Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn dikkat!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu ne mantıktır msnden bir pcye nasıl virüs sokulur acaba?[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Tyrande, 20 Ağustos 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
veri akışı olan her programda virus bulasır.

adam hotmail adminini hacklemiş herhalde ordan sokacak[signature][hline]Msn
Mesaj tarihi:
Yooo gelsin soksun ahaha :)
Edit: Hatta dur bende ekliyorum adamı[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?

[Bu mesaj Janitschar tarafından 20 Ağustos 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
msn'i özelden bi kac resim yollıyayım sana istersen? sadece bak ve kapat.Nasıl bulasır anlamıs olursun hem
Trojan yapma olayı eskiden zordu 3 sene önce kasılırdık programlama icin simdi cocukların elinde disketlerde var.Yani kısaca olay biraz adam olmakla ilgili..[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin,
elveda vakti geldi teletabilerin
Mesaj tarihi:
Sonuçta yolluyorsun bak. Ben kabul etmediğim sürece giremezsin bilgisayara falan. Bunu anlatmaya çalışıyordum.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Mesaj tarihi:
ama güzel paticik bu trojan versiyonu virüs akış halinde bile yollanıyor.bende onu anlatmaya calısıyorum.Google milyondolarlık programlarla korunuyor.Root'lar sence birisinden program cekermi?ama kapadılar.allahtan backupları ile halledildi.[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin,
Mesaj tarihi:
bilmiyosun ondan anlasamıyoruz:D.bak istersen anlasalım.
@Janit:Harbi dogru dedin eklerim msn'e nasıl olsa program almam vermem kralı gelsin.mail yollasın acmam.Ne virüs yicemki?[signature][hline]doğar güneş ardından tepelerin,
Mesaj tarihi:
said:
Tyrande, 20 Ağustos 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
msn'i özelden bi kac resim yollıyayım sana istersen? sadece bak ve kapat.Nasıl bulasır anlamıs olursun hem
Trojan yapma olayı eskiden zordu 3 sene önce kasılırdık programlama icin simdi cocukların elinde disketlerde var.Yani kısaca olay biraz adam olmakla ilgili..

yolla bakayım uzantısı jpg.exe mi yoksa? msn imzada[signature][hline]Msn
  • Yeni Oluştur...