Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

içiyorum öyleyse varım akşamı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
of canım çekti zulayı açıyorum ben[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
yok abisi ahanda Mediha Şen den Bende Bir Kalp Taşıyorum..açtım dinliyorum..en kıral bu gider rakının yanında...ama eşlik edicek bir iki eleman lazım...[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 06 Ağustos 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
gülay daha güzel söylüo + yazdığım şarkıyı kimse sallamamış o şarkı süperdir .. rakı sofralarının en byük en güzel mezesidir

Alihan Samedov sölemiyor zaten ustaca duduğunu konuşturuyor şahsen o bile yetiyor ayrıca evet evet nikah masası süper olur dyna hemen çek bunları :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 06 Ağustos 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
rakı içip kusmak büyük başarı =)
dynamick şarkı nasıl eheh

1 buyuk rakıyı yanında ne karpuz ne peynir olmadan sek biçimde hızlıca yarım saatte bitirdim cunku sarhos olmak istiodum sen bunları yapta bırak kusmayı sabaha kalırmısın gorelim[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler

[Bu mesaj unaccompanied tarafından 06 Ağustos 2005 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
BİİİİİR ŞİİİİİİR GİBİ SAKLARIM SENİİ BİR YEMİN BİR GİZLİ DÜŞ GİBİİ BEN BU YÜKÜ TAŞIRIM SEN GİT GİT .. BÖHÜÜ[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Mesaj tarihi:
1.5 şişe smirnoff bitirdim tek başıma üstüne 6 kadeh sek rakı shot yaptırdılar bişi olmadı

2 gün sonra 2 şişe smirnoffu 1 saatte bitirdim shot yaparak ve komaya girdim ehehe[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
kolayla fanta hayatta gitmez
alkolik hareket engellenemez.[signature][hline]Anubis

• Admin
Mesaj tarihi:
haspati dediign içer arkadaş
emanın izindeyiz!
hastasıyıs kendisinin içme topiclerinin falan
ah be özletti kendisin
kadehi ema için kaldırıyorum nerdeyse cıkıp gelsin kadeh havada kalıcak[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
iç dinamik ol[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
of voys[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
haydari yok mu ya o masada aaa..ben de içtim de geldim valla, en güzeli aile yemeklerinde oluyo, her mezeyi getirin, doldurun kadehleri..yarasın, afyet olsun.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
rakı güzel bişey değilki mezesi güzel olsun, votka hariçlerinin kokusuna dahi dayanamıyorum ben.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
safari baileys archers falan daha çoooooook var[signature][hline]Anubis

Mesaj tarihi:
said:
Voys, 06 Ağustos 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
rakı güzel bişey değilki mezesi güzel olsun, votka hariçlerinin kokusuna dahi dayanamıyorum ben.

yuh voys nası guzel olmaz ya :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Admin
Mesaj tarihi:
ne haydarisi ya ehu
karpuz alayım diye mutfaga gidince peynirde gözüme ilişti
üstüne aa rakı dedim ve rakı sofrası oldu böylece :)
planlanmış bir olay deildi yane :)

bu arada voys un nekadar sux bir kişilik oldugunu gördük
rakıya laf attı[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
  • Yeni Oluştur...