Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ohh rakı çok bomba ya *!kadeh kaldırır bi yudum daha alır*[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 of canım çekti zulayı açıyorum ben[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 yok abisi ahanda Mediha Şen den Bende Bir Kalp Taşıyorum..açtım dinliyorum..en kıral bu gider rakının yanında...ama eşlik edicek bir iki eleman lazım...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: SirAnubis, 06 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki: gülay daha güzel söylüo + yazdığım şarkıyı kimse sallamamış o şarkı süperdir .. rakı sofralarının en byük en güzel mezesidir Alihan Samedov sölemiyor zaten ustaca duduğunu konuşturuyor şahsen o bile yetiyor ayrıca evet evet nikah masası süper olur dyna hemen çek bunları :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 siz benim niye içtiğimi nerden bileceksiniz[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dyna alkol sigara bunlar kotu seyler, maden suyu visne suyu buzdolabindan cikmis su falan icmek lazim.[signature][hline]TOiO
unac Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: SirAnubis, 06 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki: rakı içip kusmak büyük başarı =) dynamick şarkı nasıl eheh 1 buyuk rakıyı yanında ne karpuz ne peynir olmadan sek biçimde hızlıca yarım saatte bitirdim cunku sarhos olmak istiodum sen bunları yapta bırak kusmayı sabaha kalırmısın gorelim[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler [Bu mesaj unaccompanied tarafından 06 Ağustos 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 BİİİİİR ŞİİİİİİR GİBİ SAKLARIM SENİİ BİR YEMİN BİR GİZLİ DÜŞ GİBİİ BEN BU YÜKÜ TAŞIRIM SEN GİT GİT .. BÖHÜÜ[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 1.5 şişe smirnoff bitirdim tek başıma üstüne 6 kadeh sek rakı shot yaptırdılar bişi olmadı 2 gün sonra 2 şişe smirnoffu 1 saatte bitirdim shot yaparak ve komaya girdim ehehe[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 at artık imzanıı git biran önceee dela arabda beş evde onbeş diyorum sanada[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya canım cekti rakı zaten içesim var of ki of[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 alkolik hastati istemiyoruz kampanyası![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kolayla fanta hayatta gitmez alkolik hareket engellenemez.[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 haspati dediign içer arkadaş emanın izindeyiz! hastasıyıs kendisinin içme topiclerinin falan ah be özletti kendisin kadehi ema için kaldırıyorum nerdeyse cıkıp gelsin kadeh havada kalıcak[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 alkollu olarak girismesin simdi bu parlak zirh ve parlak kafayla forumlara ?: ([signature][hline]TOiO
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 don't drink and post...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bu günler geri gelmiycek içmek lazım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 iç dinamik ol[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 of voys[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Özendirmein =) paramkalmadı cebimde.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
sir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 haydari yok mu ya o masada aaa..ben de içtim de geldim valla, en güzeli aile yemeklerinde oluyo, her mezeyi getirin, doldurun kadehleri..yarasın, afyet olsun.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 rakı güzel bişey değilki mezesi güzel olsun, votka hariçlerinin kokusuna dahi dayanamıyorum ben.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 safari baileys archers falan daha çoooooook var[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: Voys, 06 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki: rakı güzel bişey değilki mezesi güzel olsun, votka hariçlerinin kokusuna dahi dayanamıyorum ben. yuh voys nası guzel olmaz ya :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ne haydarisi ya ehu karpuz alayım diye mutfaga gidince peynirde gözüme ilişti üstüne aa rakı dedim ve rakı sofrası oldu böylece :) planlanmış bir olay deildi yane :) bu arada voys un nekadar sux bir kişilik oldugunu gördük rakıya laf attı[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Öne çıkan mesajlar