Bu arada

1) Pist mi çok zorlu ya da kötü mü ? Kötü olmaması lazım sonuçta kendi mühendis grubu var ve F1'e göre yapılan bir pist.
Bu durumda
a)Adamlar kötü mü dizayn etmiş?
b)Adamlar düzgün dizayn etmiş biz yapamamışız?
c)Çok yeni olduğundan bol tozlu ve kirli görünümden dolayı mı öyle ?
d)Niye çok iniş çıkış var. Arabalar resmen yaylanıyor. Bunun olmaması gerekli değil mi?

2)Schmacher gene pistten çıktı. ( daha önce de çıkmış ? ) Adamlar onun yol tutuştan en çok yakınan isim olduğunu söylediler. Yani bu pisti eğlenceli ve tehlikeli bulan pilotlar grubu mu var? Çünkü birileri güzel birileri kötü diyor.Yani

a) Bu gerçekten pistin gereksiz zor/inişli-çıkışlı olmasından mı kaynaklanıyor? Yoksa her pilot kendine göre mi yorumluyor?
b) Bu pilotların sorunu mu, araçların sorunu mu yoksa pistin sorunu mu ?

3)Kanal D'deki yorumcuları hiç beğenmedim. İkisi de arada cümleleri ağızlarında geveliyor. Hele tercüme yapan çok hızlı ve anlaşılmaz konuşuyor arada. Keşke Cnn Türk alabilseymiş yayın haklarını. Yorumcular bazen olayları kaçırıyor. Hatta nerdeyse reklam girdikleri anın müthişliği yüzünden sadece" car number 4 under investigation " kısmını okuyabildiğim olayın Sato'nun yavaş gidip Mark Webber'in hızını azaltmasıyla ilgili olduğunu kaçıracaktım. ( veya biraz sonra anlayınca aklımda soru işareti kalacaktı "gerçekten o muydu acaba diye " )

Sonuçta cevabını merak ettiğim çok soru var. Özetlersek acaba pist çok yeni ve millet alışamadı mı ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben en son formula 1'i bir 5 yıl önce izlemiş biri olarak kendim yorum yapamıyorum ama alman rtl kanalından rakip ettim yarışın bir bölümünü, pisti övdüler, yarışçıları zorlayan sıradışı bir pist falan mimarı da tebrik etmek lazım falan dediler.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

yarınki yarışı cnntürk de vericek olması lazım sanırım kanald ile aynı anda. zira kanald nin yorumcuları çok kötü :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Prenses kaçırılır,köy yakılır,kötü ejderhalar serbest bırakılır,krala suikast düzenlenir,yağma yapılır, fiyatlarımızı sorunuz; Saf Kötülük A.Ş. (her türlü Lich ve Death Knight aksesuarımız mevcuttur)
Sosyal ağlarda paylaş

Bravo valla insight. Ben buraya bu konuyu sıralama turları başlamışken açtım ki 20-25 dk sonra da sıralama turları bitti.

Bilgiye çabuk ihtiyacım vardı. Yoksa çok cevap verislin diye bir gayem yok. 15 dk yerine 1 dk içinde cevaba ihtiyacım vardı o kadar.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...