HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 aman ver bi cevap. her postumu takip edip özenle bilip bilmeden mesaj atıyorsun sonrada sazan diyince hakaret oluyor. Ayrıca konuları saptırmaktada üstüne yok vallahi. oyun hakkında bilgin yok demedim ben sana, homericle aramızda olan biteni bilmiyorsun ona ragmen gelmiş konuşuyorsun dedim. ben boşuna demiorum benim postlarımı anlayamıyorsun diye. [signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 06 Ağustos 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 arkadaşlar daha fazla tartışmayın lütfen zaten artık pekte canım istemiyo KO yu açıldığında cahar satacam YTL karşığında ve belki WOW a geçerim bakalım hayırlısı herkese kolay gele..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nixis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Hll sana Homeric baba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 kardesim gel wowa ben orjinali aldim bugun yüklüyom iskence ama yuklemesi :D 100 ytl verdik ama olsun msnden konusuruz gelirsen benim banin da acilcagi yok zati....[signature][hline]Beramus Human Taraftayim Yardim Eden Yokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 homeric ayrıca takdir ediyorum bana bu kadar hızlı sd çakan başka kimse yok human tarafında.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Of ne iyi iş valla ya :) o kadar seri dmg leer yapabilsekde yapsak dio insan :P[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 elinde giga var seri vurması doal bence[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 tamam exper konuştu olay bitmiştir. bizde biliyoruz ne kadar seri vurulabilicegini resim yerine fraps olsa belki daha iyi izah ederdi olayı. neyse bu son patchlerden sonra oluşan bir olayda olabilir günahını almak istemiyorum kimsenin. normal şartlarda bu hızla vuramazdı orda görünmeyen 3 vuruş daha var.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hmm bi ara cz ye gel bende bi calısayım üstüne göreceksin aynısı olcak[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bu konularda daha noob birisiyle kapışırsam daha dogru bi sonuç çıkar[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ne diyeyim ki oyundan anlamadan oyun hakkında yorum yapıosun.[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homeric Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 s.a hasmez kardeşim söze şöyle başlamak istiyorum öncelikle sana vurduğumun o damagelerde herhangi bi illegallik yok evet bundan önce jinglig yapmıştım ve onun için 7 days banned yemiştim ve 20 güne anca açıldı ben aptal bi insan değilim asla bi daha öle birşey yapmam akıllandım çünkü... ve sana nasıl o kadar seri vurduğumu söleyeyim elimde +7 giga var (11 dex) 2 ROL (7 + 7 dex) ve PP (10 dex) yani bende toplam 35 dex var daha fazla açıklamama gerek varmı? hee diyeceksin ki neden ROL veya PP bunları buldum bunları taktım ROC ve WP bulamadım alamadım.... bu yüzden belki biraz az vuruyorum ancak çok seri olduğu için vuruş ard arda daha fazla attack veriyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sözüne güveniyorum homeric. my bad. kusura bakmayın.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar